Dating for akademikere i Danmark

Vi uddanner os som aldrig før. Antallet af elever, som starter på en lang videregående uddannelse i Danmark, er steget med hele 37 procent siden 2008. Samme tendens ses hos elever, som starter på en mellemlang videregående uddannelse, hvor der er sket en stigning på hele 54 procent siden 2008. Flere danskere er blevet karrierebevidste, men er vi ligeså bevidste om kærligheden? At sidde længe på kontoret kan i mange tilfælde formindske muligheden for at møde nye mennesker. PARTNERMEDNIVEAU tilbyder en løsning på problemet.
akademiker dating

 

Sund work-life-balance

Work-life-balance handler om balancen mellem arbejdslivet og det private. For nogle er karrieren den højeste prioritet, mens andre lægger mere værdi i fritidsinteresser og tid med familien. En del danskere har dog både høje ambitioner for karrieren og familielivet. Finder man sig selv i denne kategori, kan man muligvis føle sig presset og udfordret i forhold til at få det hele til at gå op i en højere enhed, uden at det rigtig lykkedes.

Akademiker dating

 

 

Find en partner med samme målsætninger

Du vil gerne stifte en sund og solid familie – men har ikke lyst at gå på kompromis med ambitionerne på karrierefronten? I en sådan situation er det vigtigt at finde en kæreste, der har de samme ambitioner og mål som én selv. Divergerende værdier kan forårsage forskellige prioriteringer og forskellige opfattelser, for eksempel omkring opdragelse af børn. Derfor kan dating akademiker være en oplagt mulighed for dig, som ønsker at lære en person at kende på samme niveau som dig selv.

 

I en sådan situation er det vigtigt at finde en partner, der har de samme ambitioner og mål som én selv.

 

Dating akademiker hos PARTNERMEDNIVEAU

PARTNERMEDNIVAU er et site for singler, som på den ene side er karrierebevidste og som på den anden side også ønsker et langvarigt og velfungerende forhold. Dette gør os til et datingsite, hvor singler med troen på en sund work-life-balance mødes. Singler får muligheden for at opstille kriterier inden for alder, uddannelsesniveau og bopæl, ryge- eller alkoholvaner, etnisk oprindelse eller religiøse tilhørsforhold. Dernæst præsenterer vi de bedste matches ud fra de individuelle præferencer og personlighed. Det er en effektiv og tidsbesparende løsning på en sundere work-life-balance.

 

Tilmeld dig gratis i dag nedenfor!

 

Læs også

 • Datingsider giver nye muligheder
  Datingsider giver nye muligheder

  Der er mange som forbinder datingsider, med desperate singler som håber at finde lykken. Men datingsider hitter som aldrig før, selvom de mange fordomme. Er brugerne virkelig desperate? Vi har sat os for at se nærmere på fænomenet.

 • Kærlighed er lettere at finde end du tror
  Kærlighed: Lettere at finde end du tror!

  Leder du efter den helt rigitge? Ved du hvad du går efter, eller er du åben for nye forslag? Hos PARTNERMEDNIVEAU kommer du let i kontakt med andre singler, der passer til dig og din personlighed.

 • Fra e-kontakt til første date
  Fra e-kontakt til første møde - sådan gør du!

  Er du klar til at møde din date for første gang, men du ved ikke helt hvordan du skal gribe situationen an? PARTNERMEDNIVEAU har samlet 4 tips, der skridt for skridt guider dig fra e-kontakt til første møde.