6 gode grunde til at date en succesfuld kvinde

succesfuld kvinde

Mange mænd er intimideret af stærke, succesrige kvinder. At have en succesfuld, karriere orienteret kvinde ved din side, kan faktisk have en masse fordele som vil gavne jer som par. Så i stedet for at blive intimideret af succesrige kvinder, så kast dig ud i det. Læs med her, vi har 6 gode grunde til at date en succesfuld kvinde er en fordel.

1. Hun er selvstændig

Kvinder, der har deres egen karriere at fokusere på er uafhængige i mange aspekter af deres liv. De forstår, når du har brug for at arbejde over eller omvendt, når du har brug for tid til dig selv, eller tid med vennerne. Succesfulde kvinder er ikke afhængige af dig, og de har ikke altid brug for at have dig i nærheden for at underholde dem. De har deres egen karriere, deres egne penge, deres egne veninder/venner, og de kan styre det hele på egen hånd. Dette gør tingene endnu bedre, når I er sammen, da I vil have meget mere at tale om og dele med hinanden.

Læs også: Dating akademiker – Sundere work-life-balance med en partner

2. Hun kan hjælpe dig med at gøre fremskridt i livet

Succesfulde kvinder er ivrige efter at flytte deres eget liv og karriere fremad, og de vil gøre det samme for dig. De er opsat på at gøre det bedste på alle områder, og de ønsker det samme for deres partner. Intelligente kvinder kan hjælpe dig med at brainstorme for arbejdsprojekter og holde dig op på deadlines. De vil opmuntre dig i din karriere, fordi de ønsker en ligeværdig partner, og dette gælder også med livet på hjemmefronten.

3. I vil være mindre tilbøjelige til at skændes om økonomien

Hvad er der ikke at elske ved to indkomster? En succesfuld kvinde bekymrer sig om sit job og gør sig bemærket nok til at få den løn, som hun er værd, og vil sandsynligvis også anmode om lønforhøjelse når hun føler at det er tid. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at støtte hele husstanden selv. I vil være i stand til at kunne rejse, gå ud og spise, og meget mere! Omvendt kan du også spare op og eventuelt bygge jeres drømmehus eller gå tidligt på pension, og bare opleve verden.

4. Hun sætter pris på de små ting i livet

kvinder med succes har ofte en masse forskellige opgaver, de bliver overbelastet med hele tiden på arbejdspladsen. De har et stort ansvar og arbejder virkelig hårdt på deres opgaver, så de kan ofte være mere stressede, når de er hjemme. Det betyder, at de vil sætte meget mere pris på de små ting, du gør. Forestil dig, hvor lettet hun ville blive, når hun kommer hjem og ser aftensmaden står klar på bordet. I stedet for at prøve at give hende alt, så ved en succesfuld kvinde, at hun kan give sig selv alle disse ting – så de små ting kommer til at skille sig meget mere ud og være meget mere prisværdige. Tænk over, hvad du kan gøre for at gøre hendes liv lidt lettere, og du vil stjæle hendes hjerte i form af kærlighed og lykke.

5. Du er stolt af din partner, hvilket også booster dit ego

Hvem kan ikke lide at være pave stolt over deres partner og hvad de har udrettet i livet? I stedet for at snuble over ordene når nogen spørger, hvad din partner laver, vil du være i stand til at være en stolt mand og med glæde fortælle andre om din partners store succes. Din partners succes vil få dig til at føle dig stolt og godt tilpas, fordi du er sammen med sådan en fantastisk person.

Læs også: Dette skal du lede efter hos en partner – 6 centrale kvaliteter

6. Hun er succesfuld på mange forskellige områder

Hun behøver ikke bare at have en succesfuld karriere. Hvis hun arbejder hårdt på kontoret, kan du være sikker på, at hun også vil arbejde hårdt derhjemme. Hun vil blive en fantastisk kone, fordi hun vil tackle gøremål i hjemmet, ligesom hun gør med sine opgaver på arbejdet. Hun vil blive en fantastisk mor, fordi hun vil opdrage børnene til at blive succesfulde, fuld af den rette selvtillid, ligesom hende selv. Hun vil være fantastisk til at have et socialt liv udover den travle hverdag, fordi det er det, der gør hende til den hun er.

Læs også: Find en kæreste, som passer perfekt til dig

succesfuld kvindeI stedet for at være intimideret af succesrige kvinder, så omfavn deres succes som en del af hvad der gør dem så tiltrækkende. Uanset om du leder efter en inspirerende succesfuld karriere kvinde, så bliv ikke truet af hendes uafhængige, selvsikre, og etableret person, men i stedet tage det som en udfordring at alliere dig med en så succesfuld kvinde. Brug ovenstående grunde til at styrke din evne til at lede efter din succesfulde kvinde.

Danmarks mest inspirerende kvinder i 2016

I forbindelse med kvindernes internationale kampdag har PARTNERMEDNIVEAU fortaget en undersøgelse blandt vores medlemmer, om hvilken dansk kvinde som er anset som den mest inspirerende i Danmark, set ud fra singlernes synspunkt. Når man kigger på resultaterne er det ingen hemmelighed at vi er et samfund som er bygget op om vores royale værdier. Vi støtter også op om og er meget stolte over hårdtarbejdende succesfulde folk, som klare sig godt og viser vores samfund at det kan betale sig at knokle for succes.

Her er en top 5 liste over de mest inspirerende danske kvinder i landet.

1. Stine Bosse
2. Kronprinsesse Mary
3. Inger Støjberg
4. Trine Dyrholm
5. Dronning Margrete II

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen