Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Single forældre dating
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Dating for single forældre er populært

Single forældre dating

Er du enlig forælder? Vil du gerne genfinde romantikken og kærligheden? Men er du bange for, det ikke kan lade sig gøre? Der er mange, som har det ligesom dig. Statistiske optællinger viser, at antallet af singleforældre stiger stødt over hele Danmark, og at de leder efter en ny partner at dele livet med. Online dating for enlige forældre hjælper dig med at finde kærligheden på ny!Single forældre dating

Single forældre dating – Du er ikke alene

De seneste 12 år er der sket en markant stigning i antallet af enlige forsørgere, 25 procent for mødrenes og 50 procent for fædrenes vedkommende1. Dette er en konsekvens af mange skilsmisser og parforholdsbrud i Danmark i den seneste årrække. Er du single forælder, er du derfor ikke alene, men deler vilkår med mange andre. Kun 55 procent af danskerne lever i dag i en traditionel kernefamilie2.

Samtidig opstår nye familieformer, som er mere smidige og derfor passer bedre til flere og flere danskere. Disse nye familieformer kaldes bl.a. ”den moderne familie”, et familiemønster som er mere fleksibelt og uforudsigeligt, hvor mor og far ikke nødvendigvis bliver sammen, men lever som single forældre eller finder nye partnere, som også har børn fra tidligere forhold.

Enlig forælder: Ny partner – hvordan?

Det er svært at finde overskud til at møde nye mennesker, når man er single forælder. Somme tider føles det som om, man ikke kommer andre steder end på arbejdet, i børneinstitutionen og i supermarkedet. Også selvom børnene efterhånden er store, og du har mere tid til dig selv, kan det være en udfordring. Måske er alle dine venner i et parforhold og du kender hvert et ansigt i byen. Online matchmaking og dating for single forældre er smart for singler med børn og sparsom tid, og her er de tre vigtigste forklaringer:

Single forældre dating

1. Komfortabelt og effektivt. Jagten på den eneste ene foregår hjemme i din stue, lige når det passer dig. Alt hvad du behøver, er en internetforbindelse, en computer og lidt fred og ro. Du har mulighed for at kigge på billeder af dine partnerforslag og skrive e-mails og sende smil, når den yngste er lagt i seng og teenageren er ude og føjte.

2. Særligt udvalgt. Kender du det: Du har endelig en friaften, er ude med vennerne og møder én du finder rigtig interessant. I har god kemi og flirter og griner …

… lige indtil du fortæller, at du har to dejlige børn derhjemme. Du får en afvisning, fordi en ”familie-pakke” er for overvældende. Med netdating skåner du dig selv for denne situation. Når du melder dig til hos PartnerMedNiveau, skal du angive om du er interesseret i en partner med børn, og om du selv har børn. På den måde finder du hurtigere og lettere singler, som har de samme prioriteter og ønsker som dig.

3. Høj sikkerhed. Som forælder kommer barnet først. Og det kan være en stor bekymring, hvordan børnene vil reagere på at blive introduceret til en ny kæreste. Derfor vil de fleste single forældre gerne være sikre i deres sag, når de bringer et nyt menneske ind i familien. Med dating for enlige forældre kan I lære hinanden at kende i et stille og roligt tempo, og først mødes når du virkelig føler, I er klar.

Leder du efter en seriøs partner? Hos PartnerMedNiveau har 35 procent af medlemmerne et eller flere børn. Og også medlemmer, som ikke selv har børn er interesserede i at date singler med børn. 76 procent af medlemmerne accepterer en partner, som allerede har et barn. Der er derfor mange muligheder for at finde kærligheden!

Find dit match bland PARTNERMEDNIVEAU’s singler

Hos PARTNERMEDNIVEAU kan du finde andre enlige forældre, som er på udkig efter en som dig. Her får du mulighed for at komme i kontakt med nogen udenfor din vennekreds, som ønsker at have et langvarigt og seriøst forhold. Dating sider har åbnet nye muligheder for folk som er på udkig efter en partner. Alle vores brugere tager en personlighedstest, som blandt andet oplyser om de har børn i forvejen, og om de er villige til at acceptere en partner som har børn. På den måde kan vi matche dig med andre singler, der har de værdier, du værdsætter.

Opret en gratis i dag nedenfor!

Dating for enlige forældre

Kilder

1 http://www.b.dk/nationalt/voldsom-stigning-af-enlige-foraeldre

2 https://www.information.dk/debat/2012/06/mand-vaere-kaereste-far-barn

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange