Single i Vejle – romantik i smukke omgivelser

Har du boet i Vejle hele dit liv eller er du netop flyttet til byen? Er du single, og leder du efter en ny partner? Du kan møde nye mennesker og opleve masser af romantik, hvis bare du kigger dig lidt omkring. Både Vejle by og naturen i området byder på mange unikke datingmuligheder – det er bare op til dig at gribe dem!
Vejle

Single i Vejle

Vejle er med sine omkring 50.000 indbygger Danmarks 9. største by. Den er bedst kendt for sine naturomgivelser med lange dalstrøg og stejle, skovbeklædte skrænter, der bl.a. betyder, at byen har Danmarks eneste hårnålesvingsvej, som snor sig op gennem skoven ved Munkebjerg. Der findes ca. 22.000 singler i vejle  som måske slentrer rundt i centrum på gågaden, på Bryggen eller på promenaden foran ”Bølgen” og drømmer om at møde den perfekte partner. Kender du de bedste datingspots i Vejle? Her er et par tips:

 

Dating i Vejle - Natur og romantik   

Hvis du gerne vil tage ham eller hende, du er interesseret i, med på en date i naturen, kan I besøge udkigspunktet Himmelpind. Du kan eventuelt medbringe en termokande med varm the eller kaffe, som I kan dele og sludre, mens I kigger ud over Vejle. Er I interesseret i historie, kan I se nærmere på den indgraverede sten på stedet. Digtet på stenen er et minde om det nærtliggende Trædballehus som nedbrændte i 1954, skrevet af kromand Frederik Iversen. 

Munkebjerg skov er også et meget populært udflugtssted for folk med hang til friluftsliv. En sjov og lidt romantisk information om Munkebjerg skov er, at bøgen her springer ud ca. 14 dage før alle andre steder i landet. Altså et oplagt sted at date i de tidlige forårsmåneder. I skoven er terrænet lidt kuperet, men måske er en ”aktivitetsdate” ikke en dårlig ide? På en aktiv date kan I få brugt kroppen og få pusten sammen. Og husk at meget forskning tyder på, at duft er afgørende for valg af partner, især for kvinder. Lidt sved på panden gør det lettere at dufte din date.

Dufte finder vej til og påvirker det limbiske system, der styrer vores følelser, og derved også vores valg og handlinger. Med aktivitetsdaten som ”dufttest” kan du hurtigt afkode, om I er rigtige for hinanden .

 

Kultur-dates - for dig som er single i Vejle

Er du ikke så meget for udendørs aktiviteter, er der masser af andre muligheder. I 2009 blev der i et gammelt industrikompleks indrettet lokaler for at danne fælles ramme om kunst, kultur og erhverv. Projektet kaldes Spinderihallerne og har mange spændende tilbud. I kombination med en kop kaffe på en nærliggende café, er Spinderihallerne den perfekte destination for en date. Her kan I opleve eksperimenterende kunst på gallerier, eller se et teaterstykke på Vejle amatørscene. Der findes også en graffitimur man lovligt må male på, som daværende statsminister Lars Lykke Rasmussen indviede med en spraydåse. Hvis I føler jer kreative, kan I efterlade et lille hjerte. Hvis I gerne vil lidt ud af byen, kan I også forsøge jer med en date i Kolding, her kan du blandt andet besøge Koldinghus slotsruin eller gå en tur omkring Marielundsøen.

 

Som single i Vejle har du mange interessante muligheder, og med hjælp fra PartnerMedNiveau og disse tips, er du godt bevæbnet. Kast dig ud i et spændende møde med et nyt menneske og lad Vejle være den romantiske baggrund. Held og lykke!

 

Tips:

 • Kunstdate
  En spændende kunstdate

  Vejle Kunst Museum er et godt alternativ for en anderledes date. Hvis i begge er interesseret i kunst, er dette en god mulighed for at lære hinandens interesser og måske kreative sider at kende på. Kunst museet rummer dansk kunst og skulpturer. Du kan blandt and finde en samling af guldaldermalerier fra Vejle og omegn, derudover kan du også se samlingen med blandt andet Rembrandt.

 • Dating med udsigt
  Dating med udsigt

  Hvis vejret er med jer, så pak en picnic kurv og indtag den skønne udsigt ud over Vejle Fjord fra Skyttehushaven. Her får i rig mulighed for at nyde hinandens selskab i den dejlige natur. Fra Skyttehuset kan i blandt andet se Vejles ikoniske bygninger såsom Vejle Fjord Broen, Bølgen og Møllen som er placeret oppe på søndermarken med udsigt udover byen.

 • Vejle arkitektur
  En kulturel date

  I Vejle findes der en masse spændende arkitektur såsom Bølgen, De 5 søstre, Bryggen, Vejle Fjord Broen, Vejle Mølle og mange flere. Det er værd at inviterer din date rundt i byen til disse forskellige momenter. I får ikke kun snakket om anderledes ting end på en traditionel date, men I får også lært sider at kende af hinanden, som man måske ikke ville tænke at spørge ind til normalt.