Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Kontaktannocer
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Giver kontaktannoncer succes med dating?

Kontaktannoncer og dating

”Radiolog søger kvinde med indre skønhed”. Hvad der først tager sig ud som en sjov og useriøs annonce, er i virkeligheden et udtryk for et brændende ønske om at møde den rigtige partner og skabe et langvarigt forhold. Mange singler finder på kreative kontaktannoncer for at skille sig ud fra mængden. Det rigtige ordvalg og det mest optimale foto bør grundigt overvejes for at tiltrække drømmepartnerens opmærksomhed.Kontaktannoncer

Den historiske udvikling

Den første kontaktannonce man kender til, blev bragt den 19. juli 1695 som en ægteskabsannonce i en engelsk avis.1 Her er en ”Gentleman på omkring 30 år med en god ejendom, ivrig efter at blive matchet med en god kvinde der besidder en formue på omkring 3000 pund”. Matchmaking var dengang en familiær affære, og derfor mødte denne nye form for partnersøgning meget social modstand. Siden da har partnersøgning igennem kontaktannoncer fundet accept og påskønnelse hos en bred målgruppe.

Kontaktannoncer: et virvar af koder og forkortelser?

Forkortelser som ”K” for kvinde og ”M” for mand kender de fleste, men mere avancerede forkortelser kan være svære at tyde. Den perfekte kontaktannonce bør også kunne læses uden en kode-ordbog. De trykte Kontaktannoncer har også en anden hage: de tendere sommetider til at være præget af klicheer. På det danske sprog giver det sig tit til udtryk i sætninger ”Jeg kan godt lide lange gåture i skoven og middage for to i stearinlysets skær”. Måske var disse sætninger catchy engang, men nu virker de mere som en nem og uselvstændig måde at komme omkring en beskrivelse af sig selv, og hvad man leder efter. For at være ”up to date” med dating, kræves der lidt mere!

Det virtuelle marked

Ved du hvordan man skriver kontaktannoncer?

Partnersøgning med trykte kontaktannoncer giver ofte kun en lille chance for succes, da de er baseret på korte, udetaljerede beskrivelser af en person. Dertil har et nyt marked åbnet sig, og online dating har ofte bedre udsigter, når det kommer til at finde den eneste ene. Virtuelle annoncer og dating-profiler besidder en dynamik og fleksibilitet, som den stive og anonyme avisannonce ikke kan hamle op med. Mænd og kvinder, der søger nye partnere, behøver ikke at vente på, at nogen reagerer på deres opslag, men har i stedet mulighed for at være aktive i deres søgning.

Kreativitet i din selvpræsentation – undgå klicheer

En original profilbeskrivelse af den enkelte person er afgørende for, at man kan skelne den pågældende profil fra de andre. Hvilke af dine egenskaber er blevet særligt værdsat af dine venner eller ekskærester? Også humoristiske bemærkninger om vaner eller særheder kan give annoncen en særlig charme. Således kan en person med rengøringsvanvid, ved hjælp af lidt selvironi, lyde meget sympatisk. Om en kontaktannonce rent faktisk bliver læst, afhænger også meget af, om der følger et billede med. Læseren af en profilbeskrivelse bør blive så påvirket af teksten og billedet, at vedkommende har lyst til at lære skribenten bedre at kende, og måske endda allerede blive interesseret i en første date.

Find den du søger hos PARTNERMEDNIVEAU

Hos PARTNERMEDNIVEAU tilbyder vi alle nye medlemmer en omfattende personlighedstest. Med denne test sikre vi os blandt andet at dem som tilmelder sig, er på udkig efter et seriøst og langsigtet forhold. Samtidigt øger vi succesen for vores matches, fordi vi i højre grad har mulighed for at introducere medlemmer for hinanden, hvis personlighed passer sammen.
Tilmeld dig gratis i dag nedenfor og find dit match!

kontaktannoncer

Kilder

1http://www.gettyimages.de/detail/nachrichtenfoto/the-world-s-first-lonely-hearts-advertisement-july-19-nachrichtenfoto/155642949

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange