Sådan finder du din soulmate!

find din soulmate

Mange folk går med tanken om, hvordan man finder sin soulmate. De fleste mennesker tror, at når de finder deres soulmate, vil de løbe i armene på ham/hende, og leve lykkeligt til deres dages ende, sådan fungerer det dog ikke altid. Mange finder deres soulmate de mærkeligste steder, og ofte forlader de personen igen, som umiddelbart virker til at være det perfekte match for dem. At finde en soulmate handler ikke bare om at lære at acceptere ham/hende og at have et liv der er afsat til et forhold. Du er derudover også nødt til at lære, ikke at skubbe personen væk og samtidigt skabe et følelsesmæssigt stærkt bånd til hinanden.

Hvad afgør om han/hun er din soulmate?

Det første aspekt af, hvordan du finder din soulmate er, at du har brug for at lære hvad en soulmate præcist er. De fleste mennesker som sidder og dagdrømmer om at finde sin soulmate, fokuserer ofte på de forkerte kvaliteter, som tit kan gå hen og blive urealistiske. I stedet bør de være fokuseret på kemien.

Når man skal beskrive betegnelsen soulmate, er kemien med den person afgørende, om han eller hun er god for dig. Den fysiske kemi er oftest den mest dominerende i første omgang. Men, for at opretholde et forhold i årevis, er der også behov for kemi i sind og ånd. Desuden skal du være opmærksom på, at i et parforhold, selv med din soulmate, vil der stadig opstå konflikter og uenigheder, som i alle mulige andre forhold. Ethvert forhold er fuld af, op-og nedture, og at lære at håndtere dette, er en del af processen.

Læs også: Dette skal du lede efter hos en partner – 6 centrale kvaliteter

Hvorfor du stadig ikke har fundet din soulmate

Husk på, at måden du finder din soulmate på, ikke altid er et aktivt valg. Dit hjerte vælger din soulmate. Når du finder din soulmate, har du valget mellem at følge denne vej, eller at modstå den kærlighed, du får.
Problemet mange mennesker får er: De kæmper imod den soulmate deres hjerte vælger. Hvorfor? Hovedsageligt fordi nogle folk er bange for kærlighed. Kærlighed er sådan en stærk følelse, at man hurtigt kan føle sig som en prisgivent person. Alle, der finder en soulmate skal omfavne det, på trods af hvad andre folk siger. De fleste mennesker har den idé om, at elske nogen så højt, betyder at man kan virke svag og i sidste ende måske ender med at blive såret.

Læs også: Træt af singlelivet? 4 mulige grunde til at du stadig er single!

find din soulmateFind din soulmate

1. Du skal vide hvad du søger efter

De fleste har en ide om hvad de søger efter i en soulmate, baseret på tidligere parforhold.
Det centrale er at finde de positive aspekter som du ønsker i en soulmate, snarere end de negative aspekter. Dette kan være vanskeligt, men muligt. Fokuser på de gode ting, du ønsker i en fremtidig soulmate, og dette kan hjælpe dig i din søgen efter, at finde din soulmate.

2. Vær 100% dig selv

Du er nødt til at tage dig tid til at være den person, du ønsker at være, hvilket betyder at mindre gøre nogle af de svagheder, du muligvis har. Hvis du konstant fokuserer på dine egne svagheder, vil du måske tiltrække en person, der har de samme svagheder. Et forhold, der er baseret på svagheder snarere end positive ting, vil dø ud hurtigt og ikke være tilfredsstillende. Hvis du tager dig tid til at finde dig selv og være dig selv, vil du have en bedre viden om, hvad du ønsker i en soulmate, og vil være bedre rustet til at håndtere et forhold.

3. Undgå andres meninger

Der er tidspunkter, hvor par er i krise. Og det kan være svært ikke at dømme nogen, når de går igennem disse tider. Men husk på, at ingen er på toppen, når de går igennem tider med mange problemer og konflikter, der kan man virkelig være i dårligt humør. Undgå at dømme en soulmate i sådanne situationer, fordi du ved ikke nøjagtig hvad han/hun virkelig har det.

4. Vær opmærksom

Du skal være opmærksom på de mennesker omkring dig, en af dem kunne muligvis være din soulmate. En soulmate vil ikke nødvendigvis opfylde alle dine ønsker. Men det er det indre der tæller og det du skal fokusere på.
En del af det at være opmærksom er, at udforske og være villig til at mødes og tale med forskellige mennesker, for både at forstå kemi og hvordan vi reagerer på andre.
Så husk på at være opmærksom på en person og virkelig forsøge at lære personen at kende og knytte dig med ham/hende følelsesmæssigt, for at finde ud af, om det er den person, du vil tilbringe resten af dit liv med.

5. Fokuser på dit indre soulmate

Alle ønsker at deres soulmate synes at man er interessant som person, det er derfor vigtigt at tage dig tid at fokusere på dit indre. Det kunne du eventuelt gøre via rejser, lære om verden, deltage i kulturelle aktiviteter, debattere og diskutere emner med andre for at udvide dit sind. Ideen er, at jo mere du fokusere på dit indre, jo mere interessant bliver du, og dette kunne føre til at tiltrække en fremtidig soulmate.

6. Vær klar til at kæmpe for dit forhold

Når du leder efter din soulmate, så vær sikker på at du er klar til overraskelser. Chancerne for at du møder en person og automatisk tænker, at det er kærlighed ved første blik, er ikke utænkelige men heller ikke de største. Du bør derfor også være rustet til at være klar til at kæmpe. Du bør være parat til at kæmpe for ethvert forhold som du vil have. Selv med din soulmate vil der være tidspunkter, hvor du er nødt til at arbejde for det.

Det skal nok lykkes

Når du har taget dig tid til at være din egen person, og er vokset med opgaven, vil det automatisk forbedrer chancerne for at din soulmate får øje på dig. Når du har lært at være følelsesmæssigt opmærksom på andre, vil det også forbedrer dine chancer for selv at spotte din soulmate. I skal begge føle et specielt bånd til hinanden og være opmærksom på hvad dette bånd betyder for jer hver især for at proccessen virkelig kan begynde. Når I har taget jer den tid I behøver for at binde jer følelsesmæssigt til hinanden, vil det kun forbedrer forudsætningerne for at I er de rette soulmates for hinanden.

Læs også: Kærlighed: Lettere at finde end du tror!

find din soulmateFind din soulmate hos PARTNERMEDNIVEU

Leder du stadig efter din soulmate? Så giv ikke op! Hos PARTNERMEDNIVEAU sætter vi niveauet højt. Vi tilbyder alle nye medlemmer en omfattende personlighedstest, dette er blandt andet med til at sikre os at de mennesker som tilmelder sig er på udgik efter et seriøst forhold. Derudover er testen også med til at øge succesen for matches fordi vi i højere grad har mulighed for at introducere medlemmer for hinanden som søger det samme. Vi har en platform med mange forskellige facetter, så du nemt kan komme i kontakt med en passende partner. Læs bland andet vores kærlighedshistorier om par som fandt deres soulmate igennem PARTNERMEDNIVEAU.

Så tilmeld dig gratis i dag nedenfor og find din soulmate!

registrering

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen