3 tips til at sikre dig en anden date

par

At skabe et godt førstehåndsindtryk kan være svært – der skal være kemi, lidt romantik, humor, samtalen skal glide og der skal også være lidt fysisk tiltrækning. Alle disse ting kan måske føles uoverskuelige at opnå for at få en anden date. Men bare rolig, det er slet ikke umuligt. I sidste ende kommer det hele an på et enkelt spørgsmål: Kan din date lide dig nok til at han/hun ønsker at se dig igen? Her er nogle gode råd til, hvordan du kan være sikker på, at svaret er ’ja’.

Dette skal du fokusere på for at få en anden date

1 Vær nysgerrig

Stil spørgsmål, men samtidig lyt så meget som muligt. Undgå at stille dine spørgsmål som et interview. Hvis din date taler om nogle af sine mange rejser, så prøv at kommentere dette, ved for eksempel at sige “Jeg planlægger selv en ferie snart. Har du et par tips til, hvor jeg kunne tage hen? ” Det gør det til en behagelig samtale, snarere end følelsen af et interview.

2 Hold samtalen let… men ikke overflødig

Ingen ønsker at blive set som kedelig, derfor skal du sørge for ikke at starte en date med et tungt emne. At spørge meget ind til tunge samtaleemner vil minimere dine chancer for en anden date. En sund sans for humor giver udtryk for overskud og en tilgivende holdning til livet. Hold samtalen til positive emner, og sørg for at mærke efter, om din date er komfortabel, med de emner du bringer op.

3 Sørg for at få en anden date før I siger farvel

Vær ikke for tilbageholden. Hvis du er oprigtig interesseret i din date, så sørg for at aftale en anden date inden I går til hver jeres. Det kunne for eksempel lyde “Jeg har virkelig nydt dit selvskab. Jeg ville enormt gerne invitere dig ud igen.”

Når I aftaler en anden date:

Hav en plan klar til en anden date. Når du kommer med forslag om en gennemtænkt plan for en anden date og du tager hensyn til din dates bekvemmelighed og præferencer, vil din date også lægge mærke til, at du faktisk har tænkt over at gøre ham/hende glad og komfortable. Det kan for eksempel være, at du lyttede efter, da din date sagde at han/hun godt kunne lide italiensk mad eller at han/hun er vild med naturen. Det viser, at du har lyttet godt efter og er opmærksom på personen.

Nævn en tredje date

Nogen mener måske, at det er lige i overkanten at nævne en tredje date, når man lige har lært hinanden at kende. At nævne en anden date og en tredje date behøver ikke at være nogen dårlig ide, men det skal komme på en naturlig måde. Det kan for eksempel være i forbindelse med at din date har nævnt nogle specifikke interesser, og du gerne vil vise din date, at du er villig til at støtte op om en fremtidig partners interesser og livstil. Måske har din date nævnt at han/hun er meget interesseret i kunst og ved allerede at nævne en tredje date på et kunstmuseum, viser netop at du er villig til at gå på kompromis for at gøre en potentiel partner glad. På den måde viser du over for din date, at du virkelig er interesseret i ham/hende.

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen