Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
matchmaking
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Matchmaking dating – For dig som søger seriøs og langvarig kærlighed

matchmaking

Matchmaking datingsider er designet for dem, som søger seriøse og langvarige parforhold. Matchmaking hjælper dig med at skabe et bånd, baseret på gensidig kompatibilitet og et fælles håb om en fremtid fyldt med kærlighed, et bånd som er opstået for at holde. Men hvad er det præcist der gør en matchmaking datingside, en succesfuld måde at finde den helt rigtige partner på? Matchmaking

Hvad er online matchmaking egentlig?

Matchmaking er en metode udviklet i samarbejde med forskere og psykologer, som har opnået verdensomspændende succes. Dens centrale element er en detaljeret personlighedstest, en analyse som giver brugerne mulighed for at få foreslået optimale match kandidater.

PARTNERMEDNIVEAU – En populær matchmaking datingside i Danmark

En af de mest populære matchmaking datingsider i Danmark er PARTNERMEDNIVEAU. Vores service er præget af professionalisme, sikkerhed på et højt niveau og succes. Find ud af hvad PARTNERMEDNIVEAU gør anderledes, og hvorfor de er en af de førende matchmaking dating sites i landet.

Sådan lærer vi dig at kende

Grundlaget for vores matchmaking proces, er vores indsigtsfulde personlighedstest, et sæt nøje udvalgte spørgsmål. Det er en test, der bruger en psykologisk metode til at bestemme dit niveau af åbenhed, samvittighedsfuldhed, udadvendthed, Ynde og neuroticisme – eller sagt mere enkelt, det er en måde for os at finde ud af, hvad det er, der gør dig unik.
Når vi har lært dig bedre at kende, og hvad du ønsker fra en langvarigt parforhold, kan vi starte matchmaking processen for alvor. Vi sammenligner dine resultater med mange andre fra dit hjørne af Danmark, hvilket skaber en liste over potentielle matches, som du vil have en masse til fælles med. Dette gør personlighedstesten en så stor del af vores matchmaking proces – men det er ikke det eneste.

matchmaking

Vi tager dine præferencer i betragtning – men hvordan?

Mens vores personlighedstest giver os et godt fundament til partner forslag, forstår vi også, at parforhold med langsigtet potentiale, kræver mere end blot kompatible personligheder – du har også behov for at have kompatible liv. Det er derfor, vi altid forsøger at tage livsstilsfaktorer, fremtidige planer og dating deal-breakers i betragtning, når vi matchmaker: vi ønsker at du finder kærligheden, som passer ind i dit travle liv (og ikke den anden vej rundt!).

Vi forstår også, at dit forholds prioriteringer kan ændre sig og vokse med tiden. Det er derfor, vi giver mulighed for fleksibilitet i dine indstillinger. Mens personligheds spørgeskemaet ikke kan ændres, kan dine personlige præference kriterier laves om, for netop at give plads til eventuelle ændringer i din livsstil. Dette omfatter for eksempel, din foretrukne partners alder, deres placering i Danmark, og dit ønske om børn.

Vi giver kun matchmaking præferencer til aktive profiler

Når du tilmelder dig en online dating side, er der intet mere skuffende end at opdage en lovende profil, for kun at finde ud af, at profilen ikke har været aktiv i mange år. Vi ønsker, at vores medlemmer undgår disse frustrationer, hvilket er grunden til at vores kundeservice, manuelt godkender hver profil på vores hjemmeside, og hermed også fjerner de profiler, hvor al aktivitet er ophørt. Det er vores måde at hjælpe med at sikre, at de matches vi foreslår, inkluderer singler som aktivt søger kærlighed, snarere end dem, der allerede har fundet nogen speciel på vores hjemmeside.

For at sikre, at din profil får den opmærksomhed den fortjener, er det vigtigt at se det, som en integreret del af matchmaking-processen og oprette den med samme omhyggelighed, som du gjorde med personlighedstesten. Tag dig tid til profilen, så du er tilfreds med alle aspekter: besvare spørgsmålene, upload dine yndlingsfotos og giv dig selv en reel chance for at møde en fantastisk person.

Vi fører kompatible danske singler sammen

Måden vi forbinder kompatible danske singler på er en af grundende til, at singler opretter sig på vores hjemmeside – for at møde nogen, som de kan have et reelt bånd til. Vores brugere kan have mange forskellige karrierer, de kan komme fra mange steder i hele Danmark, men de deler en meget vigtig ting: de ønsker at tilbringe deres liv med en partner, som forstår dem. Og vi ønsker at hjælpe dem med at finde netop det. Det er derfor at vi sigter mod at matche alle vores medlemmer med specifikke partner forslag hver dag. Hvis du leder efter en partner, der passer til din personlighed, din livsstil præference, hvorfor ikke komme i gang med at møde en i dag?

Opret en profil hos PARTNERMEDNIVEAU nedenfor og find ud af hvordan vores matchmaking, kan hjælpe dig med at finde en perfekt partner.

matchmaking

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen