Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Dating 40 plus
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Dating 40 plus: Her er siden for dig

Dating 40 plus

Når du opretter en profil på PARTNERMEDNIVEAU skal du angive en del informationer, som fortæller, hvem du er, hvor du er i dit liv og hvad du forventer af et parforhold. Ved hjælp af vores matchmaking-algoritme bliver du herefter sat i forbindelse med andre partnersøgende singler, der passer til dig og dine forventninger. Som medlem får du dagligt et overskueligt antal forslag, så du ikke behøver gennemgå hobevis af profiler. Dating 40 plus

At date som 40 plus: Man ved hvad man vil have

Med modenhed følger andre behov end dem du havde, da du var i tyverne. Du er blevet mere sikker på, hvem du er, og hvad du vil. Derfor er dating 40 plus meget mere end at vælge en date ud fra et profilbillede. Har du børn? Må en eventuel partner have børn? Hvor meget bør et parforhold fylde i dit liv? Hvilke rygevaner tolererer du? Disse og mange andre spørgsmål er væsentlige at få på plads.

Lettere at finde den rette partner end du tror

Med en lang række eksperter og en massiv fundering i forskning har PARTNERMEDNIVEAU udviklet en personlighedstest, der tager højde for alle vigtige parametre, når to mennesker skal finde samme. Bare rolig, du bliver ikke præsenteret for en tro kopi af dig selv, men en partner som på papiret vil føre til et dynamisk og harmonisk forhold.

Du er ikke alene om singlelivet som 40 plus

Der er masser af singler over 40, som søger en livsledsager, og PARTNERMEDNIVEAU har hjulpet mange til en succesrig søgning. Lige netop den meget målrettede profilsøgning retter sig mod folk, der kender sig selv godt og er ærlige overfor sig selv. Det vil ofte betyde mennesker i en moden alder.

Onlineeventyret ”dating 40 plus” – Nogle gode råd

Du kender dig selv meget bedre i dag end du gjorde for 20 år siden. Det betyder, at du kender dine gode og dårlige sider og kan give en rammende beskrivelse af dig selv, når du opretter din profil. Lad dog være med at gøre den for lang. Vores matchmaking-algoritme sørger for, at du og din date passer sammen på vigtige områder. Men giver du selv for mange dagligdagsinformationer, kan den hurtigt få en karakter af opremsning og anonymitet. Det er vigtigt at skille sig ud fra mængden, når du søger en partner online, og det gøres bedst med nogle få sigende detaljer. Brug derfor noget tid på at finde ca. 3 ting, der er særegne for dig og giver appetit på mere. Vend det evt. med en ven.

Alle har en fortid – fokuser Mand og kvinde ler i naturenaltid på de positive ting

Et vigtigt punkt, der adskiller dating 40 plus fra dating i tyverne er, at man har mere bagage fra sit hidtidige liv. Som nævnt bør du være sparsom med de detaljer, du vælger at præsentere på din profil. Der er altså ingen grund til at beskrive skilsmisser, utilfredshed med dit arbejde eller andre ting, som går dig på. Alle, også din date, har en fortid og et liv, som ikke er én lang dans på roser. Hvis det skal være jer to, bliver der tid nok til at lære om hinandens dårlige og triste sider.

Så husk på, at en positiv og opløftende profil er en effektiv vej til positive og opløftende oplevelser. Når du for første gang mødes med en anden single, gælder det samme. Fokusér på de positive ting i dit liv, og vær glad. Der skal nok blive tid til det andet.

Masser af muligheder for at finde den rette – for dig som er 40 plus

Til sidst skal du huske på, at internettet og matchmaking sparer dig for en masse besvær og forhøjer dine chancer i forhold til dating 40 plus. Men de giver dig ikke på magisk vis dit livs kærlighed. Nogle er så heldige at møde den helt rigtige person på den første date, men de fleste må prøve flere gange. Du er ikke et særtilfælde, hvis gnisterne ikke flyver lige med det samme, og de første par dates ikke fører til deciderede romancer.

Det kan især føles svært, hvis det er længe siden, du aktivt har søgt en kæreste. Men der en god chance for, at din date er i samme situation, og der er stor forståelse for denne situation, når de 40 år først er rundet. Så der er ingen grund til betænkelighed. Dating 40 plus er som de fleste andre ting: Jo mere du får det gjort, desto bedre bliver du til det.

Find den helt rigtige partner

Hvis du er på udkig efter et seriøs og langsigtet forhold med en partner, som passer til din personlighed, kan PARTNERMEDNIVEAU være den bedste dating side for dig. Du kan tilpasse dine anmodninger efter behov, og dermed finde den slags partner, du leder efter. Vores udarbejdet personlighedstest, og vores videnskabelige tilgang til, hvordan vi matcher vores medlemmer med hinanden betyder, at vi er en af de mest fremtrædende online dating sider i Danmark, når det kommer til matchmaking. Prøv PARTNERMEDNIVEAU gratis i dag for at finde ud af, om du har fundet den rigtige dating side for dig. Du kan tage personlighedstesten og se din profil gratis. Læs også om par, der fandt hinanden på PARTNERMEDNIVEAU og blive inspireret!

Tilmeld dig gratis nedenfor!

dating 40+

Om forfatteren: Mark Seth

Mark Seth er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Mark Seth