Ann Katrine & Ronni

Ann Katrine & Ronni

En kærlighedshistorie med fart på

Det var med blandede forventninger, at Ronni og Ann Katrine valgte at prøve PARTNERMEDNIVEAU. Han havde en del erfaring fra andre datingsider, men var ofte blevet skuffet. Hun havde et prøvende 2012 bag sig, og håbede at kunne starte det nye år bedre. Og det skulle hurtigt gå i opfyldelse!

”Efter kun én dag dukkede der en sød og storsmilende fyr op i mine ”Hvad nu hvis..?”-forslag. Da jeg oprettede profilen, havde jeg valgt kun at søge i mit nærområde, og ham her boede langt fra mig. Men det smil, han havde på sit billede, havde mig fuldstændig solgt. Så jeg sendte ham 5 spørgsmål.” Ronni svarede med det samme og læste først efterfølgende Ann Katrines profiltekst: ”Jeg blev grebet af hendes profiltekst. Den rørte et eller andet dybt i mig, og jeg kunne se min egen personlighed blive reflekteret i hendes tekst. Forbindelsen var så stærk, at jeg besluttede at springe de næste trin over og skrive en besked til hende. Det var helt klart den bedste beslutning, jeg har taget. Der gik ikke mere end et par timer, før jeg fik et svar tilbage og vi har skrevet sammen lige siden!”

De aftalte snart at mødes, men allerede dagen inden deres planlagte første date kunne de ikke vente længere, og Ann Katrine hoppede på et tog til København. ”Han hentede mig på Hovedbanegården, og efter et meget hurtigt hej, delte vi et langt kys. Forholdet mellem os var allerede startet over sms’er og telefonsamtaler, så daten i sig selv føltes langt fra som en akavet første date. Han får mig til at føle mig ”hjemme” og tryg, og det siger sig selv, at det er altafgørende for, at man kan have det dejligt sammen.”

Jeg er jubel-lykkelig over at have mødt min eneste ene over denne hjemmeside, og det fedeste er, at hun er lige så forelsket i mig, som jeg er i hende.

Ronni og Ann Katrine er enige om, at PARTNERMEDNIVEAUs matchmaking har ramt plet i deres tilfælde. Ronni fortæller: ”Vi er på samme bølgelængde og vi er enige om, hvad vi vil med hinanden. Det virker for godt til at være sandt og jeg har stadigvæk ikke helt forstået hvor heldig man har lov til at være. Jeg er jubel-lykkelig over at have mødt min eneste ene over denne hjemmeside, og det fedeste er, at hun er lige så forelsket i mig, som jeg er i hende. Vi er overbevist om, at det her er ”the real thing”. Også selv om det virker, som taget ud af en film. Dette var også et af de store samtaleemner under daten. Vi er så ens, at vi ikke kan andet end at blive forelsket i hinanden.

Jeg kan med stor tillid skrive under på at denne hjemmeside virker, den skiller sig ud fra mange af de andre, og jeg syntes bestemt at det er et plus, at man meget hurtigt og nemt kan afstemme ens forventninger til hinanden og at man derved ikke spilder tiden. Det her er klart det bedste bud på en optimal datingside som jeg har prøvet. Tak til jer for at have lavet det så gennemskueligt og nemt at bruge, og man finder virkelig mennesker herinde med samme interesser som en selv – og det er noget jeg ligger meget vægt på.”

Ann Katrine slutter af med denne opfordring: ”Så til alle dem der sidder derude og er i tvivl om hvorvidt de skal give både dating og kærligheden en chance – så har jeg bare at sige: gør det! Jeg har fundet den helt rette, jeg er smaskforelsket og jeg har ikke været så glad i meget lang tid. Kast jer ud i det – giv slip på generthed og smid nogle af alle de hæmmende sociale normer væk! Håber I finder kærligheden derude.“