Er han interesseret i dig? Her er 5 afslørende tegn!

Er han interesseret i dig

Hvordan kan du vide, at den fyr du dater, er vild med dig? Hold øje med de små detaljer, det kan være meget bedre end bare at tælle, hvor mange dates han har inviteret dig på. Læg mærke til om han hele tiden rører ved dig, om hans venner ved, hvem du er og meget mere. Vi uddyber de 5 tegn, som viser, at han rent faktisk er interesseret i dig.

1) Hvor ofte tilbringer I tid sammen?

Din udkårne ringer ikke kun for at høre, hvordan det går, han vil også gerne se dig så ofte som muligt. Hvis han inviterer dig over for at se en film, til at mødes til en kop kaffe efter arbejde eller bare til at holde ham med selskab på en gåtur, er chancen for, at han er forelsket i dig stor.

2) Vær opmærksom på hans kropssprog

Har I meget øjenkontakt, når I er på date? Hvis han kigger dig dybt i øjnene, er det ofte et tegn på, at han føler sig tryg i din nærhed. Vær opmærksom på hans kropssprog. Hvis han læner sig ind imod dig og ikke har både ben og arme over kors, kan det være et tegn på, at han er interesseret i dig. Fortaber du dig ofte i hans øjne og smiler han varmt tilbage, så nyd da blot det faktum, at I er smaskforelskede i hinanden.

3) Ved hans venner, hvem du er?

Har du mødt en mand, som overøser dig med blomster og andre romatiske gaver, viser dig opmærksomhed og vil være sammen med dig hele tiden – men som aldrig præsenterer dig for sine venner og familie, er risikoen for, at han ikke er seriøs omkring jeres forhold temmelig stor. En fyr som virkelig er interesseret i dig, er ikke bange for at fortælle sine venner, hvor smuk du er, og ikke mindst hvor sjov, klog og interessant du er at tale med.

Hvis han er interesseret i dag, rører han ofte ved dig!4) Spørger han ind til din mening?

Hvis din dates kropssprog tyder på, at han er interesseret i dig, er det næste du skal være opmærksom på, om han lytter til dig, og interesserer sig for, hvad du siger. Drejer samtalen sig mest om ham og hans interesser, eller virker han interesseret i dine meninger, og hvad du har at sige? Når en fyr er virkelig interesseret, så spørger han om din mening om tingene og lytter interesseret, når du har noget at fortælle.

5) Rører han ved dig?

En fyr som er forelsket i dig nusser din arm, stryger dig over ryggen eller holder dig i hånden, når I snakker. Ofte kan du mærke om en mand er vild med dig. Hvad fortæller din mavefornemmelse dig? Hvis du er usikker på, hvad han føler for dig, kan det være en god ide, at spørge ham lige ud. Måske svarer han ikke lige præcis på dét, du går og håber på, men svaret kan stadig være positivt. Det giver dig en chance for at komme videre, og møde én som er helt rigtig for dig.

Fortæller din mavefornemmelse dig, at du har fundet den rette, og virker det som om, at han er rigtig interesseret i dig? Meld dig til på PartnerMedNiveau, hvis du stadig leder efter en mand som er interesseret i dig!

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange