Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Seriøs dating
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Seriøs dating – for dig der ved, hvad du vil!

Seriøs dating

Har du nogensinde gået med tanker som ”Jeg har ikke tid til at pløje igennem hundredvis af datingprofiler eller gå på utallige dates”? Har du for nyligt sagt til en god ven ”Jeg vil have en seriøs partner som matcher mig og tager dating lige så alvorligt som mig”? I så fald er du ikke alene! Mange danske singler leder efter seriøs dating. Læs her, hvordan du sikre dig de bedste dates!Seriøs dating

Seriøs dating: Så ta’ dog dating alvorligt

Fordi så mange benytter sig af dating på nettet, er der efterhånden opstået forskellige tilbud, som henvender sig til forskellige behov. Nogle singler foretrækker at ”shoppe rundt”, få kontakt til en masse forskellige personer, planlægger mange dates, men lægger ikke deres hjerte og sjæl i det. Disse singler har adgang til et bredt udvalg af dating sider der fokuserer på uforpligtende og kortvarige bekendtskaber, hvor medlemmerne har mulighed for at chatte og flirte eller skabe seksuelle kontakter.

Drømmen om et vedvarende seriøst parforhold

Andre netdatere er mere målrettede, og tager deres søgen efter en seriøs partner alvorligt. Betegnelsen ”seriøs” defineres i det Danske Sprog- og Litteraturselskabs ordbog som noget, der er ”oprigtigt og alvorligt ment, eller sagligt funderet”.1 På seriøse dating sider kan singler dermed opleve et videnskabeligt og sagligt funderet forum, hvor de har mulighed for at interagere med andre singler gennem e-kontakt, der er oprigtigt interesseret i et langvarigt og seriøst forhold. Her har man adgang til netdatingens fordele, så som et bredt udvalg af kontakter og fleksibilitet, og kan samtidigt stille højere krav til hinanden og den måde man omgås. Særligt mennesker over 35 år, der leder efter et langvarigt og seriøst parforhold, lægger vægt på, at deres potentielle fremtidige partner skal være ærlig og have reelle seriøse hensigter. De arrangerer stævnemøder, fordi de har en drøm om at finde en seriøs partner, som de kan forelske sig i og danne par med over en længere periode, måske endda resten af livet.

Danmarks svar på Kirsten Giftekniv – Ønsket om et seriøst forhold

seriøs dating

Forskellige datingsider henvender sig til forskellige singler som er interesseret i dating på nettet. Er du en af de singler, der indimellem godt kunne bruge et råd fra en gammel vis Kirsten Giftekniv med en god intuition? Så er PARTNERMEDNIVEAU præcis, hvad du søger. Matchmaking-portaler er i mange henseender et oplagt valg for seriøse singler, som leder efter en seriøs dating oplevelse. Her matches par ud fra deres personlige søgekriterier, baggrund og personlighedsprofil. På den måde sparer du energi på at gennemgå utallige datingprofiler, for at finde det uddannelsesniveau, den alder og de ryge- og drikke vaner, du finder passende.

At PARTNERMEDNIVEAU oven i købet har den mest omfattende personlighedstest af danske datingsider, gør det ekstra sandsynligt, at de personer, du får forslået, passer til dig. Du kan melde dig til gratis allerede i dag, og finde tusindvis af andre seriøse singler, som også leder efter seriøs dating.

Tilmeld dig gratis hos PARTNERMEDNIVEAU nedenfor og få held med at finde drømmepartneren!

Seriøs dating

Kilder

Kilde: 1 http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=seri%C3%B8s

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange