Dette vil mænd have hos kvinder – 7 essentielle kvaliteter

Hvad vil mænd have hos kvinder

Hvad vil mænd egentlig have? Du kunne bruge timevis af tid online på at søge efter svaret, men det behøves du ikke længere. Vi gjorde noget research og fandt 7 essentielle kvaliteter, som mænd ønsker hos en kvinde – alle baseret på videnskabelig forskning og noget som reelle fyre ren faktisk har sagt. Læs mere nedenfor og find ud af hvad mænd ønsker en kvinde skal have og hvorfor?

Mens du læser, så tænk på, om og hvordan du besidder hver karakteristik og overvej, hvordan du kan styrke dem. Brug denne artikel som en guide til at komme tættere på at finde din fremtidige partner og bringe de bedste kvaliteter frem i dig.

1. Intelligens

Ifølge en online undersøgelse af Hart Research, sætter 72 procent heteroseksuelle mænd, pris på intelligens hos en kvinde1. Mænd ønsker at undgå kedelige samtaler og er draget af intelligente kvinder, der kan tage del i at stimulere, interessante snakke og aktiviteter.
For nylig er definitionen af intelligens blevet udvidet til syv typer af intelligens, som vi alle besidder i en varierende grad. Uanset om du er kreativ, analytisk, intuitiv, vittig, praktisk eller indsigtsfuld, er du intelligent. Det kan også være at du er mere interpersonel end logisk, mmatematisk eller mere visuel end verbal.

Læs også: Derfor er bøger gode for kærlighedslivet

Sådan viser du intelligens: Fremhæv din unikke “begavelse”

At vise dig selv som intelligent, er vejen til at udvide din viden og evner. I stedet for at spørge dig selv “Er jeg intelligent?” Så spørger dig selv “Hvordan er jeg intelligent?” På den måde vil du øge din bevidsthed om de evner eller færdigheder, du måske ikke har tænkt over.

Imponer ham med din unikke “begavelse” ved at foreslå dates, der viser dine naturlige styrker og indre selvtillid. Lad ham også lære dig en ting eller to, ved at skubbe dig selv til at prøve nye ting på dates, som også viser hans intelligens. Byt den normale date på en bar ud til fordel for et museum, en ridetur i stedet for en film, eller minigolf i stedet for en koncert, alt afhængigt af jeres “intelligente opfindsomhed” som par.

Hvad vil mænd have hos kvinder2. Sans for humor

Mere præcist, skal kvinder have sans for mændenes humor. Ifølge en undersøgelse fortaget af University of Miami researchers blev over 80 mænd spurgt omkring kvinder og humor. Det viser sig at mænd er tiltrukket af kvinder som sætter pris på deres humor. Ifølge undersøgelsen foretrækker mænd kvinder som griner af deres jokes, frem for kvinder der får dem til at grine2.

Sådan får du sans for humor: Brug Latter som en flirte-strategi

Om han er naturlig sjovt eller bruger humor som en taktik til at tilnærme sig eller imponere dig, så grin hvis du finder ham morsom. Dette virker for jer begge, fordi han vil finde dig mere tiltrækkende, hvis du griner og du kan bruge latter som en intimitets strategi.

Læs også: Attraktivitet – vi afslører 8 ting som vil gøre dig mere attraktiv

3. Venlighed

Videnskaben har vist at venlighed og generøsitet er de to mest essentielle ingredienser for langvarige parforhold3.

At være god ved dig selv og andre har positive fordele for din mentale sundhed og parforhold. Det er videnskabeligt bevist, at det kan give positive bivirkninger at være generøs. Ikke alene, kan det gøre et bånd stærkere, men det smitter også af på andre og kendt for at skabe en bølgeeffekt.

Det kan virke åbenlyst, at venlighed appellerer til mænd, men det viser sig faktisk, at mænd er mere seksuelt tiltrukket af venlige kvinder. En undersøgelse fortaget af University of Rochester, har fundet ud af at mænd er mere tiltrukket af venlige og opmærksomme kvinder og disse træk kan gøre den seksuelle lyst større4.

Dette gør venlige sjæle anderledes: Lyt og vis at du sætter pris på ting

Forkæl din date eller partner ved at smile, lytte, give ægte komplimenter, sige tak, og vise påskønnelse.

Når der skal planlægges en date, husk at være eftertænksom omkring hans tid, penge og lokaliseringen af daten, ved ikke at antage, at han bør betale eller lægge planer til fordel for dig og dine interesser. Mens han måske ønsker at forfølge dig, behandle dig, og tage dig ud, forventer han stadig du at være taknemmelig, venlig, hjælpsom og villig til at gå på kompromis. Han vil værdsætte dine handlinger og han vil lede efter den venlighed, der er rodfæstet i, hvem du er, og den partner du vil være for ham.

Også være opmærksom på din dating adfærd, især i usikre øjeblikke. Sommetider bruges adfærd til at beskytte dig imod svære øjeblikke og det kan skabe nogle blokeringer omkring kærligheden.

4. Hvad mænd vil haveEvnen til at demonstrerer en gensidigt tiltrækning

At gå fra afslappet dating til et eksklusivt parforhold, skal begge parter være interesseret i hinanden. For at forholdet opretholdes over tiden, skal den gensidige tiltrækning og kærlighed eksisterer.

En undersøgelse fra University of Iowa fandt ud af at både mænd og kvinder rangerer en gensidig tiltrækning og kærlighed som nummer et på listen over 18 karakterer, som de ville have en partner skulle indeholde, skalaen blev rangeret fra ”irrelevant” til ”essentielt”5.

Kærlighed er kompleks og vanskelig at beskrive. Du vil måske opleve, at du sætter spørgsmåltegn til hvad kærlighed egentlig er, eller om du ville være i stand til at mærke det, hvis det er lige foran dig. Oplevelsen af kærlighed er unik fra person til person, men kærlige parforhold omfatter lignende kvaliteter, såsom respekt, selvopofrelse, kompromis, intimitet, medfølelse, sikkerhed og bånd.

Hvordan viser man kærlighed og en gensidig tiltrækning til hinanden: Giv ham visuel og fysisk hint

kommunikation mellem jer er essentielt! Vær konkret i måden du agere på omkring ham og nægt at spille et spil. Selvom du måske ikke er helt klar til at udtrykke overfor ham at du kan lide ham, give ham tegn, så han ikke tvivler på dig.

Nyd din øjeblikkelige eller voksende kemi ved at gøre øjenkontakt, flirte, og røre ham. Giv ham din fulde opmærksomhed, når I er sammen og invester i at lære ham at kende ham. Byg videre på jeres fundament og lad kærligheden vokse naturligt mens du vil opdage måder at vise ham kærlighed og opmærksomhed.

Læs også: Find en kæreste som passer perfekt til dig

5. Pålidelighed

En mand kan tage på date med en kvinde, som er upålidelig, men denne kvinde vil højst sandsynligt ikke blive til hans kæreste eller kone.

Forpligtelsesvillige mænd søger kvinder, der er troværdige, pålidelige, stabile og tilgængelig. Ifølge den samme University of Iowa undersøgelse som er refereret til ovenfor, fandt ud af at “at have en pålidelig karakter” er en væsentlig kvalitet mænd kigger efter hos kvinder.

Sådan er du pålidelig: Hold kommunikation åben

Hvis du har en tendens til at aflyse date efter date og forventer, at han stadig vil se dig, kan du godt tro om. Han giver dig måske en ny chance, men han vil vurdere kraftigt, om han skulle fortsætte med at se dig, og om hvor pålidelige du i virkeligheden er.

Hvis du har brug for at aflyse en date, kommuniker med ham, og giv ham en grund til hvorfor og samtidig prøv at give ham så lang varsel som muligt. Hvis du virkelig ønsker at møde ham eller ændre planerne, fortæl ham det.

En mand værdsætter en kvinde, der konsekvent vil se ham og som bare er der for ham. Han vil gerne være sikker på at du vil ham, fordi du påskønner ham som den mand han er (og ikke kun hans udseende, penge eller status).

Læs også: Bring mere kærlighed ind i dit liv

6. Emotionel stabilitet

Pålidelighed er en kvalitet, som mænd rangerer højt, i hvad de ønsker hos en kvinde. Dette er vist i en undersøgelse, som tidligere nævnt fra University of Iowa.

Mænd værdsætter kvinder, der er modstandsdygtige under stressende situationer, fiaskoer, og udfordringer, og som viser et stabilt temperament og konsekvent karakter.
Følelsesmæssige stabile kvinder er pålidelige, de hæver sig over smålighed og drama, og har konsekvent følelsesmæssige reaktioner. De får ikke et raserianfald, når livet ikke går deres vej, og skriver ikke til ham at “det er slut” eller dukker op på hans arbejdsplads, hvis han ikke reagerer efter 30 minutter.

De er ikke passive aggressiv eller usikre; i stedet, forstår de, at han har et liv og andre passioner, forpligtelser og interesser uden for forholdet.
Din følelsesmæssige stabilitet er et must. Hvis han konstant ramler ind i dine følelsesudbrud eller ustabilitet, skrøbelig adfærd, er det en udmattende, frustrerende og forvirrende rutsjebane. Han vil desværre have sine tvivl, om at kunne stole på dig eller er regne med dig, hvis du ikke udviser følelsesmæssigt stabilitet.

Sådan bliver du følelsesmæssigt Stabil: Brug udholdelses metoden til at håndtere dine følelser

Først og fremmest, skal du være bevidst om, hvordan dit humør påvirker andre og hvad der afgør, det der udløser dine op og nedture. Ingen ønsker at føle at de skal gå på æggeskaller omkring dig, eller komme til at gøre dig ked af det, det ville knuse hans hjerte.
Pas på dig selv, brug en udholdelse strategi til bedre, at styre dine følelser, og søge professionel hjælp, hvis du finder du har tendens til at græde ukontrolleret, let oplever humørsvingninger, eller føler, at dine følelser er helt ude af kontrol.

7. Lydhørhed Hvad vil mænd have hos kvinder?

Forskere fra Interdisciplinary Center (IDC) Herzliya, University of Rochester og University of Illinois, fandt ud af at mænd opfatter lydhøre kvinder som mere feminine og attraktive6.

Sunde parforhold og partnerskaber involverer, at give, tage og gensidig forståelse, så det er ingen overraskelse, at mænd ikke kan modstå kvinder, der er tilgængelige, lydhøre og støttende.

Sådan skal du være lydhør: Prøv at forstå hans følelser uden at dømme

Selvom det at være lydhør ikke nødvendigvis er vigtigt ting ved et første møde, er det stadig en god ide at være lydhør og opmærksom under dating processen giver det jeres bånd mulighed til at vokse.

Du kan udvikle din evne til at være lydhør ved at være opmærksom på, hvad din date eller partner siger. Valider hans følelser og ord, samt forsøg at forstå hans følelser og synsvinkler bedre. Når han taler, prøv virkelig at forstå, hvad han siger, uden at dømme eller distrahere ham, for at komme tættere på ham og øge intimiteten imellem jer.

Leder du stadig efter den helt rigtige at dele livet med, så opret en profil i dag nedefor, og find lige præcis den du søger!

find drømmepartneren

Kilder

1 http://awomansnation.org/twenty-first-century-man-poll/

2 https://www.researchgate.net/publication/272171404_Sex_Differences_in_Preferences_for_Humor_A_Replication_Modification_and_Extension

3 http://www.businessinsider.com/lasting-relationships-rely-on-2-traits-2014-11?IR=T

4 http://europe.newsweek.com/study-finds-men-nice-women-not-other-way-around-261269?rm=eu

5 http://www.livescience.com/3326-modern-men-women.html

6 http://europe.newsweek.com/study-finds-men-nice-women-not-other-way-around-261269?rm=eu

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen