Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Dating akademiker
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Dating for akademikere i Danmark

dating akademiker

Vi uddanner os som aldrig før. Antallet af elever, som starter på en lang videregående uddannelse i Danmark, er steget med hele 37 procent siden 2008. Samme tendens ses hos elever, som starter på en mellemlang videregående uddannelse, hvor der er sket en stigning på hele 54 procent siden 2008. Flere danskere er blevet karrierebevidste, men er vi ligeså bevidste om kærligheden? At sidde længe på kontoret kan i mange tilfælde formindske muligheden for at møde nye mennesker. PARTNERMEDNIVEAU tilbyder en løsning på problemet.akademiker dating

Sund work-life-balance

Work-life-balance handler om balancen mellem arbejdslivet og det private. For nogle er karrieren den højeste prioritet, mens andre lægger mere værdi i fritidsinteresser og tid med familien. En del danskere har dog både høje ambitioner for karrieren og familielivet. Finder man sig selv i denne kategori, kan man muligvis føle sig presset og udfordret i forhold til at få det hele til at gå op i en højere enhed, uden at det rigtig lykkedes.

Akademiker dating

Find en partner med samme målsætninger

Du vil gerne stifte en sund og solid familie – men har ikke lyst at gå på kompromis med ambitionerne på karrierefronten? I en sådan situation er det vigtigt at finde en kæreste, der har de samme ambitioner og mål som én selv. Divergerende værdier kan forårsage forskellige prioriteringer og forskellige opfattelser, for eksempel omkring opdragelse af børn. Derfor kan dating akademiker være en oplagt mulighed for dig, som ønsker at lære en person at kende på samme niveau som dig selv.

I en sådan situation er det vigtigt at finde en partner, der har de samme ambitioner og mål som én selv.

Dating akademiker hos PARTNERMEDNIVEAU

PARTNERMEDNIVAU er et site for singler, som på den ene side er karrierebevidste og som på den anden side også ønsker et langvarigt og velfungerende forhold. Dette gør os til et datingsite, hvor singler med troen på en sund work-life-balance mødes. Singler får muligheden for at opstille kriterier inden for alder, uddannelsesniveau og bopæl, ryge- eller alkoholvaner, etnisk oprindelse eller religiøse tilhørsforhold. Dernæst præsenterer vi de bedste matches ud fra de individuelle præferencer og personlighed. Det er en effektiv og tidsbesparende løsning på en sundere work-life-balance.

Tilmeld dig gratis i dag nedenfor!

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion