Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
betalt eller gratis dating
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Betalt eller gratis dating?

Betalt eller gratis dating

En krone sparet, er en krone tjent, lyder ordsproget. Nutidens forbrugere er meget bevidste om den daglige bombardering fra diverse medier, der forsøger at sælge dem rabatter og tilbud, som de kan vælge og vrage imellem. Populariteten af websteder, der sammenligner priser, er i hastigt vækst. De klogeste indkøb er naturligvis altid baserede på rationelle beslutninger – dermed ikke sagt at prisen altid er en god indikator. Nogle gange skal man være forsigtig ikke at købe noget udelukkende fordi prisen er lav. Når det kommer til dine personlige oplysninger, er kun det bedste godt nok, eller?Gratis eller betalt dating

Er en gratis datingside til at stole på?

Et stigende antal af dagligdagens indkøb bliver i dag gjort på internettet, hvor de store søgemaskiner forsøger at guide os gennem, junglen af tilbud. Desværre er det ikke alle tjenester, du kan stole på, især når det kommer til at beskytte dine følsomme personoplysninger. Dette gælder også datingsider. I flere tilfælde kan det være vanskeligt at kontrollere pålideligheden af en side, men der findes flere indikationsmarkører, som du kan kigge efter.

Gode datingsider har en detaljeret strategi for scammere

Én af datingsidernes største udfordringer, er bekæmpelsen af de såkaldte scammere, der opretter falske profiler, i et forsøg på at snyde penge ud af de kærlighedssøgende mennesker, der benytter sig af datingsider. Scammerne underminerer datingtjenestens troværdighed og kan i værste fald forhindre seriøse medlemmer i at finde kærligheden. Derfor vil alle gode tjenester have en detaljeret strategi for deres kontrol og verificering af medlemmer beskrevet på hjemmesiden.

Gratis datingsider kan virke distraherende for forbrugere, på grund af den store mægde af reklamer

Ifølge en undersøgelse foretaget af Adobe, ærgrer de fleste forbrugere sig i stor grad også over online kontaktannoncer. Gratis datingsider, der udelukkende har ikke-betalende medlemmer, har ofte den ulempe, at de er afhængige af reklameindtægter for at overleve. Reklamerne kan virke distraherende for forbrugere og forringer dermed selve brugeroplevelsen af siden.

Hjemmesidens layout, kan give dig et indtryk af virksomhedens professionalisme

Derudover kan man danne sig et godt generelt indtryk af en virksomheds professionalisme ved at se på websidens design og sprogbrug. Indtaster du søgeordene ”gratis datingside“ på en af søgemaskinerne, vil resultatet i de fleste tilfælde være et udvalg af sider af stærkt varierende designkvalitet. Dette vil for eksempel kunne ses på forsiden, der typisk vil være domineret af profilbilleder og de omtalte reklamer.

Læs også: Bedste datingside – For dig som søger et seriøst forhold!

Gratis dating – lad være med at tage unødvendige chancer

Online dating adskiller sig fra de fleste andre online tjenester ved, at brugerne er nødt til at opgive en række personlige oplysninger for at komme i kontakt med de rigtige personer. Det gør databeskyttelse til et helt centralt punkt, som du er nødt til at forholde dig til, hvis du overvejer gratis dating.

Heldigvis lægger de fleste udbydere af onlinetjenester vægt på, at kunne tilbyde en sikker platform for deres brugere, da dette er en vigtig forudsætning for at skabe en solid webside. Men kan dette også forventes af en gratis side?

Vær opmærksom på sikkerheden af dine personlige oplysninger

For at afgøre en datingsides seriøsitet og sikkerhed er det altid en god ide at gennemlæse databeskyttelsen og brugervilkårene. Derved kan du minimere risikoen for, at dine oplysninger bliver misbrugt. Læg især mærke til udformningen og sprogbruget, og gør desuden brug af følgende tommelfingerregler:

nummer 1 Tænk godt over, hvem du sender dine personlige oplysninger til.

nummer 2 Husk at ændre din adgangskode regelmæssigt.

nummer 3 Kontroller, at der står ”s” efter ”http” (dvs. https://).
Dette betyder, at informationen er krypteret.

nummer 4 Sørg for, at din firewall er indstillet korrekt.

nummer 5 Opdater dit anti-virusprogram og software mod spionprogrammer (spyware).

Samlet set kan disse indikationer hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt det er en hjemmeside, som du kunne have en interesse i og hvorvidt den vil kunne dække dine behov.

Alternativer til en gratis datingside

Hos PARTNERMEDNIVEAU er vores første prioritet at skabe den bedste brugeroplevelse for vores medlemmer. Derfor holder vi vores hjemmeside fri for reklamer og har professionelle ansat til at udvikle et brugervenligt design til hjemmesidens mange funktioner.

Vigtigst af alt investerer vi en betragtelig del af vores ressourcer på at detektere potentielt bedrageri. Mod et mindre månedligt beløb kan du sikre dig, at dine personlige oplysninger bliver holdt fortrolige af markedets bedste sikkerhedsforanstaltninger, hvilket de fleste gratissider ikke tilbyder. Ved hjælp af et system udrettet af eksperter, hvor vi både manuelt og automatisk kontrollerer hver enkelt profils autenticitet, minimerer vi din risiko for at støde på bedrageriske scammere.

Derudover tilbyder vi alle vores nye medlemmer en personlighedsprofil baseret på svar afgivet i vores omfattende personlighedstest. Når testen er færdig får du dine første partnerforslag og kan uploade billeder for at gøre din profil mere personlig og derved øge dine chancer for en vellykket oplevelse på siden.

Høj kvalitet foruden høj sikkerhed

Er du derfor på udkig efter en datingside, der tilbyder både høj kvalitet og sikkerhed, når det kommer til håndtering af personoplysninger, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder dig meget mere end en gratis datingside og stræber efter at give vores medlemmer en brugervenlig og god tjeneste – både med hensyn til sikkerhed og kvalitet af partnerforslag, men også en behjælpelig kundeservice, der står til rådighed seks dage i ugen.

Find din fremtidige partner hos PARTNERMEDNIVEAU

PARTNERMEDNIVEAU er en dating side for singler i aldre aldre som søger et seriøst og velfungerende parforhold. Når du opretter dig, skal du igennem vores personlighedstest, hvor du får muligheden for at opstille kriterier inden for alder, uddannelsesniveau og bopæl, ryge- eller alkoholvaner, etnisk oprindelse eller religiøse tilhørsforhold. Dernæst præsenterer vi de bedste matches ud fra de individuelle præferencer og personlighed. Det er en effektiv og tidsbesparende løsning på at matche dig med den helt rigtige. Er du klar til at tage springet og finde den helt rigtige partner online? PARTNERMEDNIVEAU hjælper dig med at finde kærligheden, blandt en masse spændende singler fra hele landet. Registrer dig gratis nedenfor!

gratis dating

Om forfatteren: Beryle Amondi

Beryle Amondi er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Beryle Amondi