Hvorfor rejser og nye oplevelser bringer gnisten tilbage i dit forhold

Rejser og parforhold

Er du kommet ind i en periode i dit forhold hvor gnisten og flirten ikke er hvad den har været? De fleste par oplever at gnisten falmer en smule, men der er håb forude! Du kender sikkert HC. Andersens smukke citat ”At rejse er at leve” og det er lige netop hvad det er! At komme væk fra den stressende hverdag kan være sundt for dit forhold og en god måde at fyre op under en følelse, du måske ikke har mærket i lang tid. Forelskelsen.

Når du begynder at se en ny person, er de første uger noget helt særligt. Alt er nyt og sommerfugle vrimler i maven. At befinde sig et nyt sted sammen kan genskabe den følelse og minde dig om, hvorfor du blev forelsket i første omgang.

Her har du nogle gode råd til hvordan du kan bringe gnisten tilbage i dit parforhold gennem rejser og oplevelser.

At rejse er at leve

At rejse er en vigtig del af at opretholde lidenskaben i et langvarigt forhold. Begiv jer ud på et eventyr sammen, hvor I kan udforske verden og turde være i ukendte omgivelser. Med noget så simpelt som en udflugt kan I nå langt mod at bevare glæden og spændingen i jeres forhold. Det behøver ikke at være den perfekte ferie til Bahamas eller en fancy Scuba-Diving ferie til Indonesien, der får gnisten tilbage i forholdet, det kan i bund og grund bare være et hyggeligt hotel ophold indenfor landets grænser eller en weekend i sommerhus. Det der betyder noget for at pleje et forhold, er blandt andet, at I bruger tid sammen og oplever hinanden på en anderledes måde end på en almindelig hverdag.

Opdag hinanden gennem eventyr

Rutiner kan dræbe mange forhold: den kedelige hverdag, stress, økonomi , den krævende chef, alt hvad der kan påvirke dig negativt, kan du slippe, når du begiver dig ud på en rejse. Uvante og anderledes oplevelser såsom at sejle ned af Amazonas floden, at opleve Asiens mange templer og dets farverige kultur eller en trekkingtur ad Inkastien til den fantastiske inkaruin Machu Picchu i Peru kan ofte skubbe dig ud af din comfort zone, og denne faktor gør, at mange aspekter af din personlighed kommer til syne – måske endda nogle, du slet ikke kendte.
Dette kan resultere i, at du også opdager nye sider af din kæreste. I kan virkelig lære hinanden at kende, hvilket også gør jer tættere som par, en simpel og dejlig positiv effekt på jeres forhold.

Åben dig for din partner – tal sammen på en anderledes måde

At snakke sammen er afgørende for et forhold. Mange har ofte travlt med at bruge tid på de sociale medier, fokusere på gøremål eller hverdagens pligter, at de rent faktisk glemmer at snakke sammen. Når I befinder jer i uvante omgivelser og konstant er omgivet af nye indtryk, giver det gode muligheder for at skabe nogle positive samtaler, hvilket er medvirkende til at det er nemmere at åbne sig op overfor hinanden. Dette kan bevirke at I får snakket sammen på en helt anden måde end I normalt ville.

Genfind gnisten på jeres rejse

Mangel på romantik eller intimitet i dit forhold, er ofte en af hovedårsagerne til at du og din kæreste glider fra hinanden. Det er en vigtig del af alle forhold; – uden det, kan i ende med at være mere venner end partnere. Kom ud af jeres soveværelse og prøv noget nyt. Lej en vinter hytte i bjergene og nyd en god flaske vin ved pejsen, gå en tur i naturen, hold i hånd, kys og nus hinanden.
At rejse kan forbedre intimiteten – og sexlivet – i jeres forhold, det tvinger jer til at slippe genertheden og bekymringerne i et hav af nye indtryk. Disse øjeblikke er med til at drive og øge lysten til at udforske hinanden på ny. I formår måske at opleve, den samme intense følelse, I havde på jeres første date.

Skab historie i dit parforhold – Ferieminder vare for evigt!

Fælles rejser beriger jeres liv sammen. I vil blive mere knyttet og bragt tættere på hinanden af jeres unikke og fantastiske oplevelser . Rejser vil altid åbne et forhold for udvikling. Forhold handler blandt andet om at vokse sammen og rejser giver jer begge rig mulighed for at blive sat på prøve og skabe historie som I begge altid kan se tilbage på med humor og kærlighed.

Er du en af dem, som har oplevet at genskabe gnisten, ved hjælp af rejser og nye oplevelser?

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen