Senior dating – Kærlighed kender ingen aldersgrænse

Mange gifter sig igen som ældre, og løsningen findes ofte i online senior dating! Hver femte single over 60, er åben for at finde kærlighed via internettet. Søger du også ægte kærlighed igen? Så læs med her. Vi hjælper dig på vej med tre råd til at komme i gang med senior dating!
senior dating

Trygge rammer for online senior dating

Kærligheden kan altid findes, også selvom du har fundet den fem gange før! En Gallup-måling foretaget af Berlingske, viser at hver femte dansker over 60, er åben for at finde kærligheden online. Flere ældre tager chancen med senior dating, hvilket hænger sammen med, at mange er blevet mere bekendte med internettet og føler sig trygge ved at bruge det.

Drømmen om at finde kærligheden gælder også for de ældre

En intern undersøgelse af de ældres kærlighedsliv kom frem til, at også voksne over 70 år, i høj grad tror på kærlighed. Selv efter en skilsmisse eller en separation mener 96%, at man kan blive forelsket igen, uanset hvor gammel man er. 87% af singler over 70 år tror, at kærlighed kan befinde sig lige rundt om hjørnet. 60% af de ældre tror desuden på kærlighed ved første blik. Undersøgelsen viste også, at seniorer længes efter et aktiv sexliv, og PARTNERMEDNIVEAU's psykolog Salama Marine bekræfter: "Der er ingen aldersgrænse for erotik"

Dating for ældre foregår mindre i bylivet, som det ofte er tilfældet hos yngre mennesker. Det kan derfor være svært som ældre, at møde nye mennesker. Online senior dating kan være en god måde for ældre at række ud til andre singler. Mange er dog tilbageholdende over for at bruge internettet og hvordan online dating fungerer. Vi guider dig med råd, så du føler dig tryg med online dating.

Seniordating 60+ - Intelligent matchmaking for modne singler

Senior datingSenior dating hos PARTNERMEDNIVEAU, er dating for modne singler – det er et match skabt i himlen! Vores koncept er baseret på ideen om at vedvarende forhold starter med mennesker der passer godt sammen. Efter den nemme profiloprettelse, skal vores medlemmer gennemgå vores personlighedstest; dette giver os et billede af, hvem du er og hvad du søger i en partner og senior date. I gennemsnit er vores medlemmer mere modne og bedre uddannede, og de leder alle efter langvarig kærlighed. Alle profiler er for en sikkerheds skyld blevet manuelt verificerede.

1) Find en senior date gennem os

Vi tror at nøglen til et godt og vedvarende forhold, er ægte kompatibilitet mellem to personer. PARTNERMEDNIVEAU bringer, gennem online senior dating, ligesindede danske singler sammen ved hjælp af intelligent matchmaking. Så snart du registrerer dig hos PARTNERMEDNIVEAU, bliver du bedt om at udfylde en omfattende personlighedstest, som giver os en velafrundet beskrivelse af din personlighed. På den måde kan vi præsentere dig for andre singler som er relevante for netop dig.

2) Find ud af hvad du søger i en partner gennem senior dating

Før du begiver dig ud på vejen til succesfuld senior dating, så gør dig nogle tanker om, hvilken slags person det er du leder efter. Reflekter over dine forrige forhold og spørg dig selv, hvad der er vigtigst for dig i et forhold. Overvej hvilke egenskaber der er attraktive, og hvilke der er direkte deal-breakers. Du er meget mere tilbøjelig til at spotte en god senior date hos PARTNERMEDNIVEAU, hvis du har en idé om hvilken type du søger!

3) Seniordating 60+ - vær proaktiv, start i dag!

En anden fordel ved senior dating, er at modne singler er mere direkte og selvsikre, når det kommer til dating. Hvis du ved hvad du søger, er du mere tilbøjelig til at gå ud og lede efter det! Så hvis du er er klar på at være seriøs med dit kærlighedsliv og aktivt vil finde en partner, så lad være med at vente! Opret en profil i dag og kom i gang med at møde andre modne singler hos PARTNERMEDNIVEAU med seniordating 60+.

Slut med ensomheden - online dating giver dig muligheder

Senior dating hos PARTNERMEDNIVEAU er anderledes; nogle har måske mistet en partner, blevet skilt, eller har bare ikke slået sig ned med den rigtige partner endnu, men alle vores singler er her fordi de er seriøse omkring deres søgen efter kærlighed. Med seniordating 60+, bliver du uden tvivl klar til at starte et nyt kapitel i livet.

Tag det første skridt og mød din senior date ved at tilmelde dig i dag hos PARTNERMEDNIVEAU og find din kærlighed online!

 

senior dating

Læs også

 • Elitedating
  Elitedating – leger lige børn bedst?

  Der er en myte, der siger, at modsætninger mødes, men dette holder ikke helt stik. Undersøgelser viser, at have de samme værdier og interesser er vigtigt, i forhold til den livsstil man ønsker at have. Læs mere om hvad psykologen Asger Neumann mener om dette, og hvordan du kan finde en partner, som har samme værdier som dig.

 • Gratis eller betalt dating
  Leder du efter den rette datingside?

  Har du nogensinde tænkt over hvad forskellen egentlig er, på gratis datingsider frem for betalte? Vi giver dig et indblik i forskellene, samt hvad vi kan tilbyde dig hos PARTNERMEDNIVEAU hvis du leder efter et seriøst og langvarigt forhold.

 • netdating
  Hvorfor er online dating så populært?

  Undre du dig også til tider over hvorfor online dating er så populært? Rigtig mange danskere søger kærligheden online og det er mere populært end nogensinde. Læs mere her for at finde ud af, hvorfor det er så populært og hvordan du kan finde den eneste ene hos PARTNERMEDNIVEAU.