Hvad tænder mænd på? – tag aktivt del i glæden

Sexlyst

I visse tilfælde kan det være rigtigt at mænd ikke er svære at få med under dynen. Men er han rigtigt opstemt, bliver oplevelsen under alle omstændigheder bedre for begge parter. Hvad enten det er første gang i lang tid, efter mange års samliv eller kun handler om berøring, opskriften ser for det meste ens ud: Vis ham at du vil ha’ ham.

Ifølge en megafonmåling1 udført for Politiken er mænds frustrationer i sexlivet oftest forbundet med en manglende lyst hos kvinden. I sine bøger2 om hvordan man tænder mænd, lægger bestseller Olivia St. Claire ligeledes vægt på at en kvinde frem for alt skal lære at tænde sig selv. Med passion og selvtillid følger resten som regel med. Og sexologerne er generelt enige.

Det allervigtigste for de fleste mænd er at kvinden nyder det. Vær derfor ikke bange for at sige hvad du synes er dejligt, men lad det ikke lyde som kritik. Mange mænd kan have svært ved at blive konfronteret med at kunne gøre det bedre. Selv en lille joke fra din side kan nemt blive opfattet som en hån mod hans seksuelle evner. Lad ham forstå at selv om han gør det godt, så er lige denne der berøring, eller at tingene skrider frem i det her tempo noget som passer godt til dig. Selv om de ikke kan lide kritik, tænder de fleste mænd på at høre hvad du vil. Også fordi det giver udtryk for at du vil.

“at en kvinde frem for alt skal lære at tænde sig selv. Med passion og selvtillid følger resten som regel med”

Det tænder mænd når du er åben og aktiv

De fleste mænd synes desuden at et åbent sind er erotisk. Er der noget som du alligevel ikke vil, så lad være med at sige det i et bebrejdende tonefald. Du kan sagtens fortælle ham at du ikke har lyst lige nu, men samtidig vise at du værdsætter hans lyst til dig.

I mange tilfælde kan han godt lide at være den mest aktive, men du skal passe på ikke at lade ham gøre alt arbejdet. Det kan nemt komme til at signalere en vis ligegyldighed fra din side. Aktiv deltagelse er dog ikke nødvendigvis at skubbe ham ned på ryggen og tage styringen. Sig at du nyder det han gør, eller udtryk det gennem lyd. Det gælder både før, under og efter. Tag initiativ, selv i det små. Vær for eksempel den første til at ae et nyt intimt sted, læg dig på sengen før han placerer dig der eller fasthold øjenkontakt. Det er lige så meget dit ansvar som hans at gnisten bliver tændt.

Et par kysser - Lær hvordan du tænder mænd

Hjernen er mandens største erogene zone

På trods af eventuelle traditionelle forestillinger tænder mænd på forspil (også selv om de ikke altid lige er klar over det). En ting er at få ham med ind i sengen, men er han rigtigt optændt, bliver udbyttet bedre for jer begge to. Og som sagt er den bedste måde at lire ham hvis han oplever din lyst til ham. Så slå varmt vand i blodet. Manden er tit nem at tænde, bare han mærker gnisten i dig.

“Selv om de ikke kan lide kritik, tænder de fleste mænd på at høre hvad du vil. Også fordi det giver udtryk for at du vil”

I soveværelset er de fleste nybegyndere

Tænk på alle de timer og år, vi bruger på at lære hvordan vi skal omgås hinanden i skolegården, til sport, festligheder og på arbejdspladsen. Og selv de situationer er det de færreste af os der har mestret fuldt ud. En pinlighed eller et øjeblikke hvor man ikke lige ved hvad man skal gøre af sig selv, sniger sig ind på de fleste. I sammenligning med det, er det forsvindende kort tid vi bruger på at lære hvordan man opfører sig i soveværelset.

Der er ingen skam i at se i øjnene at I på trods af livserfaring er sociale nybegyndere i soveværelset. Samme følelse som første dag i den nye klasse kender mange fra intime situationer. Tal om både det fysiske og kommunikationen selv. Det er helt okay med et smil på læben at indrømme hvordan snakken om sex og lyst ligger lidt unaturligt i munden. Nyd at der stadig er ting at opdage og prøv ikke at skjule når der sker noget spændende eller lade som om der er styr på alle små detaljer.

Ærlighed tænder mænd længst

Med ærlighed overfor hinanden kommer også ærlighed over for dig selv. Det vigtigste redskab på vejen til at kunne tænde din egen passion. Ud over at du lærer hvilke knapper du godt kan lide at han trykker på, undgår I begge at blive presset ud i sex. Porno, film, tv-serier, blade og traditionelle syn på tingene giver et indtryk af hvordan vi skal være som de færreste lever op til. Mange mænd og kvinder er skjult pressede af ikke at leve op til forføreren og superelskeren fra medierne. For eksempel føler mange mænd et vist nederlag hvis kvinden ikke får orgasme hver gang. Find jeres egne behov og fremgangsmåder og glem tv-skærmens stereotyper som alligevel ikke forestiller virkelige mennesker.

Har du tips til hvordan man tænder mænd? Skriv en kommentar og hjælp andre til sensuel succes.

Kilder

1http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/ECE2226645/parforhold-hver-tredje-er-utilfreds-med-sexlivet/

2Tænd din mand på 203 måder og Tænd din mand på 302 nye måder

Om forfatteren: Mark Seth

Mark Seth er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Mark Seth