PARTNERMEDNIVEAUs app – dating på farten

dating app

Med PARTNERMEDNIVEAUs nye iOS-app kan du date, hvor og når du vil. Du skal bare have din iPhone ved hånden, så kan du sende beskeder til dine partnerforslag, selv hvis du bare står og venter på toget. På den måde er der altid tid til kærlighed!

Find kærligheden på din iPhone

Når du har downloadet vores nye app, er det let for dig at holde kontakt med dine partnerforslag, uanset hvor du er henne. Det er ikke altid, du lige sidder ved en computer, og hvis du gør, er det måske ikke i omgivelser, hvor du har lyst til at logge ind på din datingprofil. Det er ikke længere et problem. Nu kan du let og diskret bruge din telefon til at sende og modtage beskeder. På den måde, kan du planlægge dates lige efter arbejde, og du behøver aldrig gå glip af, at dit favorit partnerforslag er online.

Dating app optimeret til telefonen

Du downloader appen fra Apples App Store helt gratis. Hvis du allerede har en profil hos PARTNERMEDNIVEAU, kan du logge ind med det samme. Er du helt ny og vil oprette en profil, kan du gøre det let og hurtigt ved at udfylde vores mobilvenlige personlighedstest, der er optimeret til den mindre skærm, er kortere og hurtigere at gå igennem. Har du et premium-medlemskab, kan du med det samme bruge appen til at se billeder og sende beskeder.

Brugervenligt design gør det lettere for dig at bruge dating app

Hvis du aktiverer push meddelelser, vil du altid få en notifikation på mobilen, når der sker noget spændende på din profil. Når du logger in på appen, får du med det samme et overblik over de nyeste partnerforslag, og du kan nemt sende smil og beskeder. Med fanerne ude i siden er det let at navigere mellem profilbesøgere og beskeder, så du kan holde dig opdateret.

Billeder direkte fra mobilen

Med appen kan du også tage billeder med din mobil og tilføje direkte til din profil. Tag en selfie i skoven, eller et billede af den virkelig hyggelige restaurant, du er på. Du behøver ikke længere vælge i mellem de billeder, du allerede har på din computer, men kan let og spontant tage et nyt til profilen.

Kærlighed uden grænser

Det betaler sig at date på telefonen. Jo mere, du er aktiv på din profil, desto højere er din chancer for at finde den helt rigtige partner. Så download appen her med det samme, og lad dig ikke begrænse i din jagt på den rigtige partner!

Link til appen: https://apps.apple.com/app/id6444870384

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.spark.elitesingles.android.app.m1

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion