Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Single i København
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Single i København: Den perfekte side

Single i København

PARTNERMEDNIVEAU har med Danmarks mest omfattende personlighedstest specialiseret sig i at bringe singler sammen, som er rigtige for hinanden. Bl.a. på grundlag af hvor de bor. Læs her hvordan eller prøv selv med et klik på banneret til højre at oprette en gratis profil. Nedenfor finder du også inspiration til spændende dates og romantiske møder som single i København.København

Single i København – find dit match

PARTNERMEDNIVEAU er et matchmakingsite. Det vil sige, at vi er en portal for singler, som søger længerevarende forhold med en partner, der passer til dem selv. Med et massivt grundlag i forskning og i samarbejde med matchmakingeksperter har vi udarbejdet Danmarks mest avancerede partnerudvælgelse. Det hele foregår rent elektronisk og betyder derfor ikke en mere kompliceret søgning for dig.

Når du først har udfyldt den detaljerede personlighedstest og oprettet en profil, skal du udelukkende tage stilling til et overskueligt antal af løbende partnerforslag. Ud fra dine ønsker og din personbeskrivelse bliver du foreslået andre singler, som giver de bedste forudsætninger for et dynamisk og harmonisk parforhold. I dine personlige søgekriterier har du indflydelse på, hvor langt væk din fremtidige partner må bo. Ønsker du udelukkende at søge i Københavnsområdet, anbefaler vi, at du angiver det som ”Meget vigtigt”, at han eller hun bor inden for det valgte område.

Har du først mødt en person online, har du her nogle inspirerende ideer til at fører romancen videre offline som single i København.

Mange muligheder som single i København

Har du lyst til at mærke den friske havluft, er der masser af muligheder for at planlægge en date eller forelske sig ved vandet. På Islands Brygge ved havnefronten solbader tusindvis af singler i København hver sommer. Hvis man er modig kan man endda tage sig en dukkert og svømme om kap med sin udkårne. Ved det nye skuespilhus sidder mange og nyder en kold drink på den store træterrasse, kigger over vandet til Operaen på Holmen og nyder stemningen og byens lys – et super mødested for singler.

Dating i København – En bølge af forelskelse

Er du til actionprægede dates med sportslige udfoldelser er Amager Strand det rette sted for dig. Her er indbydende hav og vind til surfing og en lang asfalteret strandpromenade, der er perfekt til rulleskøjteløb. Når I laver en aktivitet sammen, er det tit lettere at komme ind på hinanden og grine mere, man undgår pinlige pauser og samværet bliver mere naturligt. Daten bliver afslappet, hvis I har mulighed for, at koncentrere jer om noget fælles tredje, og du er et skridt tættere på at have fundet den rette partner.

Vil du gerne møde andre singler i København? PartnerMedNiveau har medlemmer bosat i hele landet. Meld dig gratis til idag og mød spændende singler i lige netop din by.

Du har også mulighed for at læse mere om andre byer i Danmark. Vi giver romantiske tips til dig som er single i Århus, single i Aalborg eller single i Odense!

Kilder

Sources: 1 www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2012/06/04/070830.htm

2 www.visitcopenhagen.dk/spis-og-drik/michelin-restaurante

3 www.visitdenmark.com/copenhagen/events/worlds-longest-pedestrian-street-celebrates-its-50th-anniversary

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion