Dating-adventskalenderen: 24 tips til at holde dit kærlighedsliv lyst og livligt

Dating-adventskalender

Op til jul kan det måske føles som et lidt mærkeligt tidspunkt at være på online dating: du har travlt med festlige ærinder, og meget af juleferien synes at være designet med etablerede par i tankerne. Men tab ikke modet! Vi er her for at hjælpe dig med vores specialdesignede dating-julekalender.

Med 24 tips til at finde kærlighed og sprede glæde op til jul, er vores dating-julekalender det perfekte værktøj til at hjælpe dig til at have en glædelig, romantisk december. Ved at følge et nyt tip hver dag, vil du ikke kun føle at du bliver i bedre humør, men du vil også give dig selv et forspring til at møde en fantastisk person i 2017.

Dating adventskalender - julekalender

1. december: Tag en sjov julesweater på, det giver god mulighed for at starte en samtale.
Det er endelig december, så du har officielt lov til at bære din hyggeligste julesweater! Prøv at tage din sjoveste på, for at sætte gang i en snak og sprede smil (latter er trods alt attraktivt!)

2. december: Spred kærligheden og send et julekort
For dag to, sortér din liste af julekort. Du vil ikke blot, kunne tikke det af før den sidste postdag den 19., men du vil samtidigt sprede glæde og kærlighed: en sikker måde at løfte dit humør på.

3. december: Prøv juletraditioner fra udlandet af – og ønsk dig kærlighed i det nye år!
”Christmas Pudding”, eller julebudding, er en engelsk juledessert. Traditionelt omrøres den en måned før juleaften, og traditionen siger, at alle der hjælper med at omrøre buddingen, får et ønske for det nye år. Det er den perfekte undskyldning til at lave noget velsmagende til julen, og samtidig ønske for kærligheden!

4. december: Få en ny frisure – så er du klar til højtiden
Hvis dine ønsker, som du går rundt med, kan virke lidt for upraktiske, så gør noget mere pragmatisk og forkæl dig selv med en ny frisure. Det vil få dig til at føles som en million, når den del af højtiden for alvor starter.

5. december: Dekorer dit juletræ som du ønsker
En af fordelene ved at være single i julen er, at du altid vil få det sidste ord om, hvordan du vil dekorere højtiden. Køb et juletræ og hav det sjovt med at pynte det op med din stil.

6. december: Spørg en ven om feedback til at forbedre din datingprofil over et glas gløgg
Ny på online dating? Det kan være svært at vide, hvad man skal skrive på sin profil. Det hjælper at få en god vens råd: bare vær sikker på at betale dem tilbage, ved at dele ud af din julegløgg!

7. december: Tag på shopping og forkæl dig selv med et nyt juleoutfit
Når du er ude på gaveshopping, skal du også sørge for at forkæle dig selv! Et nyt juleoutfit er det ideelle køb: hver gang du har det på, vil du føle dig festlig, selvsikker, og klar til at finde kærligheden.

8. december: Inviter dine venner og familie til julefrokost hos dig
Lad være med at sidde derhjemme og vente på festen! Inviter venner og familie over og lad festen komme til dig. Ekstra praktiske point vil være, hvis du opfordrer dine venner til at tage deres singlevenner med.

9. december: Spørg en ven om at tage nogle gode billeder af dig til din datingprofil
Du fik ordnet indholdet af din profil den 6. december. Afslut den visuelle del af din profil, ved at få en ven til at hjælpe dig med at tage nye profil billeder (glem ikke at vise din nye frisure og outfit!)

10. december: Gør noget sødt over for andre og del juleglæden
Foredragsholderen Brian Tracy siger “Love only grows by sharing. You can only have more for yourself by giving it away to others.” Mind dig selv om at kærlighed er overalt omkring os, og hjælp nogen der er i nød. Besøg http://www.holidayhelpers.org/ og få ideer til hvordan du kan hjælpe andre.

11. december: Overrask dine kollegaer med julebag
Glem ikke at sprede noget glæde tættere på hjemmet. Tag nogle festlige julekager med på kontoret og del ud af dem: det vil få enhver til at glemme den kolde vinter, mandag morgen og give dig varme følelser.

12. december: Arranger en Secret Santa-leg med dine venner, så I kan udveksle gaver
Hold gang i julestemningen ved at organisere en Secret Santa-leg med dine venner. Hold det personligt med små, meningsfulde gaver, der vil minde dig om at du er elsket, når man ser på dem.

13. december: Giv dig selv en julegave og book en rejse i januar
Du er halvvejs til jul! Fejr det ved at give dig selv en tidlig julegave – flygt fra den danske kulde ved at bestille en tur til et varmt sted. Du behøver ikke en date for at have en fantastisk ferie!

14. december: Tag med til julefrokosten på dit arbejde og forsøg at tale med nogle nye personer
Når du onlinedater, så kan det hjælpe at være proaktiv – f.eks. ved at sende en første besked. Øv dig på at bryde isen med nye spændende mennesker, ved at være ekstra omgængelig til en julefrokost med dit arbejde.

15. december: Lav en liste (tjek den to gange) over hvad du ønsker og ikke ønsker i et fremtidigt parforhold
Det er nemmere at være proaktiv når du præcist ved, hvad det er du søger. Prøv at sætte en aften af, til at lave en liste over alle de ting som du gerne ser, og ikke ser, i en ideel partner.

16. december: Vær modig – inviter et match på en festlig date
Gårsdagens liste skal sættes på prøve! Brug den til at analysere dine matches, og beslut hvem du helst gerne vil mødes med rigtigt – og så vær modig og spørg ham/hende på en rigtig, festlig date!

17. december: Forkæl dig selv med massage eller en spa-aften, for at få en afslappet start på det nye år! Når du dater og tæller ned til 2017, kan stress krybe sig op på dig. Sørg for at bruge tid på dig selv: book tid til massage eller et spa-ophold, så du er afslappet og klar til at sætte dit præg på det nye år.

18. december: Tag i Tivoli i julen og oplev en verden af spektakulære julelys (og smil til en ny person)
En fordel ved dating i denne højtid er, at folk er i ekstra godt humør. Få det meste ud af situationen – oplev julen uden for hjemmet og samtidig udnyt julestemningen ved at gribe chancen for at møde nogle nye mennesker.

19. december: Lad Mariah Carey hjælpe dig med at komme i julestemning, ved at lytte til “All I Want For Christmas is You!”
Hold det muntre kærlighedshumør oppe ved at synge med på nogle romantiske julesange. Hvad skal du starte med? Prøv vores Spotify® playliste, lavet specielt til anledningen: med alt fra Mariah Carey til Smokey Robinson til The Waitresses – disse sange er et skud kærlighed lige ind i højtiden.

20. december: Planlæg en hyggelig date-aften, hvor I ser en julefilm
Musik er ikke det eneste romantiske medium. Selv julefilm kan have gode budskaber om kærlighed. Planlæg en dateaften hvor I kan putte til en munter film: det er en rigtig god måde at hygge på.

21. december: Spred julestemning. Ring til en person som du savner og fortæl at du elsker dem
Del den der helt specielle, varme, glæde-til-hele-verden følelse ved at ringe til en person du holder af. Fortæl dem at de er savnet og at du holder af dem – på den måde ved de, hvor meget de betyder for dig.

22. december: Hold en julegaveindpakningsfest for alle dine singlevenner
Få de sidste gaver pakket ind! Hav en sjov hyggeaften med dine singlevenner, ved at invitere dem over til en gaveindpakningsfest. Det er det perfekte tidspunkt at samle alle jeres bedste datingtips til 2017.

23. december: Datingsæsonen topper i slutningen af december. Gå i gang med at finpudse din profil for at finde kærligheden i det nye år.
Slutningen af december er den travleste tid på året hos PARTNERMEDNIVEAU. Sørg for at du får det meste ud af perioden, ved at finpudse din datingprofil til perfektion.

24. december: Omgiv dig selv med alle dine yndlingsmennesker og vid at du er elsket!
Kærlighed, i alle dens former, er værd at fejre. Det vigtigste du kan gøre i denne højtid, er at tilbringe tid med de mennesker der betyder allermest for dig; dem som elsker dig tilbage. Ved at omgive dig med den slags ægte kærlighed, minder du dig selv om at mange elsker dig. Det er en ideel måde at give dig selv det boost, til at finde kærligheden i det nye år.

Tilmeld dig nu!

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen