Single i København: Den perfekte side

PARTNERMEDNIVEAU har med Danmarks mest omfattende personlighedstest specialiseret sig i at bringe singler sammen, som er rigtige for hinanden. Bl.a. på grundlag af hvor de bor. Læs her hvordan eller prøv selv med et klik på banneret til højre at oprette en gratis profil. Nedenfor finder du også inspiration til spændende dates og romantiske møder som single i København.
København

Single i København - find dit match

PARTNERMEDNIVEAU er et matchmakingsite. Det vil sige, at vi er en portal for singler, som søger længerevarende forhold med en partner, der passer til dem selv. Med et massivt grundlag i forskning og i samarbejde med matchmakingeksperter har vi udarbejdet Danmarks mest avancerede partnerudvælgelse. Det hele foregår rent elektronisk og betyder derfor ikke en mere kompliceret søgning for dig.

Når du først har udfyldt den detaljerede personlighedstest og oprettet en profil, skal du udelukkende tage stilling til et overskueligt antal af løbende partnerforslag. Ud fra dine ønsker og din personbeskrivelse bliver du foreslået andre singler, som giver de bedste forudsætninger for et dynamisk og harmonisk parforhold. I dine personlige søgekriterier har du indflydelse på, hvor langt væk din fremtidige partner må bo. Ønsker du udelukkende at søge i Københavnsområdet, anbefaler vi, at du angiver det som ”Meget vigtigt”, at han eller hun bor inden for det valgte område.

Har du først mødt en person online, har du her nogle inspirerende ideer til at fører romancen videre offline som single i København.

 

Mange muligheder som single i København

Har du lyst til at mærke den friske havluft, er der masser af muligheder for at planlægge en date eller forelske sig ved vandet. På Islands Brygge ved havnefronten solbader tusindvis af singler i København hver sommer. Hvis man er modig kan man endda tage sig en dukkert og svømme om kap med sin udkårne. Ved det nye skuespilhus sidder mange og nyder en kold drink på den store træterrasse, kigger over vandet til Operaen på Holmen og nyder stemningen og byens lys – et super mødested for singler.

 

Dating i København - En bølge af forelskelse

Er du til actionprægede dates med sportslige udfoldelser er Amager Strand det rette sted for dig. Her er indbydende hav og vind til surfing og en lang asfalteret strandpromenade, der er perfekt til rulleskøjteløb. Når I laver en aktivitet sammen, er det tit lettere at komme ind på hinanden og grine mere, man undgår pinlige pauser og samværet bliver mere naturligt. Daten bliver afslappet, hvis I har mulighed for, at koncentrere jer om noget fælles tredje, og du er et skridt tættere på at have fundet den rette partner. 

 

Vil du gerne møde andre singler i København? PartnerMedNiveau har medlemmer bosat i hele landet. Meld dig gratis til idag og mød spændende singler i lige netop din by.

 

 

Du har også mulighed for at  læse mere om andre byer i Danmark. Vi giver romantiske tips til dig som er single i Århus, single i Aalborg eller single i Odense!

 

Tips:

 • Flirt på cyklen
  Flirt på cyklen

  For at samle appetit til middagen, få motion, være tættere på de smukke seværdigheder, arkitekturen og for at holde udgifterne lidt nede, er cyklen det helt rette transportmiddel til en uforglemmelig aften. Danmarks hovedstad er den største cykelby i Europa og har på Nørrebrogade verdens tættest befærdede cykelsti, hvor op mod 36.000 cyklister passerer dagligt. Cykler er faktisk så populære i København, at byen har flere cykler end indbyggere. Hvis du eller din date trods alt ikke selv har en cykel, kan I snuppe en af de mange bycykler, som gør det let at komme omkring. En cykeltur er sommetider et godt afbræk eller ”change-of-pace” på en date. At få kroppen lidt i bevægelse og bruge kropssproget på en anderledes måde, end når man sidder ned overfor hinanden, kan være med til at føre jer tættere på hinanden.   

 • Dinner dates
  Dinner dates

  Er du single, til gastronomiske oplevelser og har du sparet lidt op, er København perfekt til at invitere din date på en eksklusiv middag. Byen bryster sig nemlig af, at have ikke mindre end 12 restauranter med Michelin-stjerner. København ligger med tilsammen 13 stjerner i spidsen for alle europæiske storbyer, og har dobbelt så mange stjerne-præmierede restauranter som eksempelvis hele Sverige.2 Dette er måske også en af grundende til, at Danmarks hovedstad er den mest besøgte by i Skandinavien. Her er det største udbud i verdensklasse, og dette kan man nyde godt af, når man er single i København. Et besøg på en lækker restaurant kan bringe jer tættere sammen, fordi I får en fantastisk oplevelse, som I kan dele og senere mindes sammen. Restauranterne ligger i forskellige prisklasser og nogle er mere populære end andre, men én ting er sikkert: du skal være i god tid med reservationerne. Udover Michelin-restauranterne har byen med de smukke tårne også mange andre gode spisesteder, cafeer og barer til lidt mindre højtidelige aftener.   

 • Romantik på gåben
  Romantik på gåben

  Hvad med en slentretur igennem byen? Som single i København er det særligt attraktivt at være på gåben. Hovedstaden har nemlig den længste gågade i verden.3 Det giver tid til at snakke og se hinanden i øjnene, og på den måde er det måske lettere at skabe intimitet og nærvær. Her er der mange butiksvinduer at kigge på sammen og holde i hånd, mens I promenerer ned ad Strøget. På en sommeraften er en brostensbelagt gågade i de gamle gadelygters skær ved Rundetårn, Storkespringvandet på Amagertorv eller under det gamle træ på Gråbrødre Torv meget romantisk.