Generelle retningslinjer

God opførsel hos PartnerMedNiveau

I dagligdagen er høflighed og et venligt smil en selvfølgelighed. Desværre er der en del der glemmer, hvor vigtigt det er at opføre sig ordentligt når man er anonym på Internettet. At lede efter en ny partner er en meget privat sag, og derfor har vi her sammenfattet nogle af de vigtigste retningslinjer for god opførsel.

1. Brugernavn

Når du registrerer dig hos PARTNERMEDNIVEAU, skal du angive dit fornavn, så andre medlemmer har mulighed for at sende dig en personlig meddelelse. Medlemsprofiler med brugernavne, der indeholder ord eller begreber, som enten er anstødelige eller som strider mod loven, vil ikke blive accepteret. Det er heller ikke tilladt at have mere en én profil hos os.

2. Billeder

På din profil har du mulighed for at uploade billeder. Vær opmærksom på, at vi skelner mellem profilbilleder og andre billeder. For dit profilbillede gælder følgende regler: Billedet skal vise dig selv uden andre personer og det skal være tydeligt. På dine andre billeder er andre personer (f.eks. dig med dine venner) eller ting (f.eks. din bil) tilladt. Anvendelse af nøgenbilleder og pornografiske motiver samt billeder af fysisk eller seksuel vold er strengt forbudt. Det er ligeledes forbudt at anvende racistiske og anstødelige billeder samt motiver, der indeholder reklame eller logoer. Læs mere om regler for billeder her.

3. Personlig beskrivelse

Giv et realistisk billede af dig selv. Indholdet i din profil og i dine beskeder må ikke skabe forhåbninger, som du ikke kan opfylde ved et personligt møde. Profiler, der indeholder falsk information om den pågældende brugers identitet, vil blive slettet uden advarsel.

4. Skrivestil

Når du leder efter en partner, spiller din skrivestil en afgørende rolle. Måden du udtrykker dig på afslører meget om dig, så tænk over, hvilket indtryk dine ord efterlader. Det kan være en god ide at være opmærksom på følgende:

  • a. Tag dig god tid til at skrive dine profiltekster og beskeder, så du faktisk skriver det, du vil formidle.
  • b. Send ikke ”massebeskeder”, men forsøg at skrive individuelt til den enkelte.
  • c. Vær opmærksom på retskrivning, og undgå at bruge for mange smileys og andet SMS-sprog (f.eks. “OMG”/”lol”). Undgå også at skrive tekster udelukkende med STORE bogstaver.
  • d. Husk, at det er forbudt at bruge vulgære og stødende formuleringer.

5. Omgangsform

Internettet virker ofte anonymt, men glem ikke at din modtager også er et menneske. Den umiddelbare afstand er ingen undskyldning for at opføre sig sårende eller uhøfligt over for andre brugere. Undgå verbale udbrud og tænk på at behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet.

6. Undgå misforståelser

Pas på med humor og sarkasme, og overvej, hvordan dine kommentarer kan tolkes. Tænk på, at din modtager ikke kan se din gestik og mimik, som i en personlig samtale ellers kan udelukke misforståelser.

7. Håndtering af personlige oplysninger

Vær ikke for hurtig med at dele dine personlige oplysninger. Mange har en tendens til at dele intime detaljer, når en beskedudveksling udvikler sig lovende. Prøv at spørge dig selv om du også ville være ligeså åben ved et personligt møde.

8. Give afslag

Vær venlig når du meddeler en anden bruger at du ikke er interesseret i at have kontakt. En kort besked er nok til, at den anden person ikke uden grund venter på svar i dagevis.

9. Modtage afslag

Respektér din modtagers beslutning, hvis vedkommende skriver, at han/hun ikke er interesseret og ikke ønsker at modtage flere beskeder fra dig.

10. Fortrolighed

Beskeder skal behandles fortroligt. Kun med tilladelse fra afsenderen må beskeder deles med en tredjepart. Med mindre brugeren giver sin tilladelse, er verbale angreb og anvendelse af private informationer heller ikke tilladt.

11. Søgning efter real-/cyber-/video-/telefonsex el.lign. er strengt forbudt.

12. Anstødeligt indhold

Voldeligt, racistisk, politisk ekstremistisk, kønsdiskriminerende, vulgært eller på anden måde anstødeligt indhold eller indhold, der sårer, krænker, skader eller truer andre personer eller befolkningsgrupper er ikke tilladt.

13. Anmeld påtrængende brugere

Alle profiler på PartnerMedNiveau bliver manuelt godkendt af vores team, og vi har automatiserede processer til at fjerne spam, påtrængende brugere og falske profiler. Alligevel kan det forekomme, at anstødeligt indhold ikke opdages med det samme. Vi sætter pris på din hjælp med at opretholde kvaliteten på siden ved at anmelde brugere, som ikke overholder disse retningslinjer eller PartnerMedNiveaus almindelige forretningsbetingelser. Misbrug af anmeldefunktionen fører til spærring af kontoen.

Konsekvenser for brud på retningslinjerne

Medlemmernes komplette indhold bliver ved behov kontrolleret manuelt. Brud mod disse retningslinjer kan udløse en advarsel eller spærring af profilen og kan medføre yderligere retlige tiltag. Profiltekster og billeder, der ikke overholder retningslinjerne, vil ikke blive godkendt.