Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Single i Odense
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Single i Odense: Et eventyr!

Single i Odense

Danmarks tredjestørste by har 168.798 indbyggere, hvoraf en optælling i starten af 2012 fortalte at ca. 59.000 er single i Odense. Odense er berømt af flere årsager, men hovedsageligt fordi forfatter og digter H.C. Andersen er født og opvokset her. Der ligger derfor et slør af eventyr og historie, som opfordrer til romantik blandt mennesker, som tiltrækker singler. Men samtidigt er Odense også en moderne og dynamisk by, der tilbyder mange spændende oplevelser.Single i Odense

Single i Odense – Prøv noget anderledes

Sommetider skal der mere end en biograf- eller cafétur til at imponere ham eller hende du er interesseret i. Den ideelle date er både sjov og opfindsom, involverer aktivitet, men også tid til at tale sammen. Er du modig, og holder du af at gøre noget ud af dig selv, så invitér dit nye bekendtskab til hestevæddeløb i Royal Canine Arena. Traditionen tro klæder man sig fint på til hestevæddeløb, herrerne i lyse jakkesæt og damerne i flotte kjoler og hatte.

Dette er en god lejlighed til at gøre jer fine for hinanden, og dét at klæde sig lidt ud kan være med til at løfte stemningen og gøre det ekstra sjovt. På Fyens Væddeløbsbane kan I se på løbene, udvælge favorit-heste og tale om alt og intet i pauserne.

Afslappet shoppingdate med en single i Odense

I Odense ligger Danmarks største IKEA. Hvor IKEA for mange etablerede par er den ultimative udfordring, kan boligvarehuset være en sjov ramme for en af de første dates, helt i stil med den romantiske komedie ”500 days of summer”. Gå på opdagelse på de 33.000 m² og drøm sammen om nye indretningsplaner. Slut eventuelt daten af i kantinen, hvor der tilbydes svenske nationalretter, hotdogs og softice. En shoppingdate er en afslappende måde at lære hinanden at kende på, og man behøver ikke nødvendigvis at købe ind i store mængder. Vinduesshopping er også tilladt. Generelt har Odense mange gode shoppingmuligheder, så det er let at sikre sig et tjekket udseende som single i Odense.

Dating i Odense – Under den hvide bro, sejler en båd med to

Er du til mere traditionel romantik, så lej en vandcykel for to og sejl en tur i Odense Å. For at sejle en vandcykel, er I nødt til at arbejde sammen. At have en fælles opgave er sjovt og bringer jer tættere sammen. I er nødt til at kommunikere for at gennemføre projektet og har mulighed for at lære hinanden at kende ud fra den måde, I hver især reagerer på situationen. Jeres sejlrute kunne eksempelvis udgå fra Fruens Bøge, komme forbi Odense Zoo, OB’s boldbaner og slutte i Munke Mose. Hvis vejret er godt, er en lækkert pakket picnic kurv perfekt. Et tæppe, et par sandwiches og en termokande med noget varmt eller koldt at drikke – og I har mulighed for at tilbringe resten af dagen udendørs.

Du har også mulighed for at læse mere om andre byer i Danmark. Vi giver romantiske tips til dig som er single i Århus, single i Kolding eller single i København!

Har du hemmelige eller romantiske tips til en spændende date i Odense? Efterlad en kommentar og del dine gode ideer med andre singler!

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion