Dette skal du undgå på en første date – Her er de største brølere!

dealbreaker

Mens vi alle har vores egen unikke liste over de ting, som vi ikke kan acceptere hos potentiel date, er der nogle dating regler som er mere almindelige end andre. Hvis du ønsker at sikre dig date nummer 2, så kan du lære her hvad man ikke skal gøre på en første date, i hvert fald ifølge de danske singler.

PARTNERMEDNIVEAU har i en undersøgelse interviewet 510 medlemmer om hvad den største dealbreaker er, når det kommer til dating, både før, under og efter den første date. Vi har alle en unik liste over adfærd, karakteristika og vaner, der kunne få os til at afvise at date en person. Nogle elementer på denne liste vejer tungere end andre, og vi har fundet ud af de mest almindelige fejl folk begår når de dater, som i værste fald kan koste dem en date nummer 2. Så hvis du ønsker at sikre en date nummer 2, så bør du læse vores råd nedenfor!

Vil du på date nummer 2 eller begå en dealbreaker?

Top 5 værste dealbreakers

1. At have dårlig ånde eller kropslugt

Vi behøver ikke at forklare hvorfor dette er vigtigt! Hold dig væk fra lugtende fødevarer og sørg for at du har været i bad før du mødes med din date.

2. At tjekke din telefon konstant

læg din telefon væk! Du kan tjekke dine e-mails, din Facebook-feed, skrive med dine venner, efter din date. Din telefon kan vente, mens du kun har begrænset tid til at gøre et godt indtryk på din date. Vær tilstedeværende og nyd din date’s selskab.

3. At have en akavet samtale
Der er intet mere ubehageligt end at være på en date hvor samtalen ikke går som forventet. Dette kan mange nikke genkende til, men du kan undgå dette ved at tage styringen, give slip, være dig selv og spørg så meget ind til din date som muligt.

4. At blive for fuld

Selvom der måske er nerver på er det vigtigt at drikke med måde. En eller to drinks på en første date er fint. At blive beruset er bestemt ikke attraktivt eller morsomt og det vil kun ende galt.

5. At være uhøflig overfor tjeneren

Du kan være sikker på at din date ikke vil invitere dig på date nummer 2, hvis du er uhøflig overfor andre mennesker. Din date kan se dig som den sødeste, venligste og mest generøse person, men hvis han/hun ser at du er uhøflig overfor andre, kan du godt glemme alt om at se ham/hende igen.

Læs også: Hvad vil kvinder have på den første date?

Dating dealbreakers der er en smule mere overraskende

At byde din date på en elegant middag

93% af de adspurgte singler foretrækker afslappet dates frem for elegante; at invitere din date på en kop kaffe, er en meget mere sikker løsning end en fin middag. Men foreslå aldrig at invitere til en familie middag første gang i mødes, selvom du måske føler at det vil være en afslappet date. 55% af de danske singler, sagde at dette ville være det værste man kunne lave på første date.

At lytte i stedet for at tale

74% af de danske singler vil hellere have at deres date snakker for meget end for lidt på den første date. Så dem der tror, at du helst skal være god til at lytte på en date, kan ånde lettet op – snak bare løs!

At tilføje din date på Facebook

Du skal vente, før du sender en venneanmodning på Facebook: næsten 20% af de danske singler synes at det er upassende og ville ikke være begejstret for en anden date, med en som straks tilføjer dem på de sociale medier.

Læs også: Sådan planlægger du en romantisk date

Dating dealbreakers der alligevel ikke er så slemme

At være dårlig til at kysse

At være dårlig til at kysse, endte overraskende langt nede på listen over dealbreakers, kun 6% anså det for at være en dealbreaker på den første date. Hvilket gør det langt mindre vigtigt end nogle af de ovenstående dealbreakers.

dealbreakerSkal jeg blive eller skal jeg gå? Hvordan slipper man væk fra en dårlig date?

Spiller dealbreakers egentlig nogen rolle? I betragtning af at 26% af danske singler har afsluttet en date tidligt på grund af en dealbreaker, og 51% sagde, at de er parate til at gøre det, hvis det er nødvendigt, så er svaret – ja!

For de singler som ikke er i stand til at fortælle sandheden, var den mest almindelige undskyldning for at afslutte daten tidligere, at lade som om du har et tidlig morgen møde (22%), mens hele 73% ville være ærlig og fortælle sandheden. 45% indrømmer, at de selv besidder en egenskab, der kan betragtes som en dealbreaker, og 47% indrømmer, at de er blevet mere accepterende med årene, når det kommer til dealbreakers.

Læs også: Do’s and don’ts på den første date

Psykologens råd om, hvordan man bør forlade en date tidligt:

PARTNERMEDNIVEAU’s psykolog, Salama Marina har udtalt sig om, det at forlade en date tidligt på grund af en dealbreaker “, Du behøver bestemt ikke at holde ud på en date med en fremmed i flere timer mod din vilje, men det er vigtigt at vælge dine ord med omhu.; du skal vise din date at du respekterer dem og betragter personen som ligeværdig, selvom du ikke føler dig romantisk tiltrukket af din date, er der ingen grund til at såre nogens følelser eller være ond;. du bliver simpelthen nødt til at forklare, at du ikke kan forstille dig at være romantisk med personen, og at du ikke føler at jeres personligheder matcher. “

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen