Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
online dating
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Online dating – Tre gode tips!

Online dating

At date online kan på mange måder minde om en jobsøgningsprocedure. Ikke særlig romantisk tænker du måske, men sammenligningen er ikke helt ved siden af. Når det kommer til online dating, bliver din profil bedømt ligesom et cv, da det er her de fleste beslutter sig for, om de ønsker at vide mere om dig blandt alle de andre partnerforslag. Vi giver dig tre gode tips til, hvordan du finder din perfekte match.Online dating

Ved online dating skal du vise noget helt særligt

Det kan være fristende at liste enkelte ord op som “børn”, “rejser” og “venner” under begivenheder, du er mest taknemmelige for i dit liv – især efter at have brugt en halv time på at udfylde personlighedstesten. Desværre giver dette ikke et stærkt indtryk af dig, da opremsninger efterhånden er standard og kan derfor virke upersonlige. Hvem sætter ikke pris på rejser? Og er børn ikke det vigtigste for enhver forælder? Netdating handler om at beskrive dig selv på en måde, som vil få andre til at huske dig.

1) Argumentér og skil dig ud fra mængden

I et jobinterview vil du blandt andet blive spurgt om, hvorfor du ser dig selv som en god team player. Her handler det om at kunne argumentere for sin sag og skille sig ud fra alle de andre jobansøgere. Samme princip gælder indenfor online dating. I stedet for at skrive “Jeg er omsorgsfuld”, kunne du for eksempel skrive: “Jeg er typen, som vil skrabe isen af din bil og varme den op for dig på en kold vintermorgen”. Beskrivelsen vil skille dig ud fra mængden og give positive associationer hos dit partnerforslag.

2) Opdatér din online dating profil

Hvis du lige er startet på en ny hobby eller har været med til et spændende arrangement, er det en god idé at fortælle om det på din profil, hvis du gerne vil have succes med dating på nettet. Tænk på din profil hos PartnerMedNiveau som et værktøj, der kan gøre dine potentielle matches interesseret i dig. Opdater din profiltekst, men overlad også lidt til fantasien! Undgå at fortælle hele din livshistorie, da lidt mystik kan efterlade nogle spændende spørgsmål i din indbakke.

3) Vær positiv

På din profil har du også muligheden for at beskrive, hvad du ikke kan lide. Baseret på tidligere erfaringer som et knust hjerte har mange klare ideer om, hvad de ikke ønsker i et fremtidigt forhold. Dette er både forståeligt og tilladt, men det er vigtigt at huske, hvilket indtryk du ønsker at efterlade. Gem de negative bemærkninger, og fokuser på det positive i stedet for. Online dating handler i sidste ende om at finde sin drømmepartner – og ikke om at høre på brokkehoveder. PARTNERMEDNIVEAU tilbyder desuden funktionen ”Forventninger”, hvor man kan krydse af, hvad man absolut ikke kan holde ud.

Alle svar er rigtige, det handler bare om at beskrive dem

Vi ved godt, at det kan være svært at beskrive sig selv, og derfor kan du altid genoptage proceduren på et senere tidspunkt, hvis du føler at du er gået i stå. Det er en god idé at minde dig selv om de spørgsmål, du finder svære at svare på, da din underbevidsthed automatisk vil arbejde på det. I teorien er alle svar rigtige, men det handler om at beskrive dem og gøre dem levende. I online dating er en personlig profiltekst en slags ice-breaker for dem, som ønsker at kontakte dig!

Dating online: Find en person med de samme værdier hos PARTNERMEDNIVEAU

For at matche vores medlemmer bedst muligt, så tilbyder vi vores medlemmer en personlighedstest, som er med til at give dig en god start og finde potentielle partnere med lignende værdier og interesser. Dating online kan derfor være en effektiv måde at finde en partner på, takket være de specifikationer til forventningerne og præferencerne du har opgivet. Baseret på dine præferencer fra personlighedstesten, vil du modtage partner forslag fra singler, der har de samme grundlæggende ønsker og præferencer som dig. Dette er en god måde for dig, at få den bedst mulige start, for at lære en anden person at kende og forhåbentlig opleve kærligheden sammen. Vov at tage initiativ og teste dig selv, husk altid på, hvor meget du kan vinde, og hvor lidt du har at tabe.

Er det tid for dig at starte dating online? Tilmeld dig nemt nedenfor!

online dating

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion