Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Bedste dating sider
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Bedste dating side – Du fælder dommen!

Bedste dating sider

Der findes utallige dating sider, hvor man kan finde en ny partner. For hver niche, du kan forestille dig, eksisterer der en specifik hjemmeside. Både for singler, der ønsker børn, partnere, er landmænd eller som er særligt interesseret i fitness, men også for mere overraskende fællesnævnere som singler med svenskerhår og fødevareallergi. Hvilken matchmakingside leder du efter?Dating sider

Hvad skyldes populariteten af dating sider?

Sidste år var der en halv million besøgende på danske dating sider hver måned. Den stigende og positive tilgang til dating sider kan eventuelt skyldes flimbranchen og popkulturen, jævnfør filmen ’You’ve Got Mail’ med Meg Ryan og Tom Hanks, som allerede i 1998 modarbejdede den stereotype opfattelse af online datere. Filmen demonstrerede, hvordan to mennesker, som ikke kunne med hinanden offline, fandt kærligheden online.

Dating sider – Et sikkert valg

Hvad er chancen for, at du støder ind i en potentiel partner ved et uheld, et eller andet sted på gaden, ved en attraktion, eller måske på en café hvor du hver søndag sipper til din favorit kaffe og iagttager forbigåede folk? Ja, kærlighed kan være uforudselig, uventede hændelser, tilfældigheder osv.

Men disse forestillinger kan måske føles som noget, der er for godt til at være sandt. Sidste gang du var ude med dine venner, dukkede der en yderst interessant og morsom person op, men igen viste sig at være en stor fejltagelse. Også en tur i biografen på en blind date en af dine venner satte dig op med, endte i skuffelse…

Romantiske komedier kan helt sikkert være en fantastisk måde at tage en pause fra virkeligheden, men bør absolut ikke bruges som inspiration til, hvordan man finder den helt rigtige partner. En passiv forventning om, at skæbnen sætter ind lige pludselig, er heller ikke nogen god indstilling at have. At lære en ny interessant person at kende er bestemt ikke nemt, men det betyder ikke, at det er umuligt.

Bedste dating sideDen bedste dating side – Men hvorfor?

Hos PartnerMedNiveau sætter vi baren højt, ved at tilbyde alle nye medlemmer en omfattende personlighedstest. Med denne test sikrer vi os på den ene side, at de mennesker der tilmelder sig, er på udkig efter et langsigtet, seriøst forhold. På den anden side øger vi succesen for vores matches, fordi vi i højere grad har mulighed for at introducere medlemmer for hinanden, hvis personlighed passer sammen. Selvfølgelig tager vi også højde for dine personlige præferencer, eksempelvis om du ønsker en partner med børn eller en partner som bor i dit nærområde.

• Det er nemmere at finde nogen med tilsvarende forventninger:

Når du opretter en profil, skal du også udfylde en omfattende personlighedstest, som vil være behjælpelig med at finde egnede partnerforslag til dig. Denne metode kaldes matchmaking, som bliver tilbudt hos professionel dating sider. Det er derfor, det er så vigtigt at oprette en ærlig og oprigtig profil, som beskriver dig og dine forventninger til et fremtidigt parforhold.

• Undgå de hyppige skuffelser:

Ofte når du går på en første date, har du ikke mange oplysninger om den anden person. Dette indebærer en risiko for en komplet skuffelse. Netdating dig mulighed for at få et bekendtskab med den person, før den endelige beslutning om, hvorvidt man ønsker at ses. Du har muligheden for at give dig selv mere tid til beslutningsprocessen. Det er også lettere hvis du planlægger en date med en, som du allerede har haft mulighed for at lære lidt at kende inden, gennem online dating sider.

• Du vil opdage nye mennesker:

Når du er single, sker det ofte at du omgås sammen med den samme vennegruppe, og mange af dem er måske i forhold, hvilket ikke gør det nemmere for dig. Du føler måske at du har brug for at møde nogle nye mennesker udenfor din vennegruppe. Dating sider giver dig den mulighed. Her vil du møde andre som er åbne og klar til at møde nye mennesker – præcis som dig selv.

• Spar tid og energi:

Ville det ikke være rart, bare at sidde på sofaen med en bærbar i skødet, et glas vin i hånden og udveksle beskeder med en person som har fanget din interesse? Ingen stress, nerver, unødvendige samtaleemner for at give et godt indtryk, som måske ikke er det værd alligevel. Heller ingen bekymringer, du kan ærligt fortælle om dine forventninger, og give dig selv tid til at træffe vigtige beslutninger. Det giver dig en chance for kun at date.

Gratis dating sider online: Giver de i virkeligheden en masse gode matches og er 100% gratis?

Gratis dating sider giver os mulighed for at spare penge, og samtidigt giver os en masse matches for potentielle partnere.
Bemærk dog: Et for stort udvalg af partnere kan være vildledende, samtidigt med at resultaterne på de gratis dating sider normalt er ufiltreret. Man bliver præsenteret for et stort antal af partnere, og ofte matcher de slet ikke ens kriterier.

De bedste dating sider, tilbyder singler, gratis registrering og grundlæggende medlemskab. Dette gør, at man starter med at blive bekendt med servicen og dets grundlæggende funktioner, for eksempel, gennemse profiler af potentielle partnere.

Brugerne kan derefter vælge at opgradere deres konto, hvilket gør det nemmere at finde en matchende partner, der kan føre til et langsigtet forhold, og dermed også er med til at give en større sikkerhed, når det kommer til onlie dating sider.

Professionel datingProfessional dating side – Hvis du leder efter et engageret og seriøst parforhold

Selvom mange af PARTNERMEDNIVEAU’s medlemmer er karrierebevidste, er det vigtigste for singlerne som vælger at registrere sig hos os, at finde et langvarigt og engageret seriøst forhold. PARTNERMEDNIVEAU er en online dating side, der hjælper håbefulde singler at finde seriøs kærlighed på bedste mulig vis.

Der er en masse grunde til, at PARTNERMEDNIVEAU kan beskrives som en professionelle dansk dating side, blandt andet med vores omfattende personlighedstest, der virkelig kan hjælpe dig med at finde en, som er helt kompatibel med dig – ikke bare en tilfældig, men den helt rigtige.

Bedste dating side – Derfor giver det mening at vælge PARTNERMEDNIVEAU

PARTNERMEDNIVEAU’S medlemmer er anderledes. De forstår vigtigheden i at balancere livet og kærligheden. Med krævende arbejdsplaner og tempofyldte hverdage, har singler ofte svært ved at møde nogen helt speciel.

Hos PARTNERMEDNIVEAU sigter vi mod, at forene Danmarks mest ambitiøse og interessante singler. Hvis du er klar til at finde kærligheden, der ikke kræver, at du gå på kompromis dine ambitioner. PARTNERMEDNIVEAU har en yderst professionel tilgang til dating, særligt når det kommer til diskretion og sikkerhed.

Så hvis du er på udkig efter en professionel dating side, behøver du ikke at lede meget længere end hos os.

Åben op for nye muligheder – tilmeld dig hos PARTNERMEDNIVEAU! Professionel online dating er din chance for, at finde den helt rigtige partner som matcher dit liv!

PARTNERMEDNIVEAU - Tilmeld dig gratis

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen