Sådan skriver du den perfekte dating profiltekst

Sådan skriver du den perfekte dating profiltekst

At skrive den perfekte dating profiltekst er lidt af en kunst, og mange føler det grænseoverskridende at skulle beskrive hele deres liv og personlighed i et par linjer. Men selvom det er svært, er det umagen værd. Med en god profiltekst øger du dine chancer for at finde en kæreste betragteligt. Ved at følge disse 4 enkle tips, kan du lave en god og personlig beskrivelse til din profil.

1. Udfyld din profil fuldstændig

Din profil hos PARTNERMEDNIVEAU har både spørgsmål, hvor du vælger dine svar ud fra en række valgmuligheder, for eksempel interesser og musikgenerer, og en række tekstfelter, der er beregnet til din personlige beskrivelse. Du bør udfylde alle felterne på din profil, men du bør især fokusere på de spørgsmål, hvor du frit kan formulere dine svar. Her har du virkelig chancen for at gøre din profil til noget særligt.

Sørg for at skrive en sammenhængende tekst, og forfald ikke til fristelsen at opremse dine fritidsbeskæftigelser i en punktopstilling. Udnyt chancen og gør en indsats for at give et levende indtryk af dig og din person.

Men hvordan udfylder man så den perfekte personlige profilbeskrivelse?

2. Svar detaljeret

Forsøg at svare nøje på spørgsmål om dine interesser, ønsker og holdninger. Svar så detaljeret som muligt for at kunne give læseren et godt indblik i dit liv. Men prøv ikke at beskrive alt i dit liv, din profilbeskrivelse behøver ikke være udtømmende for at være god.

Vælg nogle elementer ud, som du synes repræsenterer dig godt, og gå i detaljen med dem. Overvej hvorfor du kan lide at lave mad. Er det hyggen med venner, smagsoplevelsen eller udfordringen med en ny opskrift? Forklar med eksempler, hvad der bevæger og motiverer dig. At skrive en god og personlig profiltekst handler altså i høj grad også om at blive sig sine egne ønsker og værdier bevidst – ellers er det svært at kommunikere dem til andre!

3. Undgå generelle profiltekster

Den personlige profils formål er at adskille sig fra mængden af partnerforslag. Hvis du ønsker at være unik, nytter det ikke at give generelle svar, og derfor bør du skræddersy dem til ethvert spørgsmål. Hvis du på spørgsmålet, hvad du ønsker dig i en partner, for eksempel svarer ”en kærlig partner”, kan du være ret sikker på, at de fleste andre har svaret noget lignende. Med denne tekst adskiller du dig ikke fra mængden.

I stedet for at svare abstrakt, bør du prøve at være mere konkret. Spørg dig selv, hvad du virkelig søger hos en partner og i et forhold. Leder du efter én, som du kan rejse eller dyrke sport med? Eller er det vigtigste for dig samværet i hverdagen? Hvis du forklarer dette tydeligt, kan læseren bedre genkende sig selv, og du adskiller dig fra de andre profiler.

4. Hold din profiltekst opdateret

Når du har oprettet din profil, bør du opdatere den fra tid til anden. En sød kommentar om, at foråret endelig er kommet, kan virke underligt i midten af september. Hvis dine interesser eller vaner har ændret sig, bør du også opdatere din profil. Du er måske holdt op med at ryge eller har udviklet en stor interesse for at lave mad. Ved at holde dine besøgere opdateret om, hvad der sker i dit liv, viser du, at du er et aktivt medlem og at du fortsat er interesseret i at finde en partner.

Når du er færdig med at udfylde din profilbeskrivelse og har valgt det rigtige profilbillede, bør du besøge din egen profil og forsøge at se på en med en udenforståendes øjne. Giver din profiltekst et realistisk, positivt og interessant indtryk af netop dig? Hvis du ikke selv er overbevist, bliver andre det nok heller ikke.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion