Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Partner
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Find en partner for livet

Partner

Singlelivet har mange fordele, men også en hel del ulemper, og hvis du er ved at være godt træt af at styrte byen rundt for at finde den eneste ene, så er det måske på tide, at du opretter en profil hos PARTNERMEDNIVEAU. Vennerne omkring dig er sikkert ved at falde til ro med hver deres mand/kone, er måske ved at stifte familie, købe lejlighed eller hus osv., men for dig er det ikke rigtig lykkedes, og det er du efterhånden ved at være godt træt af. Online dating kan være næste skridt i din søgen efter den rette partner, og det hjælper vi dig gerne med hos PARTNERMEDNIVEAU.Partner

Det er sikkert at date online

Hos PARTNERMEDNIVEAU er det nemt at registrere sig, men du bør bruge lidt tid på din profil – det er den, som viser, hvem du er, og det er den, der giver det første indtryk af dig. Du bør derfor bruge noget tid på at skrive en god profiltekst samt finde et godt og vellignende billede til din profil. Alle profiler gennemgås nøje og kontrolleres for ægthed, hvilket er din sikkerhed for, at det kun er seriøse profiler, du finder hos PARTNERMEDNIVEAU. Alle, der skriver sig op, skal gennemgå en personlighedstest – i din søgen efter den rette er det vigtigt, at du bliver matchet med lige præcis den person, som du passer sammen med, og det er en af de ting, vi bruger personlighedstesten til.

Find den perfekte partner med vores hjælp

Næste skridt foregår ved, at vi sender dig nogle forslag til profiler, som du bør kigge nærmere på. Vi matcher profiler ved hjælp af personlighedstesten, og på den måde behøver du ikke at gennemgå alle profiler minutiøst, for vi har allerede fundet dem, du bør kigge nærmere på. Men du er naturligvis velkommen til at fortsætte søgningen selv. Synes du, at en partner med børn er et plus, eller søger du en partner, der er lidt ældre end dig selv? Alt er muligt, og når du først har besluttet dig for at oprette en online datingprofil, så har du udvidet dit søgefelt og er godt på vej til at finde din eneste ene.

Tilmeld dig nu!

Find din kommende kæreste i fred og ro

Der er mange fordele ved netdating; du har tid til at lede efter den person, der tiltrækker dig, og du har mulighed for at fordybe dig i profiltekster og vælge dem ud, du synes bedst om. Hos PARTNERMEDNIVEAU modtager du interessante profilforslag, som du kan kigge nærmere på i fred og ro, du kan planlægge din første date og starte med at lære din kommende date at kende gennem beskedudvekslinger og i vedkommendes profil. Lad det være slut med tilfældige møder i byen, gør noget aktivt, og find en partner med samme interesser og ønsker for fremtiden.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion