Databeskyttelse

 

Version: Januar 2016

For at finde en partner, der passer til dig, er vi nødt til at samle en række personoplysninger, som vi bruger i vores matchmaking. Som en seriøs online datingservice behandler vi dine personoplysninger absolut fortroligt, og tager databeskyttelse meget alvorligt. Derfor har vi etableret et omfattende system af tekniske og organisatoriske foranstaltninger, udformet for at give den bedst mulige datasikkerhed:

 • Al data, du sender til os, overføres via SSL (Secure Socket Layer). Herunder kontaktoplysninger, profil- og betalingsinformation.
 • Firewalls beskytter personlig information mod uautoriseret adgang.
 • Kun meget få, udvalgte personer har adgang til dine informationer. Disse er uddannede inden for håndtering af personoplysninger, og adgangen er kun i særlige tilfælde mulig.

Dette foregår altid i overensstemmelse med gældende europæisk lovgivning om databeskyttelse.

Da kontakten mellem brugerne hos PARTNERMEDNIVEAU altid foregår via vores interne kontaktsystem, videreformidles dine personlige kontaktoplysninger, såsom e-mail eller dit fulde navn, på intet tidspunkt. Medlemmerne afgør selv, om de vil dele disse informationer med andre. Vi råder alle vores medlemmer til at læse vores guide til sikker online dating.

 

 


 

 

Inholdsfortegnelse:

 

1.    Anvendelse og beskyttelse af personlige oplysninger

2.    Datasikkerhed og kryptering

3.    Indsamling, bearbejdning og brug af oplysninger

3.a.    Brug af webstedet uden registrering

3.b.    Brug af webstedet med registrering

3.c.    Videregivelse af data til tredjepart

3.d.    Brug af Cookies

3.e.    Brug Google Universal Analytics

3.f.     Brug af Google DoubleClick

3.g.    Facebook social plug-ins

3.h.    Google+ Social Plugins

3.i.     Twitter social plug-ins

3.j.     Kontrol af personoplysninger

4.    Samtykke og indsigelsesret

5.    Ret til information, rettelser og sletning

6.    Yderligere information

 

 


 

 

1.    Anvendelse og beskyttelse af personlige oplysninger

Dette websted (www.partnermedniveau.dk) drives af Spark Networks Services GmbH, Kohlfurter Straße 41/43, 10999 Berlin, Tyskland.

Personoplysninger registreres hos Spark Networks Services GmbH og opbevares i 10 år. Den dataansvarlige for www.partnermedniveau.dk er Spark Networks Services GmbH.

Vores databeskyttelsespraksis er underlagt den tyske lov om databeskyttelse (Bundesdatenschutzgesetz BDSG) og den tyske telemedia-lov (TMG). Data, der kan knyttes til din person (f.eks. navn eller e-mail-adresse), omfattes heraf. Informationer, der ikke eller kun med uforholdsmæssigt stort besvær (tidsforbrug, omkostninger og arbejdskraft) kan knyttes til en bestemt person, defineres som anonyme data (i henhold til § 3, stk. 6 BDSG) og omfattes ikke heraf.

For at kunne udbyde vores tjenester er vi nødt til at samle, bearbejde og anvende en række personlige oplysninger. Dette foregår altid i henhold til europæisk lovgivning om databeskyttelse. Inden for lovens rammer har vi mulighed for at evaluere, hvordan medlemmerne (under pseudonym) bruger siden med hensyn til reklame, markedsundersøgelser og med henblik på at forbedre vores tjeneste. Du har til hver en tid ret til at modsætte dig denne brug af oplysninger. I forbindelse med anden anvendelse, som kræver din tilladelse, vil vi til hver en tid bede om din accept. Du kan når som helst trække denne accept tilbage og/eller modsætte dig fremtidig anvendelse af dine oplysninger.

I det følgende forklarer vi nærmere, hvordan vi kan garantere beskyttelsen af dine personoplysninger, og hvilke informationer, der anvendes, hvis du vælger at anvende PARTNERMEDNIVEAU.

Hvis du har spørgsmål, står vores kundeservice til rådighed:

Spark Networks Services GmbH
- Kundeservice PARTNERMEDNIVEAU –
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
Tyskland
E-mail: security@partnermedniveau.dk

Til toppen af siden

 

2.    Datasikkerhed og kryptering

Al data, du oplyser ved registrering eller login (for eksempel kontaktoplysninger, profil- og betalingsinformation) overføres krypteret. Denne kryptering beskytter de informationer, der sendes mellem dig og vores webserver, og den forhindrer uvedkommende i at få adgang til dine oplysninger. Vi anvender krypteringsteknikken SSL (Secure Socket Layer), som er en anerkendt og udbredt teknik.

For at sikre en sikker lagring af data har vi taget de nødvendige tekniske forholdsregler. Adgangen til din information er begrænset til få, særligt uddannede personer, og foregår kun i forbindelse med kvalitetskontrol, kontrol af klager og opklaring af bedrageri.

Til toppen af siden

 

3.    Indsamling, bearbejdning og brug af oplysninger

PARTNERMEDNIVEAU er en seriøs online datingservice, som ved hjælp af en videnskabeligt baseret matchmaking-metode fører mennesker sammen, som søger velfungerende, langsigtede forhold. For at kunne tilbyde denne ydelse har vi brug for en række personlige oplysninger fra dig. I de fleste tilfælde er oplysningerne anonyme eller kun forbundet med dit brugernavn.

 

Til toppen af siden

 

 a.    Brug af webstedet uden registrering

Når du besøger de offentlige dele af PARTNERMEDNIVEAUs websted, som er tilgængelige uden registrering, gemmer vi standardmæssigt følgende oplysninger:

 • IP-adresse (Internet Protocol)
 • Det websted, der videresendte dig til vores websted (”referer”)
 • De sider, du besøger hos os
 • Datoen for og varigheden af dit besøg
 • Din browser og dine browserindstillinger
 • Dit styresystem

Disse data analyserer vi i anonymiseret form til statistisk brug.

Til toppen af siden

b.    Brug af webstedet med registrering

Hvis du ønsker at bruge vores tjenester med de vilkår, der beskrives i de almindelige forretningsbetingelser, har vi brug for visse personlige oplysninger fra dig.

Vi anvender de personoplysninger, som du selv aktivt meddeler os (for eksempel dine profiloplysninger eller dine svar i personlighedstesten). Du kan selv bestemme hvilke oplysninger, du vil afsløre på din profil og/eller i personlighedstesten. Oplysninger, som er absolut nødvendige for at fuldføre registreringen, er altid særskilt markeret som pligtfelter (for eksempel e-mail), så det altid er klart, hvilke informationer, der er obligatoriske, og hvilke du kan undlade at opgive.

Nedenfor finder du en detaljeret liste over de nødvendige oplysninger.

aa) Ved den gratis registrering opfordres du til at oplyse følgende informationer, der er nødvendige for at fuldføre din registrering:

 • Dit eget og søgte partners køn
 • Din e-mail-adresse og adgangskode

Efter registreringen følger vores videnskabelige personlighedstest. Vi har minimum brug for de følgende oplysninger for at kunne udregne passende partnerforslag:

 • Postnummer
 • Fødselsdato
 • Højde
 • Civilstand
 • Udannelsesniveau
 • Job
 • Indkomst

Desuden bliver du i testen bedt om at svare på en række personlige spørgsmål (vedrørende dine vaner og ønsker til en partner). Spørgsmål eksempelvis angående etnisk oprindelse og religion er særlige personlige oplysninger, der bliver særligt beskyttet og er underlagt en høj grad af teknologisk beskyttelse. Vi spørger efter disse oplysninger, da de sammen med de øvrige profiloplysninger udgør grundlaget for vores matchmaking. Direkte kontaktoplysninger (som e-mail-adresse og postnummer) bliver ikke vist i din profil og kan således ikke ses af andre medlemmer.

bb) Hvis du bestiller et premiummedlemskab (betalingspligtigt medlemskab) hos PARTNERMEDNIVEAU, skal du oplyse følgende informationer i forbindelse med købet:

 • For- og efternavn
 • Adresse
 • Konto-/ kreditkortoplysninger

Din betaling bliver behandlet af vores betalingsudbyder Adyen GmbH, Hackescher Markt 4, 10178 Berlin, Tyskland (”Adyen”). For at muliggøre vores betalingsproces, bliver dine informationer gemt og gjort tilgængelige, når der bestilles yderligere premiummedlemskaber. Betalingsinformationen er kun tilgængelig efter den første betaling er gennemført, og bliver vist i forkortet form for at beskytte din data. Du kan selvfølgelig tilføje andre betalingsmetoder. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, og for at bruge de rettigheder der er skrevet i sektion 5, tag venligst kontakt gennem de PARTNERMEDNIVEAU  kontaktoplysninger, du finder under sektion 5.

cc) Ved login hos PARTNERMEDNIVEAU bruger du din registrerede e-mailadresse og din selvvalgte adgangskode. Ved hvert besøg hos PARTNERMEDNIVEAU sendes brugerdata via den pågældende webbrowser og gemmes i protokolfiler, de såkaldte serverlogfiler. Logfilerne indeholder følgende data:

 • IP-adresse (Internet Protocol)
 • Bruger-ID hos PARTNERMEDNIVEAU
 • Navnet på den besøgte side
 • Dato og tidspunkt for besøget
 • Det websted, der videresendte dig til webstedet (”referer”)
 • Overført datamængde
 • Statusmelding (eventuelle problemer ved hentning af siden)
 • Session cookies
 • Session ID

Disse data analyserer vi i anonymiseret form til statistisk brug.

dd) PARTNERMEDNIVEAUs tjenester omfatter brug af følgende personoplysninger:

Vores indsamling og opbevaring af personoplysninger har på den ene side til formål at sikre en sikker, problemfri, effektiv og personlig anvendelse af platformen, og på den anden side at identificere eventuelle forbudte aktiviteter eller misbrug.

 • Andre medlemmer kan se dine profiltekster. Premiummedlemmer kan derudover også se de billeder, du har tilføjet til din profil.
 • Vi anvender et filter for at beskytte brugerne mod uønskede beskeder. Visse upassende ord, fraser og tegn er spærret for brug i beskeder.
 • Din profil (og dermed også dine tekster og billeder) bliver foreslået for andre medlemmer som del af vores matchmaking-koncept. Du kan deaktivere din status for partnerforslag, hvis du ikke ønsker at blive foreslået for andre og heller ikke ønsker selv at modtage partnerforslag.
 • Andre medlemmer kan se, når du har besøgt deres profil. På samme måde kan du også se, hvem der har besøgt din profil. Dette udgør et væsentligt element i kontaktformidlingen, og kan derfor ikke deaktiveres.
 • Andre medlemmer kan sende beskeder til dig. Beskeder fra andre medlemmer sendes kun til din indbakke hos PARTNERMEDNIVEAU. Du har mulighed for at spærre andre medlemmer, så de ikke længere kan kontakte dig.
 • Vi sender informationer pr. e-mail for at oplyse om hændelser på din profil.
  • For eksempel notifikationer ved modtagelsen af en besked eller et smil, eller når der findes nye medlemmer, der passer til dig. Du kan selv tilpasse eller deaktivere disse informationer pr. e-mail.
  •  Alle registrerede brugere kan bestille eller afbestille PARTNERMEDNIVEAUs nyhedsbrev og/eller information om særtilbud via e-mail. Ved registreringen er information om særtilbud pr. e-mail automatisk indstillet. Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrevet skal du selv aktivere dette.
  • Vigtige informationsmails kan ikke slås fra, da de udgør en væsentlig del af vores tjeneste. For eksempel bekræftelse af profiloprettelse, information fra kundeservice vedrørende kontrol og frigivelse af billeder og profiltekster eller informationer i forbindelse med bestilling og betaling af et betalingspligtigt medlemskab (premiummedlemskab).
 • Vi underretter dig hermed om, at vi analyserer statistikker om åbning og læsning af vores e-mails. Dette bliver gjort ved hjælp af små grafikker, der er indlagt i beskederne (kaldet pixels). Hvis du ikke ønsker din læsningsopførsel analyseret, kan du ændre standarden i din e-mail-kontos indstillinger til at deaktivere dem. For yderligere information, læs venligst de instruktioner din e-mailudbyder har, f.eks. Microsoft Outlook eller Mozilla Thunderbird. Hvis du deaktiverer dem, kan beskederne ikke vises fuldstændigt, og nogle funktioner vil ikke fungere, som de skal.
 • Medlemmer kan med et enkelt klik på knappen ”Synes godt om” markere, at de synes godt om andre medlemmers billeder eller profiltekster. Modtageren bliver informeret om hændelsen. Ethvert medlem kan på sin profil se, hvad andre synes godt om.
 • Premiummedlemmer kan med funktionen ”Besked læst” se, om modtageren har åbnet deres besked. Så snart en besked åbnes, bliver afsenderen informeret herom.
 • De medlemmer, der har en facebookprofil, kan overføre billeder fra Facebook til deres konto hos PARTNERMEDNIVEAU. Dette gøres ved at oprette forbindelse til Facebook ved at klikke på facebookikonet og logge ind i popup-vinduet. Derefter har man adgang til sine egne facebookalbum, og kan overføre op til 24 billeder.
 • På baggrund af personlighedstesten udarbejder vi en personlighedsprofil for alle medlemmer. Personlighedsprofilen danner baggrund for de partnerforslag vores medlemmer modtager. Dit eget testresultat finder du under ”Min profil” og ”Personlighedsprofil”. Andre medlemmer har også adgang til dit resultat, ligesom du også kan se andres personlighedsprofiler. Personlighedstesten og -profilen omfatter de fem dimensioner (”The Big Five”) og tre underdimensioner (facetter) pr. dimension. Basis- og  premiummedlemmer ser kun de fem overordnede dimensioner, mens premiummedlemmer også ser facetterne.

Yderligere informationer om vores tjenester findes i afsnittet Hjælp.

Til toppen af siden

c.    Videregivelse af data til tredjepart

Andre medlemmer kan aldrig se dit fulde navn, din e-mail eller adresse, og desuden er din profil hos PARTNERMEDNIVEAU kun synlig for dine partnerforslag. Kontakt med andre medlemmer foregår udelukkende via vores interne kontaktsystem, og du bestemmer selv, hvem du vil dele dine kontaktoplysninger med. Enkelte oplysninger (alder, køn, højde, etnisk oprindelse, religion, job, rygevaner og ønsker om børn) er altid synlige for dine partnerforslag. Du kan dog deaktivere modtagelsen af partnerforslag, og dermed undgå at være synlig for andre medlemmer.

Vi sælger ikke personoplysninger, og videregiver kun disse til tredjepart, når det er nødvendigt for udførelse af vores tjenester (ved betaling af betalingspligtigt medlemskab), når du har givet os tilladelse hertil, eller hvis videregivelsen af påkrævet ved lov (f.eks. på opfordring af offentlige myndigheder).

Apollo Solutions Ltd., Informatics Park, La Tour Koenig, Pointe aux Sables, Mauritius ("Apollo Solutions") deltager i kontrollen af billeder oploadet af PARTNERMEDNIVEAUs medlemmer for at sikre ægthed, tjenestens kvalitet og medlemmernes sikkerhed. Da lovgivningen om personoplysninger generelt er mindre streng uden for EU, har Apollo Solutions forpligtet sig til at følge EU-kommissionens standardkontraktbestemmelser for videregivelse af personoplysninger til registerførere etableret i tredjelande. Apollo Solutions har dermed taget alle nødvendige hensyn for at beskytte personoplysninger i henhold til EU’s lovgivning. Beskyttelsen af dine personlige oplysninger er således garanteret.

Til toppen af siden

d.    Brug af Cookies  

PARTNERMEDNIVEAU anvender såkaldte cookies. Cookies er små tekstfiler, som din browser modtager fra et websted på en webserver og gemmer midlertidigt (”session cookies”) eller permanent (”permanente cookies”) på din computer. Når du besøger webstedet igen og eventuelt laver ændringer på siden, bliver disse også gemt. Cookies gør det på den måde muligt at tilpasse websider til dine individuelle behov. Cookies bruges ikke til at køre programmer eller overføre vira til din computer. Hovedformålet med cookies er at give dig en skræddersyet, smidig og behagelig oplevelse af websiderne som muligt.

De fleste webbrowsere er som standard indstillet til at acceptere cookies. Du kan dog ændre indstillingerne, så webbrowseren afviser cookies eller altid beder om bekræftelse for at tillade cookies. Hvis du nægter brug af cookies, kan dette betyde, at visse funktioner ikke fungerer optimalt.

PARTNERMEDNIVEAU anvender session cookies, partner- og affiliate cookies og permanente cookies:

 • Session cookies: Vi anvender primært session cookies, der ikke gemmes på din computer men slettes, når du lukker browseren. Session cookies anvendes til at bekræfte et medlem ved login og for at kunne udligne en eventuel belastning af systemet.
 • Partner- og affiliate cookies: Derudover anvender vi også cookies fra eksterne annoncører, der videreleder besøgere til vores websted. Disse cookies bruges til økonomisk afregning mellem os og annoncørerne, og indeholder ingen personlige informationer om dig.
 • Permanente cookies: Vi bruger permanente cookies for at gemme personlige indstillinger. Dette muliggør en mere personlig og bedre oplevelse af webstedet, da du genfinder dine egne indstillinger ved dit næste besøg.

Til toppen af siden

e.    Brug af Google Universal Analytics

PARTNERMEDNIVEAU analyserer medlemmernes adfærd i forbindelse med brug af vores tjenester. Vi udarbejder anonymiserede brugerprofiler med henblik på at forbedre vores tjenester. Vi benytter blandt andet Google Analytics og Google Remarketing (med funktionen Universal Analytics), en webanalysetjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”), i kombination med ”_ananymuzelp()”, der forkorter og dermed anonymiserer IP-adresser, hvilket gør en direkte kobling til individer umulig.

Oplysningerne om din brug af dette websted, der dannes af en cookie, sendes til en Google-server i USA, hvor de lagres. Google anvender disse oplysninger til en analyse af din brug af webstedet, til dannelse af rapporter om websteds-aktiviteterne for ejerne af webstedet og til formidling af yderligere tjenester, der er tilknyttet brugen af webstedet og af internettet. Rapporter der er lavet af Google indeholder demografisk- og interessedata baseret på din interaktion med reklamer eller dine besøg på deres hjemmeside. Om nødvendigt kan Google også sende disse oplysninger til tredjemand, såfremt dette er påbudt ved lov, eller såfremt tredjemand er blevet bemyndiget af Google til at behandle disse data. Google vil under ingen omstændigheder forbinde din IP-adresse med andre data fra Google. Du kan undgå, at der installeres cookies, ved at foretage de relevante indstillinger i din browsersoftware. Hvis du deaktiverer cookies, skal du dog være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis kan anvende alle funktioner på vores websted fuldt ud.

Du kan modsætte dig denne indsamling og analyse af din brug af servicen ved at installere en add-on til deaktivering af Google Universal Analytics i din browser.

Du finder flere oplysninger om databeskyttelse i Google' servicevilkår og databeskyttelse.
 

f.    Brug af Google DoubleClick

PARTNERMEDNIVUEAU anvender også Googles remarketing-teknologi Google DoubleClick. Med denne teknologi vil brugere, der har besøgt PARTNERMEDNIVEAUs website og har udvist interesse for produktet, efterfølgende blive præsenteret for målrettet reklame på websites i Googles partnernetværk. Visningen af reklamen foregår ved hjælp af cookies. Disse kan analysere brugeradfærden på websitet, hvilket kan bruges til at målrette produktanbefalinger og interessebaseret reklame.

Hvis du ikke er interesseret i interessebaseret reklame, kan du slå anvendelsen af annonceringscookies fra hos Google.

Til toppen af siden

g.    Facebook social plug-ins

På vores websted anvender vi social plug-ins (“plug-ins”) fra det sociale netværk Facebook.com, som drives af Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94 304, USA. Disse plug-ins er markeret med et facebooklogo. Når du besøger en side med dette plug-in, forbindes din browser med Facebook-serverne. Indholdet af dette plug-in sendes direkte fra Facebook til din browser og integreres på websiden der.

Hvis du samtidig er logget ind på Facebook, allokerer Facebook dette besøg til din Facebook-konto. Hvis du interagerer med dette plug-in, eksempelvis ved at klikke på ”Synes godt om”, sendes denne specifikke information direkte til Facebook fra din browser og gemmes der. For at få oplysninger om formålet med og omfanget af dataindsamlingen og den efterfølgende behandling og brug af data på Facebook samt dine tilsvarende rettigheder og indstillingsmuligheder for styring af datasikkerhed, henviser vi til Facebooks information om datasikkerhed.

Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal indsamle data via vores websider og tilknytte dem til dine medlemsdata på Facebook, skal du logge af Facebook, før du bruger vores websted.

Til toppen af siden

h.    Google+ Social Plugins

Vi  anvender funktionen ”+1”  fra det sociale netværk Google+, som drives af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google+”).

Når du besøger en side med ”+1” , forbindes din browser med Googles servere. Indholdet af funktionen ”+1”  sendes direkte fra Google til din browser og integreres på websiden der.

Vi har ingen indflydelse på omfanget af data, som Google indsamler med denne funktion. Ifølge Google indsamles og gemmes data kun, hvis du er logget ind. Hvis du udelader at klikke på ”+1” knappen, bliver ingen personlige oplysninger indsamlet. For at få oplysninger om formålet med og omfanget af dataindsamlingen og den efterfølgende behandling og brug af data hos Google samt dine tilsvarende rettigheder og indstillingsmuligheder for styring af datasikkerhed henviser vi til Googles privatlivspolitik.

Hvis du ikke ønsker, at Google skal indsamle data om dig på denne måde, anbefaler vi at logge af Google+, før du bruger vores websted.

Til toppen af siden

i.    Twitter social plug-ins

På vores websted anvender vi social plug-ins (“plug-ins”) fra det sociale netværk twitter.com, drevet af Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA (”Twitter”).

Disse plug-ins er markeret med et Twitter-logo. Når du besøger en side med dette plug-in, forbindes din browser med Twitter-serverne. Indholdet af dette plug-in sendes direkte fra Twitter til din browser og integreres på websiden der.
Hvis du samtidig er logget ind på Twitter, allokerer Twitter dette besøg til din Twitter-konto. Hvis du interagerer med dette plug-in (via en Tweet), sendes denne specifikke information direkte til Twitter fra din browser og gemmes der. For at få oplysninger om, hvordan data håndteres, samt dine rettigheder og indstillingsmuligheder for styring af datasikkerhed henviser vi til Twitters information om datasikkerhed.

Hvis du ikke ønsker, at Twitter skal indsamle data om dig på denne måde, anbefaler vi at logge af Twitter, før du bruger vores websted.

Til toppen af siden

j.    Kontrol af personoplysninger

For at beskytte vores medlemmer mod personer, der misbruger PARTNERMEDNIVEAUs tjeneste, anvender vi automatiserede overvågningsværkstøjer til at analysere og kontrollere vores kunders opgivne informationer. Desuden udfører vores kundeservice stikprøvekontroller af aktiviteter og adfærd på platformen. Profiler med mistænkelig adfærd, der eksempelvis minder om computeraktivitet, kan blive spærret.

Vi forbeholder os desuden retten til automatisk filtrering af beskeder. Disse sammenholdes med lister over ord, der strider mod gældende lovgivning eller PARTNERMEDNIVEAUs almindelige forretningsbetingelser. For eksempel pornografiske eller entydigt krænkende ord. Med såkaldte anti-scamming scans forsøger vi at beskytte vores medlemmer mod bedrageri.

Hvis disse kontroller afdækker mistænksom brug af PARTNERMEDNIVEAUs tjenester vil de retlige konsekvenser følge vores almindelige forretningsbetingelser. Hvis vi vælger at spærre ind- og udgående beskeder, sker dette på baggrund af en kontrol, der peger på, at beskedens indhold strider mod gældende lovgivning eller de almindelige forretningsbetingelser. Brugeren bliver ikke informeret i forbindelse med spærring af beskeder.

Til toppen af siden

 

4.   Samtykke og indsigelsesret

Vi anmoder altid om dit samtykke, hvis vi anvender dine data til formål, der i følge lovgivningen kræver din accept. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og/eller nægte fremtidig brug af dine data.

Du kan tilbagekalde dit samtykke eller gøre indsigelse ved at skrive til os:

Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
E-mail: security@partnermedniveau.dk
Fax: +49 30 868 000 313

Vær opmærksom på, at visse personoplysninger er afgørende for udførelsen af PARTNERMEDNIVEAUs tjeneste. Hvis du modsætter dig brug af disse oplysninger, kan vi ikke garantere en problemfri adgang til tjenesten. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål i denne forbindelse.

Til toppen af siden

 

5.    Ret til information, rettelser og sletning

Du har til hver en tid ret til information om dine gemte personoplysninger og indstillingerne på din brugerkonto, ligesom du til hver en tid kan ændre, rette eller slette disse.

Når du sletter din profil, slettes samtlige beskeder, du har sendt til eller modtaget fra andre medlemmer uigenkaldeligt. Når et andet medlem sletter sin profil, har du således ikke længere adgang til de beskeder I har sendt til hinanden.

Vi vil påpege, at din ret til at slette oplysninger kan indskrænkes af lovmæssige opbevaringspligter, som vi er forpligtet til at overholde. Derudover kan en domstol eller anden relevant myndighed kræve information eller adgang til oplysninger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din ret til information, rettelser og sletning, kan du skrive til os (husk at angive dit navn, e-mail og brugernavn):

Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
E-mail: security@partnermedniveau.dk
Fax: +49 30 868 000 313

De fleste informationer kan du selvfølgelig selv se, ændre og/eller slette under „Min konto“.

Til toppen af siden

 

6.    Yderligere information

Enhver internetbruger bør være opmærksom på, at oplysninger, som publiceres på Internettet er synlige for andre internetbrugere og kan gemmes overalt i verden. Vi gør opmærksom på, at en fuldkommen databeskyttelse ved dataoverførsel på Internettet aldrig kan garanteres fuldt ud. Vær derfor bevidst om, at du bevæger dig i det offentlige rum, og tænk på at håndtere din privatsfære ansvarsfuldt.

Til toppen af siden