af Amalie Strange
9461

Hvor sikre er mine profilbilleder hos PARTNERMEDNIVEAU?

Dit privatliv og dine profilbilleder er sikre
Kan man finde mine profilbilleder fra PARTNERMEDNIVEAU på internettet? Er mit privatliv og mine billeders sikkerhed garanteret? Og bliver mine billeder slettet, når jeg stopper med at være medlem? Svaret på disse spørgsmål får du her.

For at formidle et godt indtryk til dine partnerforslag, er det vigtigt, at du har et godt profilbillede. Men du bør være opmærksom på, om din datingside giver garanti for, at dine oplysninger bliver holdt private og at ingen får uautoriseret adgang.

Alle billeder er manuelt kontrollerede

På PARTNERMEDNIVEAU kan du tilføje op til 24 billeder, for at give et præcist billede af, hvem du er. Seriøsitet og sikkerhed er en topprioritet og alle fotos gennemgår en streng kvalitetskontrol, før de bliver offentliggjort. På den måde kan vi sikre en høj kvalitet og sørge for at fjerne billeder med upassende indhold. Også dine profilbilleder vil blive manuelt kontrolleret af kundeserviceafdelingen, inden andre medlemmer kan se dem. Billederne bliver som regel tilgængelige for dine partnerforslag inden for 24 timer.

Dine billeder er beskyttet mod adgang udefra

Alle de informationer, du taster ind på din profil er fortrolige. Derfor er de billeder du tilføjer beskyttet mod adgang udefra. Det er altså ikke muligt at finde dine billeder på internettet, eksempelvis ved at bruge Google eller en anden søgemaskine. De eneste personer, der kan se dine billeder, er de medlemmer, som står på din liste over partnerforslag.

Det er ikke muligt frit at søge på dine billeder

Forestil dig, at din chef eller en anden bekendt også er medlem af PARTNERMEDNIVEAU og er nysgerrig efter at se, hvilke billeder, der pryder din profil. Kan de finde dig? Nej! På vores matchmakingside er der ikke fri søgemulighed. Din chef kan derfor ikke indtaste dit navn eller postnummer og finde din profil i databasen. I stedet for at tilbyde en søgefunktion foreslår vi personer til hinanden, som har forudsætningerne for at indlede et velfungerende parforhold. Vi giver kun de personer, der virkelig passer til dig, adgang til dine oplysninger og billeder.

Ved opsigelse bliver dine billeder slettet for altid

Vi ønsker, at du har fuld kontrol over de oplysninger, du deler med PARTNERMEDNIVEAU. Af denne årsag vil dine billeder og andre personlige oplysninger blive fjernet permanent fra hjemmesiden, så snart du annullerer dit medlemskab. Inden du melder dig ud, bør du gemme data, som du ønsker at beholde, da din profil ikke kan oprettes igen, når først du har slettet den.

 

Hvilke tanker har du gjort dig om sikkerhed og netdating? Du er velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

 

Andre artikler som kunne interessere dig:

Online dating - tre gode tips til din dating profil

Giver kontaktannoncer succes med dating?

Dating sider - fra skamfuldt til sofistikeret og moderne

Du stemte: 3. Antal stemmer: 921
Anmeld:
Anmeldelse af "Hvor sikre er mine profilbilleder hos PARTNERMEDNIVEAU?". Gennemsnit: 3.29 af 5 baseret på 921
Kommentar