Vil du ikke længere være single i Århus?

Århus er muligvis Danmarks hyggeligste by, og kælenavnet ”Smilets By” er ingen tilfældighed. Med omkring 300.000 indbygger er Århus den næststørste by i landet, og er du single i Århus, er du ikke alene. I starten af 2012 viste en optælling at omkring 105.000 indbyggere er single. Men hvor kan du finde singlerne? PARTNERMEDNIVEAU giver dig her tips til at finde en partner i Århus.
Single i Århus

Dating i Århus

Skal du på en date, men ved du ikke så meget om din dates interesser, er det en god ide at sigte efter noget med relevans for alle, og som sætter samtalen i gang. Kunstmuseer kan ofte være gode til dette formål og i Århus ligger ét af landets mest populære museer, Aros. Særligt den nyeste tilbygning ”Rainbow panorama” er en spændende destination for en single i Århus. Her behøver du ikke at vide en masse om kunsthistorie og kunstarter, men blot være parat til at bruge dine sanser. I den regnbuefarvede rundgang på toppen af museet med udsigt til hele byen, kan I lade jer fascinere og måske slå benene væk under hinanden.

 

Single i Århus - Afslappet dating i universitetsparken

At være ung og single i Århus indeholder mange muligheder. Århus er nemlig en universitetsby med mere end 40.000 studerende. Heriblandt også en del singler. Der foregår mange aktiviteter, bl.a. den årlige kapsejlads i søen i universitetsparken1, som er en begivenhed, hvor alle er velkomne. De studerende laver flotte og skøre optog, og dyster om at krydse søen hurtigst. Er du lige kommet i kontakt med en sød person, har I sendt beskeder til hinanden, og kunne du godt tænke dig at mødes på en uformel måde? Kapsejladsen i foråret eller en fredagsbar på universitetet året igennem er afslappede mødesteder med liv og hygge omkring jer.

 

Masser af muligheder som single i Århus

Er I generelt glade for liv og musik, er Århus også den by i Danmark, hvor der afholdes flest festivaler. Både Århus festuge, Spot, Northside festival og en række flere er placeret i og omkring Århus centrum. Som single i Århus er festivalerne ideelle for flirt og dating. Her er festivalstemning men du slipper for alt besværet med camping og kolde bade. Aftal for eksempel at mødes på en græsplæne i solen til en sludder og en kold drink, og gå derefter over og lyt til en koncert sammen. Noget nær den perfekte date!  
I kan også vælge at tage på restaurantbesøg, picnic på stranden, biograftur eller noget helt andet, Århus rummer uanede muligheder. Det vigtigste er, at I nyder hinandens selskab.

 

Ønsker du at udforske andre byer og finde flere singler har vi også romantiske tips til dig som er single i Aalborg, single i Kolding og single i Odense.

   
Finder du disse tips hjælpsomme? Er du fra Århus eller har du boet der i mange år, er der måske nogle tips du vil tilføje? Skriv dine ideer i kommentarfeltet! 

Tips:

 • Tag på badetur
  Tag på badetur

  Badeanstalten Spanien kan være det perfekte sted at flirte. I kan svømme, sludre i spabadet og I kan endda tager jeres børn med! I Grossererbadet på 3. sal er der rig mulighed for at slappe af i sauna, massagebassin eller dampbadet. I kan også tage op på Solterrassen og nyde den friske luft sammen. Lokaliseret centralt i Århus er det let at nå til og en spændende ny måde at lære hinanden at kende på.

 • Date hver dag i en uge
  Date hver dag i en uge

  Århus festuge byder på kunst og underholdning. I har rig mulighed for at finde aktivitetet I kan lave sammen, hvad enten i fortrækker musik, teater eller comedy. I kan også tage på food festival og prøve nordiske delikatesser. Mulighederne synes uendelige og der er nye spændende ting hvert år.

 • Museumsdate
  Museumsdate

  Moesgaard museum er det perfekte sted at være kulturelle sammen. De skiftende udstillinger om etnografi og antropologi giver rigeligt at snakke om. Når I er trætte af at gå rundt, kan I tage i shoppen og kigge på de spændende ting fra hele verden og måske endda købe noget. Slut daten i caféen og nyd et stykke kage og en kop kaffe sammen.