Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Kristen dating
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Kristen dating: For dig som søger et langvarigt parforhold

Kristen dating

De monogame værdier som at elske én person i medgang og modgang er værdifulde i kristen dating. PartnerMedNiveau hjælper dig med at finde en kristen partner, der matcher dig i livsanskuelse, værdier og forventninger til et potentielt ægteskab!Kristen dating

Hvad betyder det at date en kristen?

Livsanskuelser kommer i mange forskellige former. Heriblandt har en religiøs livsanskuelse stor betydning for nogle, når det kommer til at lære andre at kende i en datingkontekst. Kristen dating handler om at finde en partner med det samme værdigrundlag som én selv. Disse værdier omfatter tro og overbevisning, samt det monogame ægteskab og familien som en central enhed.

“Kristen dating handler om at finde en partner med det samme værdigrundlag som én selv.

Date en kristen: Sammen i tykt og tyndt

En af de mest grundlæggende faktorer for kristen dating er, at man igennem den kristne tro ofte har de samme forventninger til et fremtidigt parforhold. Disse forventninger omfatter forestillingen om ægteskabet som en hellig og livslang forbindelse. Som par står man sammen i tykt og tyndt, og hvis forelskelsen aftager, eller hvis man er irriteret på hinanden, så aftager kærligheden ikke.

Læs også: Dating akademiker – Find en partner med samme målsætninger

Kristen dating hos PartnerMedNiveau

Prøv kristen dating hos PartnerMedNiveau. Her får du mulighed for at finde en kristen partner uden for din egen omgangskreds, som ønsker et langvarigt og seriøst forhold baseret på kristne værdier og forestillinger. Alle brugere skal igennem en personlighedstest, hvor man blandt andet angiver sin personlige religiøse overbevisning, samt hvilken religion man ønsker éns fremtidige partner bør have. På denne måde kan vi matche dig med andre singler, der har de værdier, som du selv værdsætter.

Registrer dig i dag og find din soulmate!

Kristen dating

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion