Sådan undgår du en dårlig første date!

Berlin, Maj, 2016. Man må ikke være uhøflig. Man skal komme til tiden og man må ikke nævne sin eks. Vi kender alle de almindelige dating regler – men de er bestemt ikke de eneste regler som gælder på en første date. En ny undersøgelse blandt 510 danske singler fortaget af PARTNERMEDNIVEAU, har afsløret nogle overraskende første date no go’s.

Før daten

1. Hvad skal jeg finde på, på første date?
Hvis du er fristet til at vise dine madlavningskundskaber og invitere daten hjem til dig, kan du godt regne med at spise alene, for 48% mener at dette er en dealbreaker. Derudover mener over halvdelen af de danske singler også at man skal holde sig langt fra at inviter ham/hende til middag hos sine forældre.

2. Lad vær med at lyve om noget som ikke kan skjules!
Vi har alle vores små løgne, men lad vær med at lyve om noget som du alligevel ikke kan skjule. Her afslører undersøgelsen at kvinder ikke er villige til at tilgive en løgn omkring rygevaner og alkoholvaner, men spørg du mændene, så acceptere de ikke en løgn omkring alder og vægt.

På første date

3. Hvad du absolut ikke skal tage på!
Vær opmærksom på hvad du tropper op i. Selvom 93% af singlerne hellere vil på en afslappet date frem for en elegant date, skal du alligevel passe på med ikke at være alt for afslappet. Det viser sig nemlig at 47% mener, at troppe op i Jogging bukser er en total dealbreaker. Derudover skal du også tage solbrillerne af når du træder indenfor, da 44% af singlerne synes at dette er ret så upassende.

4. Lad de sociale medier blive hjemme!
Vi lever i et samfund hvor det er vigtigt for at være tilgængelig 24/7, dog ikke hvis du er på date. Over halvdelen var enige om at man altså ikke tjekker sin telefon på noget tidspunkt under en date. Overraskende nok mente singlerne at tjekke sin telefon under daten er en større dealbreaker end at være på date med en som har en dårlig kropslugt og dårlig ånde.

5. Snak bare løs!
At holde samtalen i gang er et absolut must. At snakke for lidt, frem for at snakke for meget, er en enorm stor dealbreaker blandt de danske singler, med hele 78% af mændene og 71% af kvinderne synes dette er no go.

6. Men du skal være opmærksom på hvad du snakker om!
Du skal samtidig også passe på med hvilke emner du bringer på banen. At nævne andre dates du skal på i løbet af ugen er en dårlig ide og dette er begge køn enige i. Hele 43% af kvinderne og 41% af mændene mener at dette er et stort tabu at bringe op. Dette er absolut værd at tænke over, for over halvdelen af de danske singler sagde at de ville afslutte en date tidligere hvis det blev nødvendigt. Den gode nyhed er dog, at kun 26% ren faktisk har afsluttet en date tidligere, selvom daten ikke helt gik som ventet.

Efter daten

7. Hvis du vil være sikker på at din date vil se dig igen skal du ikke vente længe med at svare på hendes eller hans beskeder. Det viser sig nemlig at den største dealbreaker efter en date er, at personen tager sig for lang tid til at svare tilbage på en besked. Hele 35% mener at dette er det værste man kan gøre efter den første date.

Følg vores guide og du vil aldrig selv være en dealbreaker (45% af de danske singler mener at de besidder nogle egenskaber der kan anses for at være en dealbreaker.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion