9 Dating spørgsmål – Dette spørger du om på en date

date

En første date kan være utroligt spændende (og begyndelsen på noget vidunderligt), men det kan samtidigt også være nervepirrende. Ligegyldigt hvor meget du har talt med nogen online, vil det være helt anderledes at møde dem i virkeligheden. Se det som, at dette er den første reelle chance for at teste jeres kompatible kemi.

For at hjælpe med at holde samtalen flydende, har vi samlet en liste over dating spørgsmål. Start med de lidt lettere spørgsmål, for at få gang i samtalen, og derefter kan du stille nogle lidt tungere spørgsmål. Husk, at det handler om at skabe en positiv relation; du ønsker at se, om jeres livsstil passer sammen, det skal ikke føles som et forhør! Det handler om at finde en god balance.

De 9 dating Spørgsmål

romantisk date

1 Er dette sted for støjende for dig?

Hvorfor: Dette viser du er betænksom omkring andre menneskers komfort. Du må ikke være bange for at ændre dine planer, hvis du ankommer på en restaurant og finder stedet alt for støjende.

2 Hvordan har din dag været?

Hvorfor: Dette spørgsmål hjælper med at fastslå, om din date har en generelt positiv eller negativ holdning til hverdagen. Hvis du stiller dette spørgsmål, og dette fører til fem solide minutter af brok, har denne person måske en tendens til ofte at se glasset halvt tomt.

3 Hvad kan du lide at lave i din fritid?

Hvorfor: Dette hjælper dig med at finde ud af personens præferencer, og så hjælper det dig også med at fastslå, om daten prioriterer fritid, eller om han/hende er en arbejdsnarkoman.

4 Hvilken slags ferier fortrækker du?

Hvorfor: Forskellige ferie præferencer eller mængden af ferie, kan være en væsentlig grund til uenighed. For eksempel, hvis en person kan lide at tage på lange ture, og den anden person fortrækker korte ferier.

5 Er du et morgen eller et natte menneske?

Hvorfor: Dette er primært relevant, hvis du enten er en ekstrem natteravn eller et ekstremt morgen menneske. Dette kan i nogens tilfælde, lede til ubalance i forholdet.

6 Fortæl mig om dine venner?

Hvorfor: Når du indgår i et forhold med en person, indgår du også i et forhold med deres venner. Og så er det også rart at give din date mulighed for, at svare på et spørgsmål der ikke direkte omhandler dem.

7 Vil du smage en bid af min mad?

Hvorfor: Dette spørgsmål viser, at du er åben for at dele. Men på en første date skal du bruge en venlig tone, snarere end en intim tone, når dette spørgsmål stilles.

8 Hvad får dig til at grine?

Hvorfor: I en undersøgelse fra 2013, spurgte vi PARTNERMEDNIVEAUS medlemmer om deres forventninger til den første date. Det største håb, for både mænd og kvinder var, at deres date kunne få dem til at grine. Og hvad er en nemmere måde, at få opfyldt dette ønske på, end at vide, hvad der får dem fnise?

9 Hvorfor besluttede du dig for, at tage på date med lige mig?

Hvorfor: Sandhedens øjeblik!

Romantisk vs. Pragmatiskdate

At være praktisk kan betragtes kedeligt, når det kommer til romantik. Alle ønsker et eventyr fuld af romantik og solskin. Men anden date skal gennemtænkes og være ligeså god eller bedre end den første date. Dermed kan de ovennævnte spørgsmål være ret praktiske, hvis I ikke har noget at tale om, eller du bare gerne vil nå frem til konklusioner hurtigt.

Kompatibilitet, er hvad alle er på udkig efter

Hvis du kan lide at handle hurtigt og søger at slå dig ned, så er du nødt analysere hurtigt og nå frem til en beslutning, om hvorvidt du ser en fremtid med din date. Disse ovenstående spørgsmål vil analysere, hvor kompatibel du er med din date, hvad I har til fælles, og hvad den anden person er på udkig efter.

Sagen er den, at romantik har en udløbsdato. At være kompatible og stadig vil være sammen med hinanden efter den blomstrende romantiske fase, er hvad de fleste mennesker er på udkig efter. Dette kan faktisk etableres på første date.

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen