Kristen dating: For dig som søger et langvarigt parforhold

De monogame værdier som at elske én person i medgang og modgang er værdifulde i kristen dating. PartnerMedNiveau hjælper dig med at finde en kristen partner, der matcher dig i livsanskuelse, værdier og forventninger til et potentielt ægteskab!
Kristen dating

Hvad betyder det at date en kristen?

Livsanskuelser kommer i mange forskellige former. Heriblandt har en religiøs livsanskuelse stor betydning for nogle, når det kommer til at lære andre at kende i en datingkontekst. Kristen dating handler om at finde en partner med det samme værdigrundlag som én selv. Disse værdier omfatter tro og overbevisning, samt det monogame ægteskab og familien som en central enhed.

 

"Kristen dating handler om at finde en partner med det samme værdigrundlag som én selv."

 

Date en kristen: Sammen i tykt og tyndt

En af de mest grundlæggende faktorer for kristen dating er, at man igennem den kristne tro ofte har de samme forventninger til et fremtidigt parforhold. Disse forventninger omfatter forestillingen om ægteskabet som en hellig og livslang forbindelse. Som par står man sammen i tykt og tyndt, og hvis forelskelsen aftager, eller hvis man er irriteret på hinanden, så aftager kærligheden ikke.

 

Læs også: Dating akademiker - Find en partner med samme målsætninger

 

Kristen dating hos PartnerMedNiveau

Prøv kristen dating hos PartnerMedNiveau. Her får du mulighed for at finde en kristen partner uden for din egen omgangskreds, som ønsker et langvarigt og seriøst forhold baseret på kristne værdier og forestillinger. Alle brugere skal igennem en personlighedstest, hvor man blandt andet angiver sin personlige religiøse overbevisning, samt hvilken religion man ønsker éns fremtidige partner bør have. På denne måde kan vi matche dig med andre singler, der har de værdier, som du selv værdsætter.

Registrer dig i dag og find din soulmate!

 

Kristen dating

Læs også

 • Bedste datingside
  Bedste datingside for dig som søger et seriøst forhold

  At finde den rigtige partner, er ikke altid let. Leder du efter en troværdig datingside? Så læs med her, vi giver dig gode råd til hvad du skal se efter og hvad kriterierne er for en god datingside.

 • Find en kæreste online
  Til dig som søger kærligheden online

  PARTNERMEDNIVEAU har tips til dig som søger kærligheden online. Når du opretter en profil online, er det er vigtigt at lave en attraktiv profil, hvilket er med til at give et godt førstehåndsindtryk. Vi guider dig, så du får en god start til at finde en fremtidig partner.

 • Find kærligheden
  Bring mere kærlighed ind i dit liv

  Man siger at kærlighed oftes slår til når man mindst venter det. Vejen til at finde en ny partner kan mange gange føles lang og endeløs. Fortvivl ikke, hos PARTNERMEDNIVEAU kommer du let i kontakt med andre singler der matcher din personlighed.