Kan du finde den perfekte partner og leve lykkeligt resten af livet?

perfekte partner

Den helt rigtige partner venter lige om hjørnet. Og når du har fundet vedkommende, så vær den perfekte livsledsager!

Dette er hvad singler forventer sig af den perfekte partner.

I vores undersøgelse, som handler om forventninger til ‘den perfekte partner’ har vi fundet ud af, hvad singler over hele verden forventer sig af deres fremtidige partner. Som du sikkert allerede har gættet, findes der ikke noget menneske, som kan benævnes ‘en perfekt partner’, vi er jo alle mennesker, og heldigvis for det.

Skandinaviske singler.

Resultatet af vores internationale undersøgelser viste, at mænd og kvinder forventer sig forskellige ting af et forhold og deres partner. Næsten en tredjedel (29%) af skandinaviske singler ønsker, at deres partner skal afskære al kontakt til deres ekspartner. Med hensyn til dette emne er mændene mere nervøse end kvinderne.

Realistiske forventninger – hvad kan I forvente?

Det er nok logisk, at man i vore dage skal være forsigtig med, hvad man forventer sig af en ny partner. Hvis du starter med lave forventninger, bliver du jo ikke så skuffet, vel? Dette betyder selvfølgelig ikke, at du skal lade dig nøje, du fortjener da bedre. Men hvad kan du – med rimelighed – forvente dig af en ny partner og hvad kan den anden forvente sig af dig? Nogle gange kan det være svært at vide, og der er ofte problemer med at leve op til forventningerne. Dette kan oven i købet ødelægge mange forhold.

Her er et par idéer fra PARTNERMEDNIVEAU til at blive en bedre partner.

1 Vær en opmærksom lytter; vær med til at holde en åben og livlig kommunikation – på den måde kan du undgå mange fremtidige problemer.

2 Øv dig på at sætte pris på din partner; tag aldrig den anden for givet. Din partner er den vigtigste person i dit liv, husk at behandle ham/hende derefter.

3 Fortsæt med at date; husk at holde kærligheden og romancen levende i jeres forhold, dette får forholdet til at forblive spændende.

4 Sørg for, at du har et godt forhold til din partners familie og venner; en partner bliver altid glad, hvis du bruger tid og kræfter på de mennesker, der betyder mest for ham/hende. Du forventer vel det samme, eller hvad?

5 Hav høje forventninger til dig selv, din partner og jeres forhold; hvis du ikke er glad for din partner længere og ikke er lykkelig i jeres forhold, er det tid at komme videre.

Salame Marine, som er PARTNERMEDNIVEAUs psykologiske ekspert, siger: ’Alle har ret til at have forventninger, og faktisk er det ganske sundt at udtrykke disse forventninger – specielt i et kærlighedsforhold. Men når forventningerne bliver til forpligtelser, når du starter med at føle dig begrænset og ikke er fri til at gøre, hvad du har lyst til, eller når dine egne behov glemmes, og det hele kun drejer sig om din partners forventninger, er det et signal om, at der er problemer i forholdet.
Men hvad der føles som forventninger for én person, kan føles som forpligtelser for en anden. Det eneste, der er at gøre, er klart og tydeligt at fortælle din partner, hvad du føler. At tale om alle problemer og behov og opnå et kompromis, er det eneste, der er at gøre, for at begge opnår det, de ønsker sig af forholdet. Noget som alle fortjener.’

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion