Er sex på jobbet bare en fantasi?

romance på jobbet

Har du gået og fantaseret om specifikke steder at forføre din kollega? De fleste singler har haft en fantasi om en romance på jobbet, men er det egentlig så almindeligt at have sex på arbejdspladsen? Og er det i virkeligheden bedst at holde romantik og arbejde adskilt? Læs med her, vi har set nærmere på tallene bag folks romancer på jobbet.

Har folk egentlig sex på jobbet eller er det bare en fantasi?

Selvom et ret lige fordelt antal (61% af mændene sammenlignet med 56% af kvinderne), indrømmede at have seksuelle fantasier om en kollega, og tidligere har flirtet, er mænd klart mere villige til at følge op på deres fantasi, 52% sagde, at de ville gøre det, hvorimod kun 21 % af kvinderne. Men dette er måske mere snak, end virkeligheden. Kun 25% af mændene, og 14% af kvinderne har haft sex på arbejdet.

Læs også: Hvad tænder mænd på? – tag aktivt del i glæden

Hvilket sted på jobbet er mest fristende at have sex?

Singlerne blev spurgt, hvad de mest fristende steder var at have sex på arbejdspladsen. Her kunne man se, at kopirummet og de traditionelle fantasi-steder ikke var så populære. I stedet, med et overvældende flertal, viste det sig at depotrummet, et personligt kontor eller et konferencelokale var absolut foretrukken blandt singlerne.

Men sådanne fristelser, forbliver dog for det meste fantasier. Kun 2% af de adspurgte single kvinder havde haft sex i et depotrum, og 8% på deres eget kontor. Mændene viste sig at være en smule mere eventyrlystne, 14% havde udforsket andre måder at bruge deres kontor på, 9% havde forsøgt med konferencerummet, og 9% havde undersøgt, hvad depotrummet havde at tilbyde.

15% af de adspurgte havde ikke selv kontorer. Så for dem forbliver sex på jobbet en tanke, medmindre der er villige og tør udleve elevator fantasien.

Sex på arbejdet

Er kendskab til konsekvenserne, grunden til at fantasier for det meste forbliver urealiseret?

Kendskab til konsekvenserne; risikoen for at blive fyret eller ødelægge kontorets atmosfære, forklarer formentligt, hvorfor disse arbejds-romancer, for det meste forbliver urealiseret.

Ifølge undersøgelsen, flirter to-tredjedele af singlerne regelmæssigt med deres kollegaer, selvom kun en femtedel indrømmede at have haft sex på arbejdet. Det ser ud som om at singlerne, er mere bekymret over de risici (eller efterfølgende forlegenhed) der kunne opstå, end fristet til at realisere deres fantasier.

Læs også: Hvad tænder kvinder? – Op med humøret

Er mindre sex på jobbet bedre?

At sex på arbejdet, mest af alt er fantasier, er ikke nødvendigvis en dårlig ting, når det kommer til langvarige parforhold. Romantik blandt kollegerne, er ofte ikke den bedste idé.

En fjerdedel af de adspurgte sagde, at de ville være bekymret for at et forhold ville gå i stykker, hvis de havde en romance med en kollega på jobbet. En amerikansk undersøgelse peger også på, at par som bliver forelsket gennem arbejdet, var mærkbart mindre tilfredse, end dem som mødte hinanden igennem online dating.

Måske er det bedst alligevel at holde romantik og arbejde adskilt, og forsøge sig med online dating i stedet.

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen