Anja & Thomas

Fandt kærligheden 4 min væk

Anja havde prøvet andre datingsider uden held, og faldt over PARTNERMEDNIVEAU ved et tilfælde. Hun endte med at finde en kæreste, der virkelig passer til hende: Thomas bor lige om hjørnet, deler hendes interesser, og har ligesom Anja små børn. En optimal kombination!

Når Anja begynder at opremse alle de ligheder og fællestræk, som hende og Thomas deler, er der næsten ingen ende i sigte: ”Vi har boet og opvokset i den samme by (uden at vi vidste det), vi har gået på samme gymnasium, vi har rejst meget begge to, elsker at stå på ski og dyrker meget fitness. Vi har begge haft opture og nedture i livet, så vi forstår hinanden på dette punkt”. Som om det ikke var nok, bor Thomas kun 4 minutter væk, og har ligesom Anna også små børn fra et tidligere forhold: ”Det at vi bor så tæt på hinanden er perfekt, så vi kan ses hurtigt med korte mellemrum til trods for at vi begge har mindre børn.”

Alle disse ligheder giver et solidt fundament for deres forhold: ”Jeg fornemmer at vores glæde for hinanden vil være længerevarende da vi har så mange lighedspunkter til fælles fra vores fortid og nutid.” Desuden ser Anja det som en bekræftelse, at PARTNERMEDNIVEAUs matchmaking-beregning præsenterede netop de to for hinanden: ”Fordi vi er matchet via PMN så tror og føler jeg, at vores forhold (som er nyt) vil holde.”

Jeg fornemmer at vores glæde for hinanden vil være længerevarende da vi har så mange lighedspunkter til fælles fra vores fortid og nutid.

Anja og Thomas fortæller desuden, at det har været en fordel, at begge parters intentioner var afklaret på forhånd – de vidste begge, at de ønskede en seriøs partner: ”Målet [har] for ingen af os været hurtig sex […], som jeg tror, er tilfældet på andre sites.”

Alt i alt kunne Anja ikke ønske sig en bedre partner på et bedre tidspunkt: ”Jeg er bare meget glad og lykkelig for at jeg har truffet ham, han kommer på det rette tidspunkt og må takke PMN af hele mit hjerte! Jeg føler at konceptet hvor man bliver tilbudt profiler der matcher ens egen, og hvor man ikke søger, som sådan virker. TAK AF HELE MIT HJERTE.“

Vi ønsker Anja og Thomas alt mulig held og lykke!