Lesbisk dating – faktisk bare dating

Lesbisk dating

Nogle ved om de er til mænd eller kvinder, så snart de kommer i teenagealderen. Andre opdager det først på et senere tidspunkt. Men at finde den rigtige partner til et langvarigt forhold, er ikke let for nogen. Hvad enten man er hetero-, homo- eller biseksuel, er det dog de samme grundlæggende faktorer, som får to mennesker til at passe sammen. Lesbisk dating er i bund og grund ikke anderledes end anden dating, og hos PARTNERMEDNIVEAU får du nytte af al vores ekspertise inden for matchmaking. Vi hjælper dig på vejen til at finde kvinden, som gør dig lykkelig.

Det er aldrig for sent at starte forfra

Selv om vi kender denne sætning godt og ved den er sand, er vi ofte meget dårlige til at føre den ud i livet. Specielt i kærlighedslivet kan vi have tendens til at læne os tilbage og forsøge at være tilfredse, med det vi har. Hvad indebærer det, at du opdager nye følelser i et forhold eller et ægteskab – der eventuelt er med en mand? At overveje dating med en anden kvinde er selvfølgelig et enormt spørgsmål, hvis lesbisk dating er nyt for dig. Det kræver derfor sin kvinde at stå ved sine følelser og være ærlig overfor sig selv og personerne tæt på. Men ærlighed er også respekt overfor alle parter. Hvis du føler dig alene eller rådløs, så tag eventuelt et kig i bogen Lesbisk med forsinkelse, som kan fås på bibliotekerne. Her kan du læse forskellige kvinders berettelser om at springe ud sent i livet.

Et skridt på vejen mod lesbisk dating

Husk på, at vi alle sammen er utroligt dårlige til at bryde med omverdens forventninger. Ikke desto mindre beundrer vi næsten altid folk for at gøre det. Vi beundrer dem, når de bryder med familiens uddannelsesmønster, tager den store beslutning at flytte på landet eller endda indrømmer en svaghed. Det er sjældent, vi ser ned på den, som til et møde meddeler, at vedkomne ikke forstår, hvad der bliver sagt. Tværtimod bliver det opfattet som et tegn på styrke. Det er fordi, at vi godt ved, hvilket mod det kræver, at skille sig ud fra mængden. Vi ved godt, at Søren Kierkegaard har ret, når han påpeger, at mod ikke er at risikere livet, men derimod at turde at miste fodfæste for en stund. Og dog har han også ret, når han lufter paradokset, at ”alle ønsker udvikling – men ingen forandring”.

Næsten ingen fortryder at springe ud som lesbisk. Omverdens reaktioner er ofte mindre dramatiske end forventet og farvet med beundring, fordi man tør miste sit fodfæste for en stund. Med den nye frihed i adfærd, frihed for tanker og ærlighed overfor sig selv og andre følger desuden et sundt sind og selvsikkerhed.

Smilende kvinde kigger på dig

Lesbisk og på udkig efter et længerevarende forhold

Efter at være sprunget ud som lesbisk kan det føles mærkeligt at snakke om sin seksualitet offentligt. Selv om langt de fleste i Danmark er forstående overfor par af samme køn, kan homoseksuelle dog alligevel føle en vis fremmedgørelse. Desuden er man altid på lidt dybt vand, når man står i en ny situation. En del fortrænger endda deres følelser for at tilhøre normen, da det kan virke uoverskueligt at springe ud. Selv om man ikke skammer sig, kan sætningen: ”Jeg er lesbisk”, være grænseoverskridende at sige første gang. Men at være sammen med en person, man elsker, er en vigtig del af at være menneske. Ingen burde tænke to gange over det passende i at finde den rigtige partner – lige gyldigt hvilket køn denne er. Regel nummer et indenfor enhver form for dating er, at du skal vide, hvad du vil. Hvis du er på udkig efter et seriøst forhold, skal du også have en seriøs indstilling til søgningen.

Hvorfor lesbisk dating online?

En god måde at kommunikere en sådan seriøsitet er ved at registrere dig hos et matchmaking site. PARTNERMEDNIVEAU er målrettet efter brugere, som er på udkig efter mere end blot en flirt. Ved at udfylde vores omfattende personlighedstest signalerer du, at du virkelig vil. Samtidig søger vi ud fra dine svar for, at du bliver sat i forbindelse med kvinder, som passer til dig. Dermed opnår du de største chancer for at få et langt og velfungerende forhold.

Har du en tanke eller et råd i forhold til lesbisk dating, som du vil dele med andre? Efterlad en kommentar nedenfor.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion