Array

Om os | PARTNERMEDNIVEAU

Om os

PARTNERMEDNIVEAUs formidlingsprincip

PartnerMedNiveau henvender sig til singler, der ønsker seriøse og langvarige forhold. Når vi siger ”partner med niveau”, mener vi, at alle har ret til en partner, der matcher dem selv. Ved at skabe et mødested for voksne og veluddannede singler giver vi vores medlemmer mulighed for at finde en partner, der virkelig passer til dem – både hvad angår uddannelsesniveau, interesser og personlighedstræk.

Vi tilbyder et matchmakingsystem, der tager udgangspunkt i forskning om forhold og kompatibilitet mellem mennesker. Vi hjælper dig godt på vej med målrettede og passende partnerforslag, der lever op til dine krav. Nedenfor (og på vores rådgivningssider) kan du læse meget mere om vores formidlingsprincip.

Vores vision er at sætte markedets højeste standarder, når det gælder sikkerhed såvel som kvalitet – og vi er allerede kommet langt: En brugervenlig side, kryptering af alle personoplysninger og billeder, skræddersyede partnerforslag, adgang til kundeservice seks dage om ugen og ikke mindst de par, der møder hinanden gennem os, vidner om dette.

PartnerMedNiveau har været aktiv på det danske marked siden december 2012 og er en del af virksomheden Spark Networks Services GmbH. Spark Networks Services er en af Europas førende udbydere af online matchmaking med over 13 millioner medlemmer i 25 lande.

Vores formidlingsprincip

PartnerMedNiveaus formidlingsprincip er baseret på en videnskabelig model, der beregner hvordan to personer passer sammen ud fra en psykologisk personlighedsprofil, grundlæggende demografiske data og personlige præferencer. Grundlaget for beregningen af disse tre faktorer er de svar, som vores brugere giver i spørgeskemaet – den mest omfattende personlighedstest på det danske matchmakingmarked.

PartnerMedNiveaus psykologiske personlighedsprofil er baseret på femfaktormodellen (“Big Five Personality Traits”). Denne model blev i 1990’erne til en af de vigtigste og mest kendte koncepter inden for moderne personlighedspsykologi. På baggrund af to personers resultater i de fem personlighedsdimensioner er det muligt at identificere par, som har særligt gode forudsætninger for et langvarigt og lykkeligt forhold.

Til de demografiske data hører vigtige basisinformationer, såsom køn, alder, bopæl og søgeområde samt uddannelsesniveau.

De personlige præferencer omfatter spørgsmål til aspekter, der kan være vigtige for brugeren i et langvarigt forhold. For eksempel spørger vi om ”Hvor vigtig er din fremtidige partners religion?” og ”Vil du gerne have børn?”. Hvis også parrets personlighedsprofil og demografiske data passer sammen, bliver de to parter foreslået for hinanden.

Alle dine personlige oplysninger, der anvendes i matchmakingen, bliver behandlet yderst fortroligt. Alle data modtages og opbevares krypteret og de er aldrig synlige for udenforstående eller andre brugere.

6 trin til en profil hos PartnerMedNiveau

1. Først skal du oprette en profil. Det kan du gøre på vores startside www.partnermedniveau.dk eller ved at bruge registreringsboksen øverst til højre på denne side.

2. Derefter udfylder du den gratis personlighedstest – og du bliver basismedlem.

3. Hvis du ønsker at blive premiummedlem og få adgang til vores premiumfunktioner, skal du gå til betalingssiden ved at klikke på den grønne knap øverst på siden: ”Bliv premiummedlem nu”

4. Der kan du vælge det medlemskab (varighed), der passer bedst til dig.

5. Vælg betalingsmåde, udfyld dine betalingsinformationer og godkend købet.

6. Indtast dine fakturaoplysninger, check at de er korrekte og gem. Du modtager en bekræftelsesmail med alle nødvendige oplysninger umiddelbart efter dit køb.

Fakta og tal

Grundlagt

November 2008, start i Danmark december 2012

Hovedkontor

Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
Tyskland

Medarbejdere

300

Medlemmer

> 13 millioner

Lande

Australien, Belgien, Canada, Chile, Danmark, Finland, Frankrig, Irland, Italien, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig