Billedkommentarer – Sig noget personligt!

mand

Der er få andre aktiviteter, der er ligeså visuelt engagerende som dating, hvilket er grunden til at vælge de helt rigtige billeder til din dating profil, er et vigtig element. Ofte når du bliver fanget af en persons profilbillede, kan det være en afgørende faktor for, om du ønsker at kontakte dem eller ej. Med vores billedkommentar funktion, kan det ikke være nemmere at fortælle en potentiel partner, at du har et godt øje til ham eller hende!

Fortæl nogen de er billedskønne med en billedkommentar!

Når du har fuldført vores omfattende personlighedstest og sammensat din helt egen dating profil, vil vores intelligente matchmaking-system begynde at matchmake dig med 3-7 høj kvalitets partnerforslag, hver dag.
Når du er i fuld gang med PARTNERMEDNIVEAU, er en af de ting, du først lægger mærke til, netop billeder af folk som du matcher med. Faktisk er det en vigtig del af online dating, da det hjælper dig med at finde ud af, om du kan blive tiltrukket af en person!

LÆS OGSÅ: Find ud af, hvorfor PARTNERMEDNIVEAU er en af Danmarks førende sider for ældre dating

Ligesom vores håndterlige ”synes godt om” funktion, har vi gjort det virkelig nemt at efterlade en lille besked under premium medlems profil billeder. Her kan du nemt lade folk vide, at du kan lide hvad du ser. Vi mener, at det er et rigtigt nyttigt værktøj, i og med at det giver dig mulighed for at skrive noget kortfattet – det er en god måde at starte en samtale på, hvis du ikke er helt klar til at begive dig ud med en længere besked. Men hvis du allerede føler dig klar til at begive dig ud i en dybere dialog, har vi samlet nogle ekspertråd om, hvordan man skriver en første besked!

Hvordan virker det

Hvis du ønsker at kommentere et billede, så følg disse trin. Det første skridt er at vælge det foto, som du bedst kan lide. Alt hvad du skal gøre er at klikke på knappen ”kommentar” og en lille tekstboks bliver vist.
Tænk på din mest vittige bemærkning eller spørgsmål og kom i gang med at skrive! Når du har indsat din kommentar, vil du og dit match blive informeret på platformen og via e-mail. De vil også være i stand til at se din besked når som helst.

LÆS OGSÅ: Lær hvordan vores dating-app kan effektivisere din søgen efter kærlighed

Da vi tager dit privatliv og din sikkerhed meget alvorlig, har vi sat denne funktion til, at alle kommentarer kun er synlige for afsender og modtager. For at tilføje et ekstra lag af sikkerhed, er alle meddelelser derefter arkiveret i kommunikations historikken mellem dig og dit match. Vi tager klager virkelig alvorligt, så hvis du føler, at nogen har opført sig upassende, så tøv ikke med at kontakte med vores kundeservice team.

Vælg et billede

Vi er temmelig selvsikre på, at PARTNERMEDNIVEAUs rådgivningsside er en kilde for nogle af de mest opdateret ekspert datingråd, som nettet har at tilbyde. Vi tager din søgen efter kærlighed alvorligt og tilbyder en proaktiv tilgang til dating, og tager fuld hensyn til dine behov. Vi føler, at en stor del af dette, er at sikre, at du har adgang til autoritativ vejledning, når du har brug for det.

LÆS OGSÅ: Find ud af hvordan du kan forbedre dit kærlighedsliv med vores ekspertråd

Sammen med oplysninger om, hvordan man sammensætter en god dating profil (herunder en liste over hvad du burde skrive og hvad du ikke burde skrive), så har vi også nogle tips til, hvordan man vælger de bedste billeder.

Du kan uploade maksimalt 24 billeder på din profil, og det er derfor vigtigt at sikre, at det er de helt rigtige! For eksempel, skal du være sikker på, at billederne er af god kvalitet, den rigtige størrelse og ikke pixeleret.

Sørg også for, at de billeder, du beslutter dig for at bruge, ikke bryder vores kriterier for ting, som skal undgås – alt såsom usmagelige eller ligefrem krænkende billeder vil blive fjernet. Hvis du er i tvivl, kan du læse vores retningslinjer her.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion