Ann-Louise & Jacob

Kærlighedhistorie Jacob & Ann-Louise

Gifter sig sommeren 2016

Allerede fra det første profilbesøg og de indlendende smil og spørgsmål vidste Jacob, at Ann-Louise var noget særligt. Heldigvis var følelsen gengældt, og det forelskede par planlægger nu deres bryllup.

”Igennem jeres side fandt jeg i oktober 2014 mit livs kærlighed. Hende, der forandrede mit liv totalt. Jeres rigtig gode måde at finde frem til mulige partnere gjorde at jeg fandt Ann-Louise.”

Sådan skriver Jacob til os ca. et år efter han så hendes profil for første gang. Den 28. september 2014 blev Ann-Louises profil præsenteret for Jacob, og han kunne hurtigt mærke, at der var noget særligt ved netop hende:

”Udfra beskrivelsen synes jeg, hun virkede som en med alle de ting jeg ledte efter. Så jeg sendte et smil og nogle spørgsmål. Kort efter var der et smil tilbage og nogle svar som var helt perfekte.”

Jacob og Ann-Louise fik hurtigt lyst til at mødes, så efter nogle dage med en masse skriverier frem og tilbage, aftalte de at mødes i Roskilde til lidt mad og en god snak.

”I løbet af aftenen fik vi begge en god følelse for, at det var det rigtige, og da jeg havde sat Ann-Louise af på hendes bopæl, gik der kun 4-5 minutter, så var jeg nødt til at skrive og spørge om hun ville ses igen. Det ville hun gerne.”

”Vi vil klart anbefale jeres hjemmeside til alle, som leder efter en seriøs partner – I lever op til jeres navn.”

4 måneder senere flyttede Jacob og Ann-Louise sammen – og de er ikke i tvivl:

”Vi har mødt vores sande kærlighed og eneste ene, og vi er meget taknemmelige for, at Partner Med Niveau satte os sammen som en mulighed. Vi vil klart anbefale jeres hjemmeside til alle, som leder efter en seriøs partner – I lever op til jeres navn.”

Et år efter det første møde er de i fuld gang med at planlægge deres bryllup, som skal stå i sommeren 2016, næsten to år efter Jacob sendte det allerførste smil.

”Det smil har jeg ikke fortrudt, og nu et 1 år og 1 mdr. senere bliver jeg bare mere og mere forelsket i hende, som jeg skal dele resten af livet med. Den 16.7.2016 vil jeg stå for enden af kirkegulvet og vente på den kvinde som har mest niveau… Nemlig min kommende hustru. Tak for hjælpen til at finde hende.”