Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Singler i Danmark: En million muligheder!

En undersøgelse fra Danmarks statistik fra 2013 viser at 39 % af alle husstande i Danmark består af kun én person. Kønsfordelingen på aleneboende danskere er 47 % mænd og 53 % kvinder. En anden undersøgelse fra Statens Byggeforskningsinstitut på Aalborg Universitet viser, at stigningen af personer, som bor alene, er størst blandt 30 til 60-årige.

Hver femte dansker er single i Danmark

Det tyder altså på, at Danmark er spækket med datingmuligheder! København er byen med flest
enlige i Danmark. Med 240.000 enlige i hovedstadsområdet, er der altså rig mulighed for, at du kan møde en, som passer lige til dig. I smilets by Århus og eventyrbyen Odense behøver du heller ikke at føle dig alene. En optælling i 2012 viste, at Århus gemmer på 105.000 enlige, og at en hel tredjedel af odenseanerne er enlige. På landsplan er hver femte person single.

 

Dating i Danmark – De bedste dating-spots!

Det er lige meget, om du bor i den pulserende storby København eller hyggelige Århus: vi fortæller dig om de bedste datingspots, du kan udforske! Klik væk, hvis du vil have generelle overfladiske råd, for vi er specifikke omkring dine datingmuligheder! Her finder du destinationer med særlige fordele for dine dates. Vi vil spare dig og andre singler i Danmark for at spekulere på, hvor og hvordan den perfekte date udspiller sig. Alle datingspots er nøje udvalgt med henblik på at hjælpe vores singles med at opdage kærligheden for første gang eller endnu en gang. Det er aldrig for sent at finde en partner, du virkelig holder af.

 

Singler i Danmark – Sig farvel til livet som single

PARTNERMEDNIVEAU’s matchmaking-system kan matche dig med én du kan dele livet med. Her kan du møde singler med høje forventninger ved hjælp af vores videnskabeligt udviklede personlighedstest. Vi gør det muligt for dig som single, at finde en person, som svarer til dine præferencer og samtidigt besidder egenskaber, som kunne tænkes at komplimentere dine. Opret en profil nu, og lær andre singler at kende – allerede i dag! Uanset om du har udset dig en charmerende person du gerne vil date, eller om du er på jagt efter dit livs kærlighed, ønsker PARTNERMEDNIVEAU dig rigtig god fornøjelse!

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion