Astrologi eller statistik – hvilket stjernetegn passer du i virkeligheden bedst med?

Stjernetegn

Ny statistik konkurrerer med astrologiens resultater. Vi har undersøgt kompatibiliteten af de forskellige astrologiske tegn, baseret på rå statistisk data. Astrologisk kompatibilitet bliver brugt af en del mennesker, når de leder efter en ny partner. For mange er netop astrologi så vigtigt, at de læser deres horoskoper dagligt. Men hvor meget kan man egentligt stole på, at astrologien kan fortælle dig, hvem den rigtige partner er for dig? Vi har kigget på resultaterne af vores personlighedsprofilering og indsamlet statistik over, hvilket stjernetegn, der faktisk er det rigtige for dig.

Hos PARTNERMEDNIVEAU kigger vi på stjernetegn, på en lidt anderledes måde:

Når en ny bruger bliver medlem hos PARTNERMEDNIVEAU, udfylder de en personlighedstest, som indeholder omkring 300 spørgsmål. På dette grundlag, foreslås de bedst mulige kandidater, som matcher dem på baggrund af deres testresultater og personlige præferencer.

Med mere end 80,000 danske singler i vores database, undersøgte vi brugernes stjernetegn, og hvor mange gange personen “matchede” med andre stjernetegn.

Stjernetegn & videnskab – to forskellige meninger

Vi sammenligner de mest almindeligt matchede stjernetegn i astrologien, med indsamling fra vores statistiker.
Vi har valgt at sammenligne vores statistiske oplysninger med en artikel på Bustle.com. Dette er astrologi, som viser hver af de 3 bedste muligheder for at skabe en romance.

Astrologi

Nedenstående finder du en uddybet beskrivelse af stjernetegnene, der sammenligner vores resultater, med astrologernes meninger.

Vædderen (21.3 – 20.4)

Astrologerne mener at Vædderen passer sammen med en som virkelig sætter stor pris på dem. De mener at Skytten, Løven og Vægten alle er de bedste partnere for Vædderen.
Dog viser statistikerne, at Vædderen er kompatibel med stenbukken, men Vægten og Skytten er også gode valg. Her går astrologien og vores rå statistikker mere eller mindre hånd i hånd.

Tyren (21.4 – 21.5)

Her mener astrologerne at Tyren har brug for en som er jordnær, hårdtarbejdende, sensuel og tilbagelænet. Tyren, Jomfruen og Skorpionen er de bedste partnere for Tyren ifølge dem.
Statistisk set, viser det dog at Tyren passer bedst med Skytten. Vandmanden og Løven følger dog trop.

Tvillingerne (22.5 – 21.6)

Astrologerne mener at Vægten passer med en som er klog, morsom, har udseende med sig og er tålmodig. I dette tilfælde mener de, at det er Vandmanden og Skytten, der er de bedste partnere for Tvillingen.
Statistikkerne viser, at det også Vandmanden der matcher bedst med Tvillingen. Dog er det i stedet Tyren og Løven der også er gode partnere for Tvillingen.

Læs også: Dette skal du lede efter hos en partner – 6 centrale kvaliteter

Krebsen (22.6 – 22.7)

Astrologerne mener at Krebsen passer med en som han/hun skal kæmpe lidt for, og som samtidig er smart i replikken. Dette er ifølge dem, Skorpionen, Fiskene og Tyren.

Ifølge vores statistikker viser det sig at Krebsen passer bedst sammen med Krebsen, så her er det et gengældt match. Efterfølgende kommer Stenbukken og Tyren.

Løven (23.7 – 23.8)

Her mener astrologerne at Løven matcher bedst med en som kan vise tillid, positivitet og har can-do attitude. Løven, Vædderen og Skytten er de bedste partnere.

Her kan vi godt være enige med astrologerne, at Vædderen er blandt det bedste match for Løven. Men ifølge vores statistikker er Stenbukken det absolut bedste match for Løven. Tvillingerne er også et godt valg.

Jomfruen (24.8 – 23.9)

Astrologerne anser Tyren, Skorpionen og Tvillingen som de bedste match for Jomfruen. De mener også, at Jomfruen søger humor og en partner med en stærk moral.
Statistikkerne viser at Vandmanden er det bedste partner for Jomfruen, efterfulgt af Skorpionen og Løven.

Vægten (24.9 – 23.10)

Det vigtigste for Vægten, er at have en partner som er sexet og loyal, ifølge astrologerne. Vægten passer bedst sammen med Vandmanden, Tvillingen og Vægten.
Vores statistikker viser dog, at Vægten passer bedst sammen med Krebsen. Skorpionen og Vægten er også et godt match.

Læs også: 10 essentielle hemmeligheder bag et lykkeligt forhold – sådan gør du!

Skorpionen (24.10 – 22.11)

Astrologerne mener at Skorpionen søger en sexet partner, som samtidig er en stille og rolig og en smule indadvendt person. Bedste match ifølge dem er Krebsen, Fiskene og Skorpionen.
Ifølge os er det Skytten som indtager førstepladsen, som det bedste match. Ligesom astrologerne mener vores statistikker også, at Skorpionen og Fiskene er gode match.

Skytten (23.11 -21-12)

Skytten leder efter en partner som er klog og som har en tendens til at gøre skøre ting, personen skal samtidig være jordnær og ambitiøs, mener astrologerne. Skytten passer bedst til Vædderen, Vandmanden og Løven.
Vi mener til gengæld at Skyttens bedste match er Krebsen. Ifølge statistikkerne er både Stenbukken og Tvillingen også gode valg.

Stenbukken (22.12 – 20.01)

Astrologerne mener, at Stenbukken passer bedst sammen med en person som er har høje ambitioner, og en som virkelig sætter pris på dig. De bedste partnere er Tyren, Jomfruen og Krebsen.
Vores statistikker viser derimod et helt andet billede af hvem Stenbukken passer sammen med. Her viser det sig at Stenbukken passer bedst med Løven, efterfulgt af Vægten og Fiskene.

Vandmanden (20.01 – 18-02)

Vandmanden tiltrækker personer som går op i politik , som er veltalende og som har store drømme, ifølge astrologerne er det Tvillingen, Skytten og Vægten, som passer bedst til Vandmanden.
Igen viser vores statistikker noget lidt andet. Vandmanden matcher bedst med Krebsen. Vægten og Fiskene er også gode valg.

Fiskene (19.2 – 20.3)

Fiskene er ifølge astrologerne meget blide og kunstneriske med en spirituel side. De bedste match er Fiskene, Skorpionen og Krebsen.
Her viser vores statistikker stikmodsat af astrologernes. Det viser sig at Fiskenes fortrukken partner er Vægten. Vædderen og Jomfruen er også gode match.

De bedste match – Stenbukken og Løven og Krebsen og Krebsen

Som bemærket ovenstående, er Stenbukken og Løve og Krebsen og Krebsen, de eneste tegn i dyrekredsen, som var indbyrdes “mest kompatible” med hinanden, på baggrund af vores statistik. Derfor erklærer vi at: Disse to par stjernetegn har den mest kompatible kærlighed!

Har du ideer? Du kan dele dine oplevelser nedenfor om foreneligheden af de astrologiske tegn i kommentarfeltet.

Kilder

http://www.bustle.com/articles/40870-who-should-you-date-the-three-best-romance-matches-for-each-astrological-sign

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen