Singlerejser – 4 tips til de eventyrlystne singler!

Tips til singlerejser

Kender du trangen til at rejse sydpå, men har du ingen at rejse med? Intet problem! Der findes et væld af muligheder for dig, som er single og vil ud på eventyr. Vi giver dig tips til 4 fantastiske singlerejser!

Først og fremmest bør du overveje, hvad du gerne vil have ud af din ferie. Vil du slappe af eller opleve noget nyt og spændende? Vil du nyde en harmonisk rejse i fred og ro, eller tilslutte dig en gruppe ligesindede singler og sammen besøge et spændende rejsemål? Singlerejser findes i alle former og farver. Her følger en liste med 4 singlerejse-tips:

1. Aktivitetsrejse eller et par dage i fred og ro?

Hvis du gerne vil på ferie med andre singler, er den aktive ferie en oplagt mulighed, aktiviteter i naturen står nemlig højt på dagsordenen hos de skandinaviske singler. Dette viser en undersøgelse PARTNERMEDNIVEAU gennemførte i juni 2013. 29 % af kvinderne og 24 % af mændene planlagde at tilbringe deres ferie ude i naturen. For den fysisk aktive findes der flere forskellige friluftsrejser at begive sig ud på: vandreture, sejlture, cykelture og klatring er bare et par af de muligheder, der tilbydes til dig som vil prøve noget ud over det sædvanlige.

Finder du bjergklatring for avanceret? Tag på en rolig, afslappende ferie i stedet. Badeferie, sommerhusferie eller måske et yogacenter – mulighederne er mange.

2. Singlerejser: perfekt til at styrke dit netværk

En singleferie er en perfekt mulighed for at udvide dit netværk. Uanset om du rejser med en gruppe eller alene, er det nemmere at falde i snak med nye mennesker uden for vante omgivelser. Når du rejser og befinder dig langt væk fra hverdagens trummerum, er det lettere at slappe af og bruge mere energi på dit sociale liv. Også dette understreges af undersøgelsen fra PARTNERMEDNIVEAU, der så nærmere på danske, svenske og norske singlers holdning til flirt og kærlighed på ferien. Selvom 40 % af singlerne aldrig har haft en rigtig singleflirt på en ferie, vil hele 99 % ikke udelukke muligheden for at møde kærligheden på en ferie. Vær derfor så åben og udadvendt som muligt! Du vil ikke fortryde det.

3. Singlerejser for dig med børn

Du kan stadig tage på singlerejser selvom du har børn

Er du enlig forælder og vil du ikke opgive ferierejser blot fordi du har fået et barn? Gode nyheder – det behøver du ikke! På en ferie er der god tid til at hygge med dit barn og give det masser af opmærksomhed. Mange hoteller tilbyder også børnepasning og underholdning for de små, hvis du har brug for en times afslapning eller frihed til at tale lidt med de andre singleforældre. Sommetider kan du være heldig, at der opstå en god kontakt mellem dig, dit barn og en anden familie, både på voksen- og børneniveau. Dit barn får en legekammerat og du skaber nye kontakter.

4. Forlængede weekender for singler

Kender du lysten til at tage på en spontan rejse ud i det blå? En weekendtur er perfekt for singler. For dem der synes om kortere rejser, er storbyrejsen en god ide. Spontane rejser er også en fordel for dig uden en partner. Det er lettere at bevæge sig frit og kompromisløst, når du kun behøver at spørge dig selv, om kalenderen er fri, og hvor du vil hen. Har du nogensinde taget på en rejse alene? Mange mener, at en solorejse kan være meget givende. Du lærer dig selv bedre at kende og bliver måske mere åben overfor nye oplevelser.

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange