5 uventet tips: Til dig som er ny i online dating verdenen

ny i online dating

For mange af os er online dating stadig en ny metode at finde kærligheden på. Ja, det har eksisteret i ca. et årti, men af forskellige årsager, tilmelder tusindvis af os en dating side for allerførste gang hver måned. Så hvad kan vi lære fra en dating verden, som har bevæget sig online?

Mange potentielle matches

I de tidlige stadier når du dater på nettet, kan du ikke altid regne med at den første potentielle match også er den helt rigtige for dig, men du bør i stedet prøve at holde alle døre åbne for at vælge mellem flere potentielle matches, så du finder den hel rigtige.

Online dating betyder netop, at du kan interagere med flere personer på én gang, så du bør heller aldrig antage at en potentiel partner kun taler med dig, med mindre at det er noget som I har aftalt. Eksklusivitet eksisterer selvfølgelig, men du bør aldrig antage det. Når du synes, det er tid til at lære en anden person endnu bedre at kende, så sørg for at have en ordentlig samtale om det.

Læs også: Dette skal du lede efter hos en partner – 6 centrale kvaliteter

Kunsten af at promovere sig selv på den rigtige måde

Online dating indebærer et element af personlig selvpromovering. Du er nødt til at forstå, hvem du er, og hvordan du virkelig ser ud. Din profil skal beskrive dig – ikke den person du ønsker at være, men den person, din date vil møde i det virkelige liv. Og dine billeder skal også vise, hvordan du virkelig ser ud.

De skal selvfølgelig være charmerede og velvalgte, men du skal forstå forskellen mellem et godt foto af dig selv, og et, der rent faktisk ikke ligner dig. I tilfælde af tvivl, så brug altid et nyere billede, eller spørg en ven til råds.

Alle bliver nervøse

Mange singler, uanset alder, køn, baggrund, eller hvor tiltrækkende man er, kan blive nervøs, når det kommer til dating. Så husk på at være sød mod dem du dater, det er aldrig en god ide at kritisere folks profiler eller nedgøre nogen. Hvis du ikke er enig med noget, nogen har eller siger på deres profil, skal du ikke hænge dem ud på det – enten acceptere det eller overse det.

For første gangs brugere, kan det have taget en masse mod at oprette en profil på en online dating side, så respekterer andres profiler og de vil også respektere din profil. Med det i tankerne, så prøv at være opmærksomme på andre menneskers følelser. Vær altid ærlig omkring dine intentioner og dine ønsker.

dating på nettetSelvbevidsthed er en vigtigt egenskab

Mange mennesker har en lang tjek-liste til hvad de forventer af deres fremtidig partner. Vi kan alle beskrive, hvad højden på vores partner vi foretrækker, eller en præference til hårfarve. Men er det, de ting, der virkelig tæller?

For mange, er det dog kun forestillingen om at finde den perfekte partner, som man har gået at forstillet sig i alt den tid man har været single. Men det kommer helt naturligt at disse præferencer bliver mindre vigtige når vi pludselig står overfor en sød og sympatisk potentiel partner, der slår benene væk under en.

Det som man skal passe på med er, at gå på kompromis med er de indre værdier, da det ofte er et vigtigt grundlag i et forhold.

Det kan sagtens være man er blændet af følelser i starten så man vælger at se lidt bort fra det, men man skal altid være rationel, da det på længere sigt i mange tilfælde, er det, der er med til at opbygge et sundt og velfungerende forhold.

Al slags dating kræver tid

Mens online dating kan synes som en hurtig løsning, så er enhver form for dating tidskrævende. Du håber at finde en fremtidig partner, en person at dele livet med, og det er selvfølgelig en vigtig beslutning at træffe, derfor er du er nødt til at investere tid i at finde den helt rigtige person.

Man skal dog passe lidt på med at blive for alvorlig og behandle det at date, som et andet fuldtidsjob, men du behøver stadig den nødvendige tid til det at finde kærligheden online. Find en måde at indordne online dating i din fritid – lav en kop te og sæt dig foran computeren og kom i gang, gør det til en hyggestund.

Du kan endda involvere en god ven, som også søger kærligheden online, her kan I sidde sammen og spørge hinanden til råds.
Husk at tjekke din profil ofte, da en potentiel partner muligvis vil få det indtryk, at du ikke er interesseret, hvis du lader personen, du lige har skabt kontakt til vente alt for længe.

Læs også: 10 essentielle hemmeligheder bag et lykkeligt forhold – sådan gør du!

Find den du søger hos PARTNERMEDNIVEAU dating på nettet

Er du uvant på online dating sider, så frygt ikke! Hvis du stadig leder efter en partner at tilbringe livet sammen med, kan du finde den helt rigtige hos PARTNERMEDNIVEAU! Vi har specialiseret os i at matche ligesindede singler, der søger langvarige og seriøse forhold.

Grib chancen og lad os hjælpe dig med at finde din partner! Tilmeld dig gratis her

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen