Som single i Kolding er du blandt de heldige

Dine dates skal være magiske, for med den rette partner kan det om nogle år blive til uforglemmelige minder. Til tider kan det dog være besværligt at planlægge dates, men som single i Kolding kan du betragte dig som heldig. Mulighederne er mange, og vi har opstillet to interessante dating scenarier, du og andre singler i Kolding kan afspejle jer selv i. Til sidst får du endnu flere tips til, hvor singler i Kolding kan tage hen, og hvad de kan lave.
Kolding

Den romantiske have - for dig som er single i Kolding

Du kigger til højre og begynder at smile. Der er hun, endelig efter en måned med lange samtaler står hun ved siden af dig for første gang i Marielundskoven. I vandrer op af en sti og lægger pludselig mærke til at de høje bøgetræer har omringet jer. ’Hvor er her idyllisk, mon andre singler fra Kolding ikke også kommer her?’ tænker du for dig selv. I sætter jer på bænken, hvor den kendte digter Holger Drachmann tilbragte utallige timer. Foran dig ser du Marielundsøen, hvor ænderne svømmer og bøgetræerne spejler sig. I snakker om, hvor romantisk det var, da ejeren af skoven  tilbage i 1800 tallet opkaldte skoven efter sin elskede afdøde kone. I henter jeres fiskegrej og sætter jer ved søens kant. Mens i fisker bliver jeres samtaler dybere, og på et tidspunkt da jeres blik pludselig fanger hinanden, mærker du, at du snart ikke længere er single i Kolding.

 

Single i Kolding - Tag på en historisk rejse i den gamle slotsruin

Kolding er en gammel kongeby med en spændende historie. Du har fundet ud af, at Koldinghus Slotsruin har gratis rundvisning den første lørdag i måneden. Du har besluttet, at du ikke bare vil sidde på café med dit partnerforslag, som du skal møde for første gang, men at du gerne vil lave noget aktivt sammen med ham/hende for at vise din friske side. Og der står I, hun er spændt, og det er du også. I griner da I finder ud af, at sidst I begge besøgte slottet var helt tilbage i folkeskolen. I kommer ind og slentrer igennem den imponerende kirkesal og bibliotekssal.

I når det fascinerende restaurerede kapel, som i 1993 blev tildelt Europa Nostraprisen for dets unikke arkitektur. Til sidst tager I op på toppen af tårnet og opdager en enestående udsigt over Kolding, slotssøen og endda den gamle og nye Lillebæltsbro. ’Det er en date, jeg vil tænke tilbage på med smil.’ tænker du.

 

Dating i Kolding - Udnyt dine mange muligheder

Hvis du ikke ser dig selv i Marielundskoven eller på Koldinghus Slotsruin, er der stadig masser af andre steder, du kan tage hen for at få gnisterne til at funkle. I Kolding har du mulighed for at køre gokart, cykle op langs Ådalen, nyde hinandens selskab ved Binderup eller Rebækstrand. Når du er single i Kolding, er du automatisk også single i Trekantsområdet, og hvis du føler dig godt mættet af mulighederne i Kolding, så er der rig mulighed for udveksling i de nærliggende byer. Du kan gå en tur op langs Vejle Fjord og nyde den rolig vandoverflade samt udsigten mod Vejlefjordbroen og den kendte arkitekttegnede bygning ”Bølgen”. Legoland er også en mulighed for dig, som er en adrenalinjunkie og ønsker lidt fart og action.

 

Ville du date de forslåede steder? Og kender du andre interessante steder, hvor en single i Kolding kan date?

 

Hvis du drømmer om at besøge nogle af Danmarks større byer, har vi også romantiske tips til dig, der er single i København, single i Århus, single i Odense og single i Vejle.

 

Tips:

 • Oplev verdensarv
  Oplev verdensarv

  Christiansfeld, der ligger lidt udenfor Kolding, er udnævnt til verdensarv. Den har ligget på UNESCO's tentative liste siden 1993 grundet byen byplan, den særlige arkitektur og selve helheden, der er stærkt påvirket af byen Herrnut, der ligger i Sachsen. Tag til Christiansfeld og oplev Brødremenighedens Danmark, prøv en af de lækre, berømte honningkager og slut af med en dejlig middag og måske en overnatning på Den Gamle Grænsekro.

   

 • Bondegårdsromantik
  Bondegårdsromantik

  Har I været på et par dates og fundet ud af, at I rigtig godt kan lide hinanden, er det måske tid til en længere tur. Tag en lang weekend på bondegårdsferie i Kolding. Slap af med frisk luft, lækker mad og masser af tid til bare at være jer to. Nyd naturen og den friske luft, før I sammen tager indtil byen igen. 

 • Mini-date
  Mini-date

  Tag i Geografisk Have og nyd parken og den fantastiske mini-Kolding. Bagefter kan I gå hen og nyde den søde minigris i haven, og more jer med at fodre geder.