Sådan planlægger du en romantisk date

Romantisk date

Er du forelsket til op over begge ører, føles selv en tur på vaskeriet romantisk. Er du ikke helt nået dertil, men vil du gerne hjælpe følelserne lidt på vej? Så har du brug for at planlægge en romantisk date! Her kan du få ideer og tips til, hvordan du skabe den helt perfekte stemning, der får hjerterne til at banke ekstra hurtigt.

Hvad er romantik? De fleste vil nok sige, at en aften eller en handling kan være romantisk, men romantik er også en indre følelse. Og frem for alt er det meget individuelt, hvad hvem finder romantisk. For de fleste er det dog vigtigt at være nærværende og fokuseret på, hvad man foretager sig sammen. Derfor er der i de følgende råd ekstra fokus på fælles aktiviteter som kan bringe jer tættere sammen.

Scoremad

Et gammelt ordsprog siger, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Mange singler går efter at imponere deres dates med lækker mad på en romantisk date. Overvej, hvor stor betydning de svedende timer i køkkenet faktisk har. Hvorfor ikke bruge den tid sammen? Bed din date om at sende sin yndlingsopskrift på forhånd, sørg for at købe ingredienserne, og vælg eventuelt også en opskrift selv. Det kan være både hyggeligt og romantisk at lave mad sammen.

Kreativ og legesyg

Lege og konkurrencer leder ofte til smil, grin og flirt og derved også romantik. Tænk derfor over, hvordan du kan arrangere en romantisk date, hvor I kan lokke det indre legebarn frem i hinanden. Planlæg en spilaften, hvor I kan udfordre hinanden i backgammon, tegn og gæt eller et af dine yndlingsspil. I kan også finde et kamera frem, tage ind til byen eller ud i skoven og fotografere, hvad I ser.

Romantisk dates året rundt

Både koldt og varmt vejr rummer gode muligheder for romantiske udendørsaktiviteter. Det er ikke kun middag i stearinlysets skær, der dur.

Sådan planlægger du en romantisk dateI sol og varme temperaturer kan du:

Leje en kano, vandcykler eller robåd og invitere din udkårne ud på bølgen den blå.

Leje en tandemcykel. Tandemcyklen er som skabt til romantik med plads til to, og udfordrer også jeres evne til at samarbejde.

Pakke en frokostkurv og tag på picnic i det grønne (Hvis vejret fejler, er det også hyggeligt med en picnic på stuegulvet).

I sne og frost kan du:

Få gang i en god gammeldags sneboldkamp eller byg en snemand. Stilheden der følger med et snebeklædt landskab, kan helt sikkert få jer til at kigge hinanden dybt ii øjnene.

Sørge for at have varm kakao eller the med hjemmefra og tag på skøjtebanen. Kulørte lys og fingerflet får den romantiske stemning til at blusse op!

Vinteren har lange nætter, og det er derfor oplagt at pakke jer godt ind og tage på stjernekiggeri. Mange af historierne om stjernebillernes navne er ret romantiske, så det kan være en god ide at gøre lidt forarbejde, hvis du vil bidrage til en rigtig romantisk date.

Romantik opstår, når du mindst venter det. Det kan helt klart betale sig at planlægge daten, men husk også på at være åben over for nye input – og ha’ det rigtig sjovt! Jo mere afslappet du er, des mere sandsynligt er det, at den romantiske følelse vil snige sig ind på dig og I ender med at blive kærester. Det står dig frit for at kopiere tipsene, plukke dem ud, du kan bruge eller – måske endnu bedre – tilføje dine egne romantiske date-ideer i kommentarfeltet.

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange