Kontaktgaranti

Bliv premiummedlem og få PartnerMedNiveaus kontaktgaranti

Hos PartnerMedNiveau er vi overbevist om, at vi kan give dig al den hjælp du behøver for at kunne finde en partner. Det er derfor naturligt for os, at give dig en garanti for, at du opnår kontakt med andre medlemmer. Hvis vi ikke holder dette løfte, forlænger vi dit premiummedlemskab gratis. Reglerne er enkle: Vi gør absolut alt, vi kan for at hjælpe dig med at finde den rette partner til dig – og det gør du også!

Kontaktgarantien er gældende, hvis du har et seksmåneders medlemskab. I den periode garanterer vi, at du opnår mindst ti kontakter.

En kontakt defineres som en personligt formuleret besked, som enten du eller et andet medlem sender som svar på et smil, sendte spørgsmål eller en besked. På den måde opstår en gensidig kontakt mellem dig og det andet medlem.

Kontaktgarantien gælder kun, hvis…

  • du i løbet af dit seksmåneders medlemskab har sendt mindst 4 henvendelser i form af en individuelt formuleret tekstbesked
  • du har udfyldt siderne under ”Min profil“ og ”Min søgning“ komplet og meningsfuldt
  • du har tilføjet mindst ét profilbillede
  • du har en aktiv betalingspligtig brugerkonto
  • du har logget ind på din profil regelmæssigt

Hvis vi ikke har overholdt vores kontaktgaranti i løbet af dit premiummedlemskab, forlænger vi dit medlemskab helt gratis. Bare skriv til os senest 14 dage før opsigelsesfristens udløb, og fortæl os, at du ønsker at gøre brug af kontaktgarantien. Brug vores kontaktformular og angiv den den e-mail, som er registreret hos os. Så snart dine informationer er blevet kontrolleret, bliver dit medlemskab forlænget med 6 måneder helt gratis.