Kærligheds historier

Ann-Louise & Jacob

Gifter sig sommeren 2016Allerede fra det første profilbesøg og de indlendende smil og spørgsmål vidste Jacob, at Ann-Louise var noget særligt. Heldigvis var følelsen gengældt, og det forelskede par planlægger… Læs mere »

Anja & Thomas

Fandt kærligheden 4 min vækAnja havde prøvet andre datingsider uden held, og faldt over PARTNERMEDNIVEAU ved et tilfælde. Hun endte med at finde en kæreste, der virkelig passer til hende:… Læs mere »

Kim & Carsten

Med ærlighed kommer man længstCarsten og Kim lægger stor vægt på ærlighed og åbenhed i deres personlige kærlighedshistorie. Beviset på, at man virkelig kommer længst med ærlighed – og et… Læs mere »

Susanne & Carsten

Føler de har kendt hinanden altid”Vores kærlighedshistorie er helt fantastisk, synes vi.” Sådan indleder Susanne og Carsten deres mail til os. Det er en historie om to personer, der fra… Læs mere »

Nancy & Kurt

Planlægger at gifte sigFor Kurt og Nancy skulle det blive deres fælles kærlighed til klassisk musik, der bragte dem sammen. Nu har de været sammen i over et år, er… Læs mere »

Ann Katrine & Ronni

En kærlighedshistorie med fart påDet var med blandede forventninger, at Ronni og Ann Katrine valgte at prøve PARTNERMEDNIVEAU. Han havde en del erfaring fra andre datingsider, men var ofte blevet… Læs mere »