Elitedating – leger lige børn bedst?

”Der er en myte, der siger, at modsætninger mødes. Men undersøgelserne siger noget andet”. Såden lyder det fra psykologen og ekstern lektor på Aarhus Universitet, Asger Neumann. Tilfredshed i et parforhold opnås igennem en fælles livsstil og fælles prioriteringer. Derfor mener vi, at chancerne for et velfungerende og solidt parforhold er større med elitedating.
Elitedating

Elitedating og senmoderniteten

Parforholdet er en svær størrelse. I hvert fald ifølge psykologen og ekstern lektor på Aarhus Universitet, Asger Neumann. I Danskernes Akademi på Danmarks Radio forklarer han, at parforholdets sammenhængskraft har ændret sig. Et ægteskab var tidligere en nødvendighed, da samfundet var præget af stærke normer, der betød at det var skamfuldt at være ugift i 20’erne. Samtidig var det som kvinde svært at overleve økonomisk uden en fast partner. I vores senmoderne samfund er denne struktur blevet brudt. Dette skyldes de store traditioners udtynding, autoriteters svækkelse og den øget materielle velstand.

 

Vores individualitet er styrket, hvilket betyder, at vi har frihed til at  fokusere på, om vi oplever nok gnist, intimitet og dermed en generel tilfredshed i et parforhold1. Denne tilfredshed kan give anledning til at snakke om livsstil, hvor mange er bevidste om for eksempel deres spisevaner, fritidsinteresser og syn på kunst og kultur. En partner, som man bliver gift med eller flytter sammen med, påvirker ofte den måde, man lever på. Dette kan være en motivationsfaktor for at prøve elitedating, hvor mange med en videregående uddannelse søger efter en partner med samme kulturelle baggrund.

 

Modsætninger mødes ikkeElitedating

Vores tilfredshed i et parforhold kan være truet af flere forskellige grunde, mener Asger Neumann. Herunder nævner han divergerende værdier og interesser. Dette kan forårsage forskellige prioriteringer og mindre fælles aktivitet, men også forskellige opfattelser og værdier omkring, hvordan man bør opdrage børn. Derfor er det vigtigt, at være enige om den livsstil man ønsker at have. ”Der er så en myte, der siger, at modsætninger mødes. Men undersøgelserne siger noget andet,” siger Asger Neumann til Danskernes Akademi1.

 

Elitedating hos PARTNERMEDNIVEAU

Hos PARTNERMEDNIVEAU finder du singler med høje forventninger både på det personlige plan og på det sociodemografiske plan. Det er blandt andet derfor, at vi betegner os som en elitedating-platform. Vi analyserer dine svar i personlighedstesten og kortlægger dine unikke karaktertræk, værdier og adfærd. Derefter præsenterer vi dig for dine partnerforslag. Sociodemografiske faktorer og dine individuelle præferencer har også en høj prioritet. Sociodemografiske faktorer dækker over forhold som alder, uddannelse og bopæl, mens individuelle præferencer for eksempel kan være, hvilke ryge- eller alkoholvaner, du accepterer hos en partner, eller hvilken etnisk oprindelse eller religiøse tilhørsforhold, du præfererer. De sociodemografiske faktorer og dine individuelle præferencer kan variere med tiden, og derfor har du altid muligheden for at ændre disse under ”Min søgning”.

Tilmeld dig idag nedenfor hos PARTNERMEDNIVEAU.

 

Elitedating

Læs også

 • Betalt eller gratis dating
  Betalt eller gratis dating - hvad er forskellen?

  Har du nogensinde tænkt over hvad forskellen egentlig er, mellem betalt og gratis dating? Vi hjælper dig på vej, og fremlægger her de største forskelle.

 • Kærlighedsfakta
  10 uventet fakta om kærlighed

  PARTNERMEDNIVEAU har samlet en række uventet fakta om kærlighed. Læs med her, og find bland andet ud af, om det er mænd eller kvinder, der er hurtigst til at sige: "Jeg elsker dig".

 • Penge og partnervalg
  Kan penge føre til kærlighed?

  Økonomi og partnervalg er nogle gange tættere, end vi har lyst til at snakke højt om. Det er et emne, som bliver set som et tabu. Derfor har PARTNERMEDNIVAU undersøgt, om dette følsomme emne også holder stik.