Hvad tænder kvinder? – Op med humøret

Tænd kvinder

Vil du ophidse en kvinde, kan det langt bedre betale sig at træne din humoristiske sans end din overkrop. En måling blandt Feminas læsere1 viser, at mandens fysik ikke står øverst på listen, når mænd tænder kvinder. Humor, høflighed og selvsikkerhed er de vigtigste egenskaber for at gøre hende blød i knæerne. PARTNERMEDNIVEAU fortæller, hvordan du kommer til at udstråle dem.

Humor tænder kvinder bedst

Humor står øverst på listen over det, som kvinder synes er frækt. Regel nummer et er, at du selv skal have det sjovt for at være humoristisk. Heldigvis er et godt grin mere kropsrelateret end man umiddelbart skulle tro. Har du aldrig tvunget dig selv til at smile, så prøv det nu. Både med munden og med øjnene. Et sind kan slet ikke modstå at blive glad, hvis kroppen smiler, og glæde er en af de mest smitsomme tilstande vi har. Det, der begynder som et lidt tvunget smil, fører hurtigt til en reel løftet stemning.

For at have en humor, der tænder kvinder, behøver du ikke være på slap line hele tiden. Du skal i højere grad signalere det overskud og den vilje til leg, det kræver at se det sjove i forskellige situationer og kunne give en kæk kommentar i ny og næ.

Er du glad, og spreder du glæde, undgår du samtidig en af de største turn-offs i forhold til kvinder: Nemlig at være ubehøvlet. Hvis du er nedladende eller intolerant over for andre mennesker, for eksempel tjeneren, laver du et helt klart selvmål.

En selvsikker mand er en sexet mand

Når du smiler, viser du desuden, at du er selvsikker og afslappet. Kropssproget er i det hele taget afgørende for hvordan du opfattes, og det tænder kvinder, hvis du hviler i dig selv – både over for hende og andre mennesker. Så pas på ikke at gestikulere for meget og for pludseligt. Hav en rolig ansigtsmimik, se hende i øjnene, og modstå trangen til at supplere hver eneste sætning med bevægelser af hænder og overkrop.

I kvinders øjne fremstår du ligeledes selvsikker, og dermed sexet, hvis du har dine egne interesser og står ved din person. Anstreng dig ikke for meget for at leve op til hendes forventninger. Det er for eksempel fejlagtigt, hvis du antager, at kvinder ikke bryder sig om dine foldboldaftner eller byture med drengene. Tværtimod. Problemet opstår først, hvis interessen tager over i dit liv og betyder, at du ikke får andre ting gjort, eller at du kun interesserer dig for meget få emner.

Du skal heller ikke være bange for at fortælle om hemmeligheder eller svage sider ved dig selv. Vi ved alle sammen inderst inde, at dette kræver mod. En kvinde opfatter det, som en styrke, hvis du med blottet pande fortæller om en svaghed. Så længe du ikke klynker over den. Ud over at vise mod, lader du hende også komme tættere på dig som person. På den måde signalerer du en dybere interesse i hende, og viser, at du eventuelt er klar til mere end en enkelt aften.

En mand og en kvinde under dynen

Tag dig selv højtideligt

En helt konkret måde, hvordan man tænder kvinder, er at have orden i sit udseende. Dit hår og tøj skal ikke være en tilfældighed. Lad det udstråle, at du klart har valgt begge dele. Du behøver ikke nødvendigvis at være mere spraglet end de fleste andre. Vigtigere er det at være gennemført i dit tøjvalg og velsoigneret. Hertil hører også en god kropshygiejne. Mange mænd tager lidt for let på dette og får dermed damen overfor til at tænke på alt andet end lagengymnastik.

På samme måde skal din personlighed være helstøbt og ingen tilfældighed. Lidt ”machogen” eller klassiske dyder som at holde døren eller at tage regningen gør de fleste kvinder varme i kinderne. Så længe det ikke tager overhånd. At være macho må aldrig føre til kynisme eller uhøflighed. Det er vigtigt, at du oprigtigt lytter til hende og viser interesse. At være gentleman må aldrig føre til, at hun føler sig umyndiggjort eller på nogen måde under dig. Du skal blot signalere, at hun er højt værdsat.

Så op med humøret, tag interesse i din udkårne for aftenen og vær selvsikker nok til at vise, at du vil have netop hende. Held og lykke.

Har du gode råd til, hvordan man tænder kvinder? Skriv en kommentar og hjælp andre til hede oplevelser.

Kilder

1http://www.femina.dk/sundhed/sex-kaerlighed/hvad-taender-kvinder-mest-paa

Om forfatteren: Mark Seth

Mark Seth er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Mark Seth